- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dontpanic
tag
Én azt tapasztaltam hogy a korábbi xiaomi telefonomhoz képest is (R3Pro) több mindent tart a memóriában. Ott átlag 1.5GB volt szabad, ebben inkább 1GB csak. Igaz én több mindent zárolok, és az akkumulátor kímélőben leveszem a korlátozást, hogy ne zárogassa be, így megkapom az értesítéseket, fut aminek futnia kell. Azért van a memória, és 3 GB szerintem ki is tudja szolgálni ezt az igényt, szóval szerintem emiatt ne aggódj. Ja és minden töltésnél újraindítom a telót. Szerintem az már csak régi androidos reflex,szokás hogy a memóriát csekkolgatjuk, mert akkor még tényleg spórolni kellett vele, de ez az újabb android verzióknál és a mai minimum középkategóriás vasaknál már annyira nem releváns.
@mdraco: Apámnak R4A-t vettem, még a 2GB-ost, nagyon szépen fut, gyors és nem akad. Persze az is igaz, hogy nem játszik, de nyüstöli rendesen. Persze a több jobb 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest