- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Én a héten unlockoltam és rootoltam a telefonom, és nem volt semmiféle adatvesztés. Ugyanúgy bebootolt az eredeti rendszer (miután másodjára az összefoglalóban linkelt TWRP-t raktam fel
), és minden működött.
Aztán egy tiszta telepítéssel ment fel az EU rom, így az appokat, beállításokat persze vissza kellett állítani backupból (és ujra kellett rootolni), de az egyéb adataim még így is érintetlenek maradtak (fotók, letöltések stb.).
(#20632) maestro87: mindettől függetlenül természetesen nagyon ajánlott minél teljesebb mentést csinálni ilyen műtét előtt, mert ha mégis valami gebasz lesz, akkor megment az agyráktól a backup.
Én leszinkronizáltam mindent google-be, MI Cloud-ba, meg a MI Sync-kel, még egy MIUI-s local backupot is csináltam, valamint a fontosabb appjaim saját backupjain is végigmentem. Aztán az adatpartícióról mindent fontosat (a helyi backupokat is) átmásoltam PC-re.
Az új rendszeren aztán google-ből és a MI Cloudból teljesen jól sikerült visszaállítani a korábbi dolgaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest