Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona
üzenetére
Szia. Szerinted az hogy van, hogy nincs hozzárendelve a fiókhoz a telefon, úgy hogyha nyitott(volt) a BL. Akkor mihez van hozzá rendelve, a konyhaszekrényhez? Van itt pár érdekes dolog. Meg a Multitoolal felrakott TWRP egy nagy xar úgy látom, ha ilyenek lehetnek amit pár fórumtárs írt itt. Magyarul nem tudnak egy rendes TWRP-t csinálni 4X-hez. Bocs hogy neked irom, de Te vagy itt a szakértő, kiváncsi vagyok a véleményedre.

-
pool46
csendes tag
válasz
trebrona
üzenetére
Köszönöm a választ ma már nem de holnap megnézem. Érdekes módon a 3.1.1.0 twrp 0 MB ír minden hol ahova a zip file-t raktam akár belső memóriában akár SD kártyára rakom nem látja a zippet. Viszont pendrivon mindent lát amit arra másoltam. A lazyflasht is csak úgy tudtam telepíteni hogy életre keljen a telcsi mert a 3.1.1.0 twrp-én nincs disable verifly. Köszi szépen a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 lite
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest