- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Sikerült félreértened a hsz lényegét.

Arra vonatkozott, hogy nem vagyok a "Jajj Kínából nem veszek semmit, mert mi van, ha garanciáztatni kell" csoport tagja. Ergo, nem fázok a külföldi vásárlásoktól.
Volt kolléga frissen kibontott iP 4-et küldött vissza cserére, mert nem működött a rádió része. Se a WiFi, se a telefon. Mégsem vont le senki messzemenő következtetéseket.
Mint mondtam, nem holnap akarok vásárolni. A tarcsi Redmi 1S meg szépen teljesít mindennapos telefonnak is. Talán május körül válik esedékessé a vétel. -
vadkörte
addikt

Akkor jól értelmeztem, hogy most 199$ + 35$ és EU-raktár.
Jó ár, és nincs tréfarépa, a gari miatt nem aggódok, a most eladósorba lépő szintén inChina Huawei G700-am is hiba nélkül ment az elmúlt 3 évben. Csak most a kocsira is kell költeni
. Remélem május körül nem lesz +50%-kal drágább...OFF vége, mert még kiszór a modi.

-
vadkörte
addikt
válasz
Egonyolc
üzenetére
Igen, ezt benéztem én is. Nem tűnt fel, hogy nincs "X" a 4 után.

Kérdés, hogy a Note 4 Internatopnal - ez nem az indiai verzió? - mennyire lesz használható itthon, van/elesz-e ROM hozzá, vagy régióspecifikus? Nekem a mókolatlan kínai stable is megfelelne, csak a magyar nyelv legyen benne, használni akarom, nem mókolni. Lesz-e normális frissítése? Honorby mennyire megbízható? Milyenek a díjai? (Ha jól értelmeztem jelenleg a global ~235$-ért jönne EU Wh-ból, ez annyira nem rossz, cirka 66E.)
-
vadkörte
addikt
Így van. A Redmi 1S-emen is MIUI 8.1 van (Xiaomi.eu-s ROM-mal) és mégis 4.4.4-es a főverzió.
Hamarosan telefonvásárlás elé nézek. Hamarabb, mint terveztem.
A márka az eldöntetett. Xiaomi. 
A típus még kérdéses. Szemezek a Redmi PRO-val is, de fázok az árától...
A másik ez a Note 4 (X) lenne. Egy Huawei Ascend G700-at fog váltani az utód. Bár vidéken élek, de a B20 frekvenciasáv hiányától nem esnék kétségbe, telefonon a 3G-vel is elvagyok. A fekete/fekete 3/32GB-os verzió megindította a nyálelválasztásom. Szerintetek lehet majd valamikor itthon is kapni? Nem probléma a kínai rendelés sem, a G700 is onnan jött, de jobban szeretném, ha itthon tudnám megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Remélem május körül nem lesz +50%-kal drágább...

A márka az eldöntetett. Xiaomi.