- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz
emerzee #13211 üzenetére
Nem volt normális fényképező kéznél és így utólag nem is tudom, mit lett volna érdemes fényképezni. Youtube-on van több videó is a szerelésről.
Ezt a két videót (video1, video2) néztem meg a szétszereléshez, de ezekben keret nélkül csak a kijelzőt cserélik, ezért értelemszerűen vannak eltérések, hogy mit kell csinálni. Pl. nem kell lefeszegetni, leolvasztani a kijelzőt a keretről, viszont azokat az alkatrészeket, amik az új keretben nincsenek benne, azokat át kell varázsolni. Alul a hangszóró és USB csatoló modult, oldalt a gombok flexi kábelét, a vibra motort és természetesen a felső alaplapi részt is a szenzorokkal, kamerával stb. Nem nagy dolog, csak mint írtam sok minden ragasztva van és ezek leválasztása óvatosságot igényel. Célszerű nagyrészt műanyag eszközöket használni, hogy ne karcolj bele semmibe. Legyen jó világítás, ne szórd el a csavarokat, amik szerencsére mind ugyanolyanok, így hiába csináltam szépen és okosan, hogy minden csavarnak tudjam a helyét, nem volt rá szükség. A telefon tetején az infraportnál van egy kis furcsa alakú szilikon gumi, amit, ha elejtesz mint én, akkor eltarthat pár percig, mire sikerül helyesen és a helyére betenni. De, ha sikerül, akkor egyértelmű lesz, hogy a helyén van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest