Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Krisszalai
üzenetére
Valóban orvosolta a 8.2.10.0-ás,de a 12-esben ismét előjött a hiba,és az erről frissülő 8.5.2.0-val is ugyanaz a helyzet. Próbáltam a 8.2.10-es firmware alapokra twrp mentésből felrakni,de akkor is dobálja a hálózatot. A Miui9-es verziókkal ugyanaz a helyzet. Egyik rommal sem stabil a hálózat. Természetesen jó lefedettségű helyen élők ebből semmit nem vesznek észre.( mielőtt még megköveznének azért írom).Az egyetlen használható ROM a stabil térerővel, az én környezetemben az a 8.2.10.0 stable. Ahol most ülök és írok,2 csík 4G térerő van.A MIUI9-eseken és 8.12.0,vagy 8.5.2.0 stablekkal csak akkor van térerő,ha a pref. hálózatokat 2G- re állítom,akkor lesz 2 csík. 4G nél csak kaptam az smseket. Nem egyedi eset,mert a galaxy s7edge- t 1 hétig tudtam használni,de meguntam hogy csak smseket kapok,ezért meg is váltam tőle. Huawei P9 profi volt ebből a szempontból,meg a Lite8 is. Sajna ez a nagy helyzet,de októberben adja át a t. az új átjátszó tornyot 300 m- re a lakásomtól ami kizárólag a falura fog szórni. Addig marad a 8.2.10 stabil.Rossz lefedettségű helyen lakóknak nem javaslom a frissítést. Nem hülyeséget írok,több napos munka van ebben a tapasztalati véleményben,de azért offolom😋
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest