- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Kiváncsi voltam, hogy az egy hónapos telefon mit mutat, kb napi töltési ciklusok után. Nekem nem bírja napokig. Naponta, másfél naponta kell tölteni. Tegnap este 10-ig nyomkodtam mire kikapcsolt magától. Bekapcs nélkül feltöltöttem, és ha a veszteségeket leszámolom akkor is megvan a 4000. A másfél nap alatt így is volt 8 és fél óra sot. Két kártyám van, az egyik folyamatos mobilnet, meg a bluetooth is mindig megy. Hát ez van, jó lenne ha tovább bírná, de ezért nem fogok sírni-rini....
-
orso0355
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Persze, ez csak egy játékszer, nem is arra van gondolom kitalálva, hogy mindenféle profi mérést csináljon, bár ugyanazzal a töltővel, ugyanazzal a kábellel, ugyanazzal a telefonnal, ugyanoda dugva nekem pontosan ugyanazt produkálta - inkább csak tényleg az ilyen nagy eltérések első körben való igazolására, gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

10-20% eltérés nekem is bőven belefér, ha valóban durván fele méretű az akku, ahogy a fórumtárs gondolja, az mondjuk ki kellene jöjjön egy ilyen méréssel is. Jó kütyü ez, ha helyén kezeljük