Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv Urak!
Kellene egy kis help.
Albérletbe költöztünk, Telekomos a fő router, amihez nem nyúlhatok, mégcsak LAN kábelt sem tudok áthúzni - főbérlő az ikerház másik oldalán, kaptunk egy jelszót és netezhetünk azon. Viszont nekem ugye itt a felokosított Prometheus-os Mi router, az egész hálózat bekonfigolva (DLNA, Samba, stb), ráadásul elég gyenge a lakás töb bpontján a wifi.Na de ez mindegy is, a lényeg: a TP-Link routeremet (amit szülőknek otthon hagytam) be tudtam állítani OpenWRT-vel, hogy AP módban wifiről is továbbítsa a jelet (ez lenne a repeater mód, ha jól tévedek), viszont a Prometheus-ban csak a sima, WAN-os AP van, amit csak kábellel tudnék használni. Most akarok fordítani egy új rendszert (beállításokat kimentettem, remélem vissza is tölti majd), hátha bele tették már - viszont ha valaki használja még ezt a rendszert és tudna ebben nekem segíteni, azt megköszönném
OpenWRT alatt nem volt stabil a router, ezzel a Prometheussal viszont már fél éve stabilan fut, úgyhogy maradnék ezen a vonalon ha lehet 
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Automata kávégépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
OpenWRT alatt nem volt stabil a router, ezzel a Prometheussal viszont már fél éve stabilan fut, úgyhogy maradnék ezen a vonalon ha lehet