Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
snyper990
üzenetére
Aki itt felinformaciokat ad, illetve semmit nem ad, az inkabb te vagy, mivel semmi kezzelfoghatot nem irsz, csak hajtogatod, hogy ez nem igy van. Multkor mar belinkeltem egy teljes meresekkel alatamasztott szakportalrol vett hivatkozast, ahol meg a toltes kozben fellepo homerseklet emelkedes is grafikonon abrazolasra kerult a toltottsegi allapotoktol fuggoen, mert az sem mindegy. Csinaltak vagy 20 kulonbozo merest, es szinten nem arra a megallapitasra jutottak, amit te irsz. Mindenki ugy tolti a telefonjat, ahogy akarja, 0-100 kozott, akkor ugy, aki 20-80 kozott, az ugy. Max nem lesz semmi elonyuk, vagy pedig mégis es akkor lenyegesen tobb toltesi ciklust elviselnek, az akku cellak. Aki itt ezen bukhat az, az aki hitetlen es hamarabb elhasznalodhat az aksija, ha megsincs igaza. Ennyi.
-
carr
őstag
válasz
snyper990
üzenetére
A félinformáció a miui fórumról jött. Továbbadtam, nem én írtam.
Az akkumulátor hosszabbítható életideje azért is (lenne) fontos, hogy minél később kerüljön a szemétbe. Környezetterhelés. Nem akarok én itt meggyőzni senkit, hogy hogy töltse. Jótanács. Ki-ki megfogadja, vagy elhagyja. Ha nem kell szétkapni 1.5 éves korában a telefont, hogy "új" akkut tegyen bele a delikvens, hanem elvan a készülékkel cca 3-4 évig, már megérte. Ha ez a sok 4x felhasználó így tölt, és továbbadja az infót.... Aki meg nem, az meg cserél, terhel.
-
válasz
snyper990
üzenetére
Ezek az akkumulátorok nem fix feszültséget adnak le, hanem egyre csökkenőt. Az akkumulátorra névleges feszültséget írnak. Egy Li-ion akkumulátorra általában 3,7V névleges feszültség van írva, de ezt 4,2V-ig szokták tölteni és 3,2V körülre szokták meríteni üzemszerű használat esetén (3V alatt már károsodhat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő