- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
szunyi777 #1642 üzenetére
Üdv. Fel tettem a Viper4-et Magiskel.
Elméletileg működik is, de van valami amit be kell külön kapcsolni, vagy ilyesmi?
A teló hangszóróján amikor zenét teszek be akár mit kapcsolok semmi nem változik.
Fülhallgatón és BT-n nem próbáltam még ki.Magvédelem az sejtem hogy mit jelent, de hogyan dolgozik?
-
Bali27
addikt
válasz
juve600 #1625 üzenetére
Twrp-ből wipe, cache, dalvik, system, data
FW install
Rom install
Googlle install
wipe cache, dalvik..
restart...Vissza tettem a legújabb Havoc OS-t (ezzel nem indul újra a teló, igaz a legujabb FW is fent van)
+ megtaláltam az eddigi legfaszább Camera2 api alá a fényképező szoftvert!!!! [link]
Timelapsetól kezdve, lassított felvételen át éjszakai fényképezés,körpanorámától, 4K videóig minden megy, és baromi gyors, nem fagy...és szuper minőségű képeket lő!!!!
Ennél maradok az hétszentség -
Bali27
addikt
Firmware jött ki pont ma új, uh. lefrissítettem + cache/dalvik törlés. Hátha ....
(Pixel Experienve legujabb van fent)
Ja, csak a mai napon 4x kapcsolt ki... Nagyon gáz. -
Bali27
addikt
Sziasztok. Valaki találkozott már olyannal hogy azt hiszed hogy rendben minden, ott a teló meletted közben meg sunyiba kikapcsol? Kb harmadszor csinálja meg velem az elmúlt 2 hétben. Rohadtul idegesítő.
Nem tudom hogy szabályosan kapcsol -e ki vagy mintha az aksit vennék ki belőle mert nem láttam.
De feltételezem hogy a 2. verzió a reálisabb. -
-
Bali27
addikt
válasz
szunyi777 #1588 üzenetére
Szia..
A Havoc 2.5-öt akkor holnap próbálod ki?
Én a Tulipot tettem fel belőle amire még nem jött ki a 2.5. Vala,miért a 2.3-nál megállt. Persze biztos jönni fog ez is csak fejlesztő kérdése.
Egyébként kíváncsiságból múlt héten a Pixel experiencet feltettem, és baromi stabil az is.
Külsőre nem olyan csilivili mint a Havoc de úgymond a telefon használatára, mint gps, böngészés, telefonálás tökéletes. Talán a Havoccal az üzemidő picit hosszabb volt. Úgy 3 nap így 2 egy töltés
Ja...megint találtam egy igen csak új Gcamot a camera2.api-alá.
Eddig ez a leggyorsabb, minden funkció működik (éjszakai / lassítás / panoráma stb)Ez lenne az -
Bali27
addikt
válasz
TheSaint #1498 üzenetére
Igen csak kezdő vagyok, de novemberben még a TWRP-ről se hallottam meg a firmware csere, camera2.api és barátai... Azóta sikerült feltennem egy miui EU és egy HAvoc Romot, ki kísérleteztem hogy melyik a legjobb szoftver a Google kamerához, ilyesmi. Kicsit ezekért büszke is voltam magamra
De látom van még mit tanulnom!
Tudnál abban segíteni hogy néhány úgy látom alapfogalmat elmagyarázol?
Ezt a vendort normálisan leírva sehol se találtam.
+ez a Data partíció titkosítás visszafejtés miért kell vagy mi vele a gond mert valamit elveszít csak nem értem hogy mit
Akkor lehet az én telóm se jó már csak nem tudok róla?
Bocsi ha körülményes vagyok -
Bali27
addikt
válasz
TheSaint #1490 üzenetére
De hogyhogy nem tudtad föltenni a Havocot?
2.3 tulip... Letölt...
Ha érdekel el küldöm neked a twrp-t meg a firmware-t direktbe amivel csináltam...
Pedig életem első OS-e volt amit feltettem ha az EU romot nem számítom bele.
Igaz előtte indiai youtuberek oldalán meg néztem note 6pro hoz mit ajánlanak mik működnek stb... -
-
Bali27
addikt
válasz
Danecay #1474 üzenetére
Na ja
Én is így voltam ahogy te... Amikor feltettem a Havocot így simán ahogy írtad...
Majd amikor betöltődött elkezdett villogni a képernyő...
Azt hittem valamit rosszul csináltam, ujra felttettem az Oprendszert, ujra villogott..
Angol fórumon valahol találtam meg hogy uj firmware kell..
Feltettem és azóta jó.
Ennyit tudtam segíteni.. Megfogadod vagy sem a te dolgod. -
Bali27
addikt
válasz
Danecay #1469 üzenetére
A firmware nem az oprendszer.. MErt amikor az alap firmware-ra tettem fel a Havoc Os-t akkor elkezdett villogni a képernyő és folyamatosan csinálta megállás nélkül.
Angol fórumon nagy nehezen utána jártam hogy firmware frissítés kell. És amikor ez meglett azóta tökéletesen működik. -
Bali27
addikt
Sziasztok.
Ha új firmwaret teszek akkor az op rendszer fent marad vagy ujra kell tennem?
Havoc Os nél a januári friss firmwaret tettem fel.. Igaz jó vele de elméletileg a 8.1-hez való.
Most van 9.0-hoz is. Itt van amugy a firmware elérés [link] -
Bali27
addikt
válasz
TheSaint #1462 üzenetére
Igen azon vagyok. Eddig egy hibát se találtam.. Nekem a 2.3 van fent de a tuliphoz nincs is 2.4 csak 2.3.
Recovery abból 2 féle is van.. Nem figyeltem melyikkel csináltam..
Firmwaret viszont kellett feltenni.Azt se tudom már honnan szedtem de megvan.. 62mb...
Ha valakinek kell akkor toldacuccoton átnyomom ha privibe mail címet ad. -
Bali27
addikt
válasz
Robit Sakraf #1438 üzenetére
Swiftkey.. magasan a legjobb.
-
Bali27
addikt
válasz
Pokesz007 #1410 üzenetére
Magyar nyelv van benne, és tegnap jött ki a 2.4. Igaz az Official a mienk meg Official Tulip, szóval nem tudom de lehet hogy nekünk még a 2.3 a jó?
Úgy kell rákeresni hogy tulipra.. de adom a letöltő linket meg a telepítési leírást.lETÖLTÉS
Leírás
1. Download the ROM and GApps from the links above.
2. Wipe System, Data, Dalvik, Cache.
3. Flash the ROM and GApps.
4. Reboot and Enjoy.Szóval hihetetlenül kellemesen csalódtam benne. Először a Globallal is meg voltam elégedve, majd kiváncsiságból feltettem az EU Dev-et. Az nem volt rossz de össze vissza hibázgatott néha, és amikor kijött rá az Android 9 egyszerüen a camera2.api-t hiába indítottam el kifagyott mindig a szoftver....
Aztán váltottam Havocra. Ebben alapból benne van a camera2.api, Android 9-es és stabil, gyors, és nagy tudású. Ha úgy döntesz hogy felteszed, akkor majd ezt a fényképező szoftvert is töltsd le hozzá.. Ég és föld a gyárihoz képest.[MGC_6.1.021_MI8_V2e-fu24_02c.apk]
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #1411 üzenetére
Ja bocsi azt nem tudtam..
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #1407 üzenetére
Havoc os-el kb 3-4 napot bír a telo és sokkal fejlettebb mint a miui. Nem gondoltam volna hogy ilyen különbségek lehetnek ugyan azon a vason
-
Bali27
addikt
válasz
kantiszepi #1362 üzenetére
Ez izlés dolga. Én Most használtam először miuit. Az elején nagyon bejött aztán elkezdtem a témákkal kísérletezgetni de olyan nagyon egyik se volt tökéletes. Majd most ez a Havoc.. Nálam magasan ez a győztes. Youtubeon keress rá..
-
Bali27
addikt
De nálad már Android 9 volt fent mikor FC-zett?
Mert nálam csak ott csinálta. 8.1 Eu Dev-en tök jól ment..
Nekem a Miui nem jött be.A Havocnál ugyan ugy meg van a képernyő széli ujj müveletek meg a notch is teljesen bele van foglalva a képbe és az ikonok jól müködnek... Alap skin is teljesen megfelelő valahogy, pedig nagyon hártlis voltam a Miuinál és örökké váltogattam. Itt valahogy nem érzek késztetést -
Bali27
addikt
válasz
kantiszepi #1348 üzenetére
Akkor ezért lehetett fura az Eu Dev???
Amig 8.1 volt rajta rendben ment minden. Amikor 9 akkor hiába volt camera2.api felinstallálva nem ment egy
fényképező szoftver sem az alapon kivül. És volt még vele probléma, ezért váltottam Havoc Os-re..
Ezen 9-es van és egy álom az eddig próbáltakhoz képest. -
Bali27
addikt
Én most a Havocnak nagy rajongoja lettem. Amióta feltettem tökéletesen működik , számomra jobban kézre áll mint a miui, az automata fényerő meg zseniális + van benne egy öntanulásos rendszer a fényerő és az általam használt erősség ötvözéséből.
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #1336 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor nem.
-
Bali27
addikt
válasz
potyka126 #1322 üzenetére
Az elején én is nagyon féltem tőle meg ugye minden kínai volt
A Global rom abszolut nem rossz. Én kíváncsiságból váltottam EU romra, mert ott azt írták hogy az arcfeloldás (amit nem használok már) alapbol benne van, nem kell mókolni a régiókkal, és a GPS jobban az EU műholdakra van optimalizálva.
Ezeknek úgy vettem észre hogy nincs jelentősége.
Aztán elkapott a gépszíj és bevetettem magam a fényképezésbe. Camera2. apival sokkal jobb képeket lehet készíteni mint az alap Xiaomi szoftverrel, és mára már Havoc Os-t használok ami eddig sokkal jobban tetszik mint a Miui-s cucc. -
Bali27
addikt
válasz
potyka126 #1306 üzenetére
Szia. 1 hete Havoc Os-t használok, előtte Eu Devet.
Mind kettő jó lett.
Kamerába feltettem illetve Havocban alapbol engedélyezve van a camera2.api és ehhez lehet normális szoftvert találni(réggebben 1000 hsz. körül szintén kivesézve) Ezzel a google camerával baromi szép képeket lehet vele csinálni. Az eredetivel se rossz csak nem szabad bele nagyítani
GPS nekem kifogástalanul működik. Egyeseknek előfordult hogy egy egy frissítésnél kicsit vacakolt de már szerintem legtöbbünknek jó. -
Bali27
addikt
válasz
Robit Sakraf #1292 üzenetére
Sikerült mult hét végén feltenni a legújabb Havoc OS 2.3-at. Teljesen rendben van a telóval és nagyon tetszik.
Camera2.api alapból engedélyezve van és egy rakás újítás van benne.Telefonom reggel 86%-on volt. Ma zenét hallgattam rajta, gps is ment vagy 2 órát, BT füles is, beszéltem is nem keveset és most 64%-on van.
Az az 1 nem jött be hogy a névjegyzéket itt nem lehet kategóriákra bontani.
-
Bali27
addikt
válasz
Robit Sakraf #1280 üzenetére
Elméletileg nekem is ez vár bent a fiókba már vagy 2 hónapja
Akkor ezek szerint jó -
Bali27
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban hogy mitől lehet az hogy amikor új ROM-ot teszek (Pixel Experience, HAvoc OS) mind a 2 ROM tökéletesen felmegy, de folyamatosan villog a képernyő. Elsötétül teljesen 1 mp-re majd 1 mp kép, és így tovább. -
Bali27
addikt
Jó reggelt mindenkinek
Ha jól láttam akkor Eu dev - en ma reggel jött meg nekünk az Android 9-es frissítés -
Bali27
addikt
Hali... Xaomi.eu-hoz újabb frissítés...
-
Bali27
addikt
Nézegettem 1-2 Os-t és ez mit jelent?
1. Download the ROM and GApps from the links above.Mármint a GApps?? Azaz megtaláltam https://opengapps.org
De ARM, Arm64, x86, melyiket kell leszedni? És tulajdonképpen mi ez? -
Bali27
addikt
Sziasztok. Nektek szokott e olyat csinálni hogy beszélgetés közben néha újraindul a telefon? Már másodszor játszotta ezt el tegnap
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #1167 üzenetére
Melyik részéről? A fentről lehajtott wifi gps stb részéről?
Ott amugy úgy kell elképzelni hogy minden fekete, a feliratok fehérek, és ami be van kapcsolva az ilyen windows kék. -
Bali27
addikt
https://xiaomi.eu/community/threads/9-2-21.49315/
Our ROMs features (Whats not in Global):Based on China Stable / Weekly builds (except POCOF1, HMNote6Pro )
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
3way reboot menu (in dev settings)
Dark Mode for 8.x devices
Removed ads in system apps
Face Unlock for all 7.x/8.x/9.x devices
Vertical clock widget on lockscreen
Steps counter in Assistant screen
More shortcuts on left lockscreen
Wake up gestures for 7.x/8.x/9.x devices
AI preloading option in MIUI Lab
Fullscreen gestures for 8.x/9.x devices
Option to auto-expand first notification
Notifications priority settings
More edit options in Gallery app
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Importing theme from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps (eg. Play Store icon flat too, unlike official global MIUI)
Advanced menu with color icons (not just text like in official MIUI releases)
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Spell Checker switch
Added Screen-OFF animation
Added AI Preload for 8.x/9.x devices
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added 4k Video support for MI4C, MI4S, HMNote3Pro, HMNote3SE, HMNote4X
Added 3D Touch to MI5S 3GB RAM version
Added GSMalphabet into SMS app
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 4x7, 5x5, 5x6, 5x7 (depends on device)
SafetyNet passed (Google Pay)
Play Store Certified
Deodexed
Added automated tasks
Added game speed booster
Added erase module (magic elimination) to Gallery photo edit options
Fixed low volume sound via headphone
Fixed Google assistant voice response issue
And more, and more made by our 5 years MIUI mods experience. -
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca #1153 üzenetére
A beépített Rhodium.
Legalább is az EU Dev -ben alapbol benne van.
Háttér meg Unreal Tournamentből van. -
Bali27
addikt
Eu devhez jött frissítés..megint
9.2.21
Setup
Fix - Fixed initial setup issue
Optimize - Updated Google AppsGallery
Fix - Fixed photo edit FCCamera
Fix - Fixed Night Mode for some devicesLockscreen
Fix - Fixed IR Face unlock for supported devices -
Bali27
addikt
Aki felrakta a camera2.api-t annak jó hírem van.
Kijött az eddigi legjobb minőséget és talán leggyorsabban fényképező app.
Innen
ezt: Tolyan's 1.4: MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.4_TlnNeun.apkEgyedül a lassított felvétel nem megy de azt az opciókban ki is lehet kapcsolni hogy ne is mutassa lehetőség gyanánt, hogy véletlen se bökj rá. Az összes többi tökéletes.
-
Bali27
addikt
válasz
Robit Sakraf #1124 üzenetére
Gondolom előbb utóbb abba is bele kerül. Pedig nagyon frankó amugy.
Teljesen más hangulata lett a telónak. Sok themenél az volt a gondom hogy egész szép lett de az állapotsort fehér háttérrel hagyták. Itt egy ilyen theme automatikusan besötétül -
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
Viktor0610 #1116 üzenetére
Eu Devet használok, irtam is.
Ott benne van és át lehet állítani Always on / off / meg a napszakonkénti váltásra. -
Bali27
addikt
1.6gb és csak adark mod az uj dolog benne?
-
Bali27
addikt
válasz
Danecay #1101 üzenetére
A mi Cloud és a Google Cloud ugy tudom két külön dolog, 2 külön tárhellyel.
Nekem érdekes volt uj rendszernél amikor a kettő egyszerre állította vissza a programokatGubanc nem lett belőle és 2x sem volt fent ugyan az. Szóval rá lehet engedni a visszaállítást nyugodtan.
-
Bali27
addikt
válasz
Viktor0610 #1046 üzenetére
Gondolom ezért van hozzá a töltő 😉Nekem bír simán 2 napot igy is...
-
Bali27
addikt
válasz
aprokaroka87 #1045 üzenetére
Jaa.. Eszembe se jut hogy ezen nézzek filmet
Jobban szeretem a nagy képernyős tvmen...akkoe ezért nem vágtam.
-
Bali27
addikt
válasz
aprokaroka87 #1043 üzenetére
Ok és a kijelzőidőn mit kell félteni? Baromira nem értem.
Vagy jelenesetben mi az a kijelzőidő? -
Bali27
addikt
válasz
Viktor0610 #1041 üzenetére
Olvasom hogy magyarul írsz csak épp nem értem. Mi az a Sot érték? Hogy kell feljebb venni? Félted???
-
Bali27
addikt
Az automata fényerővel nem vagyok kibékülve, kicsit sem. Az a globalban és a devben is xar. Lakásban úgy le húzza hogy alig látni valamit
-
Bali27
addikt
válasz
Pokesz007 #1033 üzenetére
Ha unlockolsz akkor elveszíted a garanciát? Én úgy tudom hogy attól még nem.
A Magisket meg nem kell hozzá feltenni, és a rootot se nyitottam ki a telón.
Annyi hogy unlock / api2 twrp-ből install / majd a telóból fájlkezelőn keresztül simán felteszed a progik egyikét amiket lent írtam.
Mondjuk az EU Dev. rom van fent de simán vissza lehet tenni a globalt. Legalább is így emlékszem mert valahol olvasgattam ezt karácsony környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest