- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
thgergo
tag
válasz
thgergo #1493 üzenetére
Kivettem, betettem, ugyanaz.
2G Edge mobilnet (behozza a chrome a weboldalakat wifi nélkül) és az SMS megy, minden más halott: 4G, 3G, és bármilyen nemű telefonhívás.Update: megjavult magától. Hogy mi volt a hiba rejtély. (Telenor vagy a telefon.)
Közben ahogy nézem még dobálgatja Pest belvárosában 3G-s H-ról 4G-re az adatkapcsolatot. -
thgergo
tag
Eustockos ROM: 7.0 NRD90M, MIUI global 9.5 Stable, 9.5.11.0 (NCFMIFA)
kernel: 3.18.31-gerf-g08ef48a (Nem lett piszkálva, csak az updateket engedtem, a telefon eustockos)Signal Strength: Unknown, néha bejön az 2g és az edge, kaptam róla egy SMS-t.
Nem világos, hogy a SIMem van letiltva, vagy a telefon hálózati része krepált be. Az SMS az utóbbira mutat.
Ha hazaérek, megnézem a régi telefonomban is.Eddig is kéthetente volt hogy eldobta a jelet, de inkább szoftveres hibának gondoltam, mivel egy repülő mód on/off "megoldotta".
Ha a SIM más telefonba megy, kap a redmi 4 egy hard factory reseret, ha úgy se, jön a gari.
-
thgergo
tag
Mai nap a következőt produkálja a Eustockos Redmi note 4em:
- 3g 4g-re csatlakoztatva csak segélyhívás, csak no service.
- 2g-re csatlakoztatva SMS-t fogad, de hívni nem lehet vele senkit.
- Wifire rendben csatlakozik, net is van onnan.
- Ha keresem a térerőket, 2g, 3g, 4g, telenoros térerőket mind látja.Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest