Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nem tudom, mit csinálhatsz rosszul, de nekem a reggel 6-ra beállított restart tökéletesen működik, szoktam is mormogni, hogy miért nem egy órával későbbre állítottam, de lusta vagyok átállítani

Mindenesetre a router webes felületét fusd át, állítsd át angolra, állítsd be az időzónát, stb....amúgy is értelemszerűen egy router bekonfigurálása így zajlana, hogy átnézünk minden menüpontot, nemde?

Aztán egy gyári legfrissebb rendszer is mehetne rá, abban is van angol nyelv, lehet a te rendszereden hibásan működik az időzítés.A felület amúgy OpenWRT-re épül ránézésre, szerintem bőven megfelelő, a reg pedig azért kellett, mert az appból így mobilnetről is el tudod érni a routeredet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest