- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
A gsmarena azt írta a Redmi 4x-ről, hogy Corning Gorilla Glass [link], a fórumokon az igen és nem váltakozik.
Gyanús volt, hogy itt mindenki fóliát vagy üveget keres.
Az igazságot megtaláltam:
[link]Melyik gyártó, melyik típusában van Corning Gorilla Glass:
[link]Használ-e valaki ilyet, érdekelne a tapasztalata: Xiaomi Redmi 4X Ipaky Hybrid galvanizált kemény tok kék
[link] -
mpo
veterán
válasz
orso0355 #6959 üzenetére
Hét laptoppal kezdtem, már csak ötöt tartok karban, de ezeket nem akkor, amikor vendégségbe megyek, hanem más időben. Csak éppen vendégségben is előjönnek alapvető kérdések, amire a válasz le van írva már az első öt oldalon a felh. kézikönyvben, csak eddig nem jutottak el (tv, mobil, Windows, akármi).
A feleségem meg beszélgetni szeretne és nem engem hallgatni.
A Windows 10-et megoldottam, az asztalra tettem a kezdő lépéseket. A tv kézikönyvét előkerestettem.
Az Androidnál meg azt fogom mondani, a Google a barátod, egyébként RTFM! -
mpo
veterán
válasz
zserrbo #6944 üzenetére
Naiv voltam, ha egy userguide-ot se olvasnak el, akkor az Androidot se fogják.
Csak unom már, hogy vendégségben mindig kérdeznek valamit és akár egy óra is rámegy, a többieket meg zavarja. Más Androidján a beállításokat eddig csak ha muszáj volt, köszönhetően a Lumiámnak, de jövő héttől az új 4X lefoglal. -
mpo
veterán
1, Igazad van, hanyagoltam a telefont, internetezni is 23"-os IPS monitoron, erős géppel szeretek, fotózni meg Nikonnal szoktam. A Samsung Kies-ből gondoltam, hogy kell client.
2. Mire jó a miui.hu?
3. Utánanéztem az Android memóriakezelésnek.
Egyébként valami ilyenre gondoltam segítségnek:
[link] -
mpo
veterán
Jövő héten a mall.hu-tól jön a Redmi 4x.
Eddig csak a Samsung tabletet és a Samsung telefont (mindkettő feleségemé és Android) tartottam karban a KIES-sel, meg a szükséges appokat raktam rájuk. Az 5 éves Lumia 800-at kell lecserélnem, (Windows 7.5) volt, amit Zune-nal kezeltem a desktopon.1. A Redmi 4x-hez itt találtam official desktop client programot, de 2015-ös, http://pcsuite.mi.com/ .
2. A miui.hu-ra szükségem lesz-e és nem tudom hogy ez hivatalos-e vagy önkéntesek csinálják?
Semmi olyanra nincs szükségem, ami garanciavesztéssel jár, csak megbízható működést szeretnék.3. kissé off
Sok olyan nyugdíjas ismerősöm van, aki még az alkalmazás bezárást sem ismerte (múltkor 20 futó appot zártam be).
Van-e olyan oldal, ahová irányíthatnám őket, az Android alapfokú használatának elsajátítására, ami nekik is érthető.Szomorú, de a tv távirányítóját sem ismerik, már a harmadik ismerősnél járok, hogy a Guide gombot (EPG) megmutatom mire jó és nem fogyatékosokról van szó, csak nem olvassák el a kézikönyvet semmihez.
RTFM!
Sajnos az ismerősök régi laptopjait is én frissítettem Win10-re, amíg ingyenes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest