- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Van új NitrogenOS..
-
siddis
őstag
válasz
#73029888 #17879 üzenetére
Leteszteltem.
Kamera hiba. nem lehet kapcsolódni a kamerához.
Aztán később már van kép, Lassan jön be. Beállításokra meghal. Kameraváltásnál meghal. Dual-módra meghal. PiP-mód, meghal.Galériát nem indítja.
Mondjuk nem állítom, hogy nincs szét-konfig-olva a xiaomi.eu-m. -
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #17858 üzenetére
Nem, nem, a My Vodafone App nem indult rajta és melegedett erősen.. A SuperSU felment.
-
siddis
őstag
Valóságos ROM-eső van ma, CypherOS 5.3 FunnelCake..
-
siddis
őstag
Nos Drága barátaim az Úrban..
Resurrection Remix v6 Oreo teszt
Ez nálunk vidéken úgy zajlik, hogy fogjuk a disznót, azután..
Nem.
Elseperjük a havat.
Felrakjuk a ROM-ot, az ajánlott Gapp-ot, mivel most a 32-es firmware van fenn így azt nem bántjuk. Mehet a SuperSU is, ha már ugye..
Megvárjuk amíg elindul, belépünk a Play áruházba, leszedjük a My Vodafone app-ot, telepítjük, elindítjuk,
nem indul, újra indítjuk a készüléket, megint nem indul, megállapítjuk, hogy ez a ROM sz@r, levonjuk a tanulságokat, hogy csak az építsen ROM-ot, aki működőképeset is tud csinálni.
Minket baromira nem érdekel, hogy még milyen komponens hiányzik alóla.. MENJEN.
Welcome back xiaomi.eu... -
siddis
őstag
Ladies and Gentlemen, Resurrection Remix Oreo v6 20180220 Santoni Official..
Gapps hozzá..
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
válasz
Yellow73_a #17664 üzenetére
Windows 10 Atheros driver
-
siddis
őstag
CrDroid 8.1 lesz majd..
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
válasz
manchester99 #17328 üzenetére
...két napja ígérik, de még csak a béta van meg.
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #17243 üzenetére
Innen sem.? De nem kell elkapkodni, egy-két napon belül jön a friss..
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #17236 üzenetére
Hát jó reggelt, észrevette.?
Tegnap felraktam, hát lesz ez még jobb is, mindenesetre az akksi mostanáig 4%-ot merült és azt írja ki hogy hátralévő 15 nap 15 óra 50 perc. Sima kernel van benne, nincs húzva a freki.. A cLock app kifagy vagy kifagyasztja a Trebucher launcher-t, az extra beállítások nincsenek magyarítva.. A Gapps 8.1 arm64 felment normálisan, hiba nélkül, kamera közepes, cseréltem. V032-es firm-el használom éppen. Nem volt benne Magisk vagy más root-app. -
siddis
őstag
-
siddis
őstag
"Already Got RR oreo official.
Today will release Official public test build . And on monday or tuesday Official build will come.
Join our telegram santoni group for experience RR test build." -
siddis
őstag
Nevezetes nap lesz ez a mai, Tömbtársak! Ma még nem jött ki új Oreo-s ROM.!
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16874 üzenetére
Én azt olvastam valamelyik fórumban, hogy ha alufóliából hajtogatsz egy snájdig sisakot a fejedre, akkor egyáltalán nem is merül..
-
siddis
őstag
válasz
#73029888 #16869 üzenetére
Asszem Liquid Remix is lett mostanában új.. De ennyi variáns között ki figyeli már.?!
-
siddis
őstag
válasz
SenorGrande #16863 üzenetére
Ha másképp nem megy nézzél rá valamilyen "notification app"-ot a Play-en..
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16770 üzenetére
Meg tudod nézni te is, másold át gépre, nézd meg VLC-vel ( Eszközök >> Kodek információk ). Pont ugyanilyen kamera előnézettel felvéve ( 30fps helyett 60fps ) nekem csak 29.97 volt az fps. És vágtam már elég videót ahhoz hogy higgyek a VLC-nek, ha csinálok a Jutyúkra valamit 60fps-el akkor olyankor annyit is ír ki..
Mondjuk egy Samsung HD720p kézi digitális kamera képénél így is nagyságrendekkel jobb, főleg fehéregyensúlyban..
Léptem, jóéjt.. -
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16767 üzenetére
..ilyet én is láttam már, aztán amikor megnéztem -mondjuk a VLC-vel- akkor 29.97 fps volt az valójában. A többi paraméter azért stimmelt.
-
siddis
őstag
*Kernel Updated to 3.18.93
*Kernel Codes Compiled with new GNU GCC 7.3.0 (compiled by me)
*Busybox Updated to Latest Code Changes (compiled by me)
*Implement Adreno Idler
*Add 100 & 160 MHz GPU Frequencies
*Adreno Idler & GPU Clock Tuned for Power Saving
*Implement Force Fast Charge (disabled by default)
*Merge Updates to CFQ IO-Scheduler
*Merge Update to BFQ IO-Scheduler (v8r12)
*Merge Updates to Interactive Governor
*Inject SQLITE3 Bin to Rom for DB-Optimization (needs command/script, attached to 1st post)
*Remove Code Changes to Touchscreen Driver (initial fix for dt2w issue)
*Kernel Boot Script run FSTRIM at Boot -
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16759 üzenetére
..pedig ránézésre ez is az
-
siddis
őstag
válasz
#73029888 #16634 üzenetére
Mi az a WebView?
Minden mobilplatform rendelkezik beépített böngészőmotorral, amellyel alkalmazásokon belül jeleníthet meg webes tartalmakat. A Facebook híres próbálkozása például a HTML5 appokkal ezeket a WebView-nézeteket használta a felület megjelenítésére, de ez a lehetőség minden fejlesztő számára adott, amit széles körben használnak is az alkalmazások. Probléma azonban, hogy minden Android-verzió más és más böngészőmotort használ, amelyek között nem csak funkcionális, hanem komoly megjelenítésbeli különbségek is vannak - ezeket eddig a fejlesztőnek saját hatáskörben kellett lekezelnie. Ez a közeljövőben sem fog persze változni, a korábbi Androiddal kiadott, nem frissülő telefonok fokozatos kikopása fogja csak véglegesen megoldani a problémát.
A frissíthető WebView több szempontból is fontos. Egyrészt a webes biztonság rohamléptekkel fejlődik, az egy éves böngészőmotor elképesztően elavultnak számít már és egészen biztosan tartalmaz támadható kódot is. A rendszeres frissítésekkel a WebView alapját adó Chromium ugyanolyan biztonságosan tartható majd, mint a Chrome, így ez a támadási vektor kevésbé lesz jelentős.
A biztonságon túl a funkciókínálat dolgában is fontos előrelépést hoz majd a Google döntése. A modern webes API-k, a WebRTC, Web Audio, WebGL vagy Web Components is elérhető lesz a WebView-n keresztül, ami hatalmas új lehetőségeket kínál a fejlesztők számára.
-
siddis
őstag
XIAOMI.EU STABLE 9.2.1.0. nagyon szépen pörgeti az LH Oreo kernel..
-
siddis
őstag
Van új XIAOMI.EU STABLE 9.2.1.0..
-
siddis
őstag
Hmmm. Remek ez az Oreo-s kernel, és remek ez a Resurrection -meg az összes custom ROM, csak már a mai napon háromszor raktam fel a My Vodefone app-ot, eltelik egy kis idő aztán már csak a logó-ig jutok. Újra kellett rakni a navigációs app-ot is már egyszer ma, ott a jogosultságokat a helymeghatározáshoz kell újra és újra engedélyeznem. Aztán ha mennék valahová címre nem biztos hogy egy reinstall-al akarok előtte játszadozni..
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #16523 üzenetére
Nálam nem nagyon akarta az igazat vele a hozzá ajánlott Gapps for 8.1. Amúgy szerintem egy az egyben Lineage 15.1..
-
siddis
őstag
LH Kernel Oreo frissítés várható..
--Improve CPU performance--
--Improve Audio quality--
--Add support for InvictaOS--
--1.61 Ghz on BIG cluster
--1.34 Ghz on LITTLE clusterPerformance improvements: 19% overall pontuation increase,
and User UI is way smoother and less stuttery. -
siddis
őstag
Kinek ígértem pár napja HDR+ -os teszképet.?
Bocs a fényviszonyok miatt, nem állítottam semmit sem, biztos lehetne még finomítani rajta, alapból ilyen nyers képeket lő..
KépVideóban 1080p / 60 fps..
trebona: köszi, nem tudtam / nem érint..
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16402 üzenetére
Kérdés mit értesz komoly teszt alatt.?
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #16395 üzenetére
Nagyon jó az új Lineage kamerája.."Alapsáv ismeretlen"-lesz még ebből javított verzió szerintem
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #16393 üzenetére
az én apukám majd jól elveri a te apukádat..
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16390 üzenetére
???
-
siddis
őstag
Lineage OS 15.1 20180127 v030-as firm ajánlott
-
siddis
őstag
Aztz olvastam nemsokára várható a Lineage-15.1-20180127-UNOFFICIAL-santoni..
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16381 üzenetére
..viszlát két hét múlva
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #16378 üzenetére
Önmagában biztosan tökéletes ROM, de amiatt hogy egy-két menüpont máshol van, más a háttér vagy zöldeskék a felület azért annak aki Oreo-n van már fölösleges lecserélnie a jól belakott-megszokott rendszerét.
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #16375 üzenetére
Ja.. Kétszer van benne a "Biztonsági mentés"-menüpont. De amúgy megy korrekten. Mint az összes többi..
-
siddis
őstag
Frissült a Nitrogen OS..
Nitrogen-OS-O-santoni-20180127
-Kernel Upstream to 3.18.92
-Added Ambient Display Music ticker
-Added Pocket Judge
-Added FM Radio
-Added Retro Music Player
-Added Via Browser
-Added Pixel Launcher
-Fixed Gcam portrait Mode(thanks to @Azzkaran for gcam hotfix)
-Fixed Slow Motion in Gcam
-Fixed Random Reboot on low Network
-Fixed AutoBrightness
-Improve Vibration Haptic Feedback
-Fixed BT FC in calling -
siddis
őstag
Frissült az LH Oreo kernel..
Changelog 2018-25-01
-Meltdown patch! -
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16322 üzenetére
Az a baj, hogy ahhoz hogy véleményt mondjak sokkal tovább kellett volna használnom, egy-két hétig is akár, így igazából nem mérvadó a véleményem. Ráadásul kernel-t is cseréltem az egyik alatt, így megint csak nem a "sima" kiadással volt már dolgom.
Azt mondanám, -bizonytalanul- nincs túl sok különbség a kettő között, talán csak menüpontok, testre szabhatóság ilyesmi apróságok. Alapvetően a gyárinál mindkettő többet tud és jobban a kedvedre alakítható,én azt javasolnám, hogy inkább azt válaszd, amelyik több frissítést kap, vagy fog kapni. -
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16319 üzenetére
Egész éjszaka (igaz hogy repülő-módban vagy hat órát) 0%, most vagyok olyan 95%-nál pár hívás meg némi pötyögés után.
-
siddis
őstag
Kinn vannak a 8.1.25-ös MIUI developer / weekly ROM-ok en.miui.com-on és a xiaomi.eu-n is..
-
siddis
őstag
válasz
#73029888 #16283 üzenetére
Az én saját, senki által nem használható Google-keresőm ezt dobta ki..
-
siddis
őstag
Hát az enyémből kispórolták a színes LED-et illetve soha egy ROM-on nem sikerült még színeket csiholnom belőle. Szerintem a rezgés nem változott, elég erős volt eddig is illetve nem használom csak csendes módban. Elvileg felmegy Nougat ROM-okra is, bár most nem azon vagyok. Gyorstöltőm meg nincsen.
Amúgy pár órája van fenn, éjszaka meg ki hívott volna, hogy rezegjen, le is ütném
A GPU is fel van huzatva 600-ra, de még kell egy combos játék hogy megnézzem mit bír. A prociknak 1500-nél és 1200-nél a vége. -
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16271 üzenetére
Ja ja, el vagyok már veszve teljesen a verziók meg a kernel-ek, rom-ok között..
Ha még kicsit faragnak ezen a kernel-en még akármi is lehet belőle. Na jó éjt..
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #16268 üzenetére
Ez az AEX elmegy v027-es alapsávon is.?.? Azt hittem alap neki a 28-as firmware..
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #16265 üzenetére
Nagyon szépen szaladgál és a kernel elmegy Nougat-on is..
-
siddis
őstag
Sanszos az az app, ami "érdeklődik" a felhasználói szokásaid iránt.. De persze a PC-s világban tökre bevett, hogy felugrik egy ablak hogy vírus van a gépeden és telepítsd fel ezt meg ezt a progit, ami gyakorlatilag a vírus maga. Inkább rakj fel egy tűzfal-vagy kapcsolat-logger-programot és egyesével engedélyezd a kifelé menő kommunikációt..
-
siddis
őstag
Ámberek, kijött az szuper kernel Oreo-ra.. Thread.. Antutu 48665..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest