Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz
emerzee #13211 üzenetére
Nem volt normális fényképező kéznél és így utólag nem is tudom, mit lett volna érdemes fényképezni. Youtube-on van több videó is a szerelésről.
Ezt a két videót (video1, video2) néztem meg a szétszereléshez, de ezekben keret nélkül csak a kijelzőt cserélik, ezért értelemszerűen vannak eltérések, hogy mit kell csinálni. Pl. nem kell lefeszegetni, leolvasztani a kijelzőt a keretről, viszont azokat az alkatrészeket, amik az új keretben nincsenek benne, azokat át kell varázsolni. Alul a hangszóró és USB csatoló modult, oldalt a gombok flexi kábelét, a vibra motort és természetesen a felső alaplapi részt is a szenzorokkal, kamerával stb. Nem nagy dolog, csak mint írtam sok minden ragasztva van és ezek leválasztása óvatosságot igényel. Célszerű nagyrészt műanyag eszközöket használni, hogy ne karcolj bele semmibe. Legyen jó világítás, ne szórd el a csavarokat, amik szerencsére mind ugyanolyanok, így hiába csináltam szépen és okosan, hogy minden csavarnak tudjam a helyét, nem volt rá szükség. A telefon tetején az infraportnál van egy kis furcsa alakú szilikon gumi, amit, ha elejtesz mint én, akkor eltarthat pár percig, mire sikerül helyesen és a helyére betenni. De, ha sikerül, akkor egyértelmű lesz, hogy a helyén van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...