- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
ddsteel #21094 üzenetére
Lehet, hogy mindenkinek egyértelmű, de lehet, hogy valakinek segítek, úgyhogy leírom, hogy oldódott meg a viber-nem-jelez problémám: szóval mindent úgy állítottam, ahogy az összefoglalóban van írva, illetve ahogy a jútyúbon mondják. Azaz: autostart, battery policy, minden jog megadása stb-stb. Mégsem akart jelezni nálam a viber, csak ha programban voltam. Szóval végül a vibert is alaposan átnéztem és hiába volt megadva minden jog neki, a programban volt a bibi: a viberen belül is van egy lehetőség: settings/general/wifi sleep policy és ott kellett beállítáani, hogy mindig legyen éber. Lehet, hogy másnak mindez egyértelmű volt, vagy eleve így volt beállítva, én most örülök, hogy működik végre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest