Hirdetés
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nálam produkált rendesen érdekességeket, első update, letöltötte de nem telepítette, nem történt semmi. Második körben frissítette, azonban lépnék fel a wifire és nem jó a jelszó... Az lett a wifi jelszó ami a router jelszava, passz hogy miért.
Eggyesítettem az N és AC wifit, telefonnál ez tök jó lenne, ahol a lakásba jobb az N-es wifi ott oda ahol van jó AC ott oda csatlakozzon, gondoltam milyen frankó lesz. Ez működik is így viszont ha eggyesítve van a wifi a Chromecast 2-m nem hajlandó csatlakozni, csinálhattam akármit, váltogathattam csatornákat stb nem ment, szóval ez a funkció nálam kilőve.
A rákötött egy terrás vinyó is furán viselkedik azóta, a kliens hol tudja csatolni, hol nem, és csak az látszik amit a kliensel töltöttem le, ami rajta volt az nem, ha gépre dugom akkor egyből jó. Szóval azért a supporttal vannak gondok

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest