- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
DeFranco #19727 üzenetére
Nillkin tok aukcióban olcsón ki lehet fogni.
-
fradi81
veterán
válasz
DeFranco #19243 üzenetére
Bekapcsolod, aztán használod próbálgatod, ennyi. Ellenőrizheted hogy a videófelvétel hangja nálad is gagyi-e csak érdekességképp. Az automata frissítést ki lehet rajta kapcsolni a beállításokban ahogy írták, az ilyen balesetek elkerülése érdekében, most meg mehet rá ami van 9.2.4.0-ig.
-
fradi81
veterán
Ez a beállítás mikor lesz aktív próbálta már valaki?
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Ezt a hedszetet próbálta valaki innen?
-
fradi81
veterán
Hotspottal csak a mobilnetet lehet megosztani a wifit meg nem, ugye?
-
fradi81
veterán
válasz
csodavas #14495 üzenetére
Hali
Jól néznek ki ezek a matt fóliák, de csak amíg nem kapcsolod be a kijelzőt mert utána már a tartalmat látod, már amennyire. Vagy mattból is létezik olyan amin rendesen átlátni?
Létezik hogy mikrofonból is kétféle van a telóba? Nálam ilyen a hangfelvétel kezdetek óta: [link]
-
fradi81
veterán
Köszi most már képben vagyok
-
fradi81
veterán
Nem tudom mit nyomtam de minden app ikonján megjelent egy szürke kijelölő kör amit be lehet pipálni és alul látszik a három képernyős 'applistám', hogy lehet ebből kilépni?
-
fradi81
veterán
válasz
Viktor0610 #14179 üzenetére
Az számít valamit hogy milyen víz? De akkor legyen cola
, én ezt láttam róla amikor még nézegettem.
-
fradi81
veterán
Ebayen mostanában nem nagyon látok sima redmi 4x-et csak ilyen fantázianevekkel. pl Ez akkor most jó a redmi 4x-re? [kép]
-
fradi81
veterán
válasz
#32577792 #13795 üzenetére
Ez a fajta nálam passzol rendesen.
-
fradi81
veterán
Hali
Beépített SIP hívás működik? Nálam nem ad rá lehetőséget a stuntcalls adatait beírtam már.
-
fradi81
veterán
válasz
gyenesmartin #13305 üzenetére
hello
Neked jött valami frissítés?
-
fradi81
veterán
akinél rossz volt a felvétel hangja már megjavult? az enyémbe még mindig gagyi.
-
fradi81
veterán
Akkor van jobban és kevésbé lekerekített 4x?
-
fradi81
veterán
Frissítés után nálam a videó hangja továbbra is rossz.
-
fradi81
veterán
Valakinek ötlete a google hibára? Beállításokban kézzel szinkronizálom a google fiókot, várok is pár percet, de nem jelez a gmail hogy üzenet jött. Ha belépek van benne új levél.
-
fradi81
veterán
Ha számítógépen google photos-ból törlök valamit azt nem kéne az telós photos-ból is törölnie? Ha igen mit állítsak még?
gmail se az igazi mert most megnyitottam és tele volt levéllel, de értesítés nem volt.
-
fradi81
veterán
Videó hang, itt jól hallatszik hogy az egérklikk-billentyű hang még okés, de az erőteljesebb hang mint a rádió az már pocsék.
-
fradi81
veterán
válasz
kaposznyak #7641 üzenetére
Olyat vegyél ami tetszik. Voltak már linkelve
-
fradi81
veterán
Semmit. Rádugod, további lehetőségek - MPT
-
fradi81
veterán
Youtube videót lehet hogyan lehet hallgatni kikapcsolt kijelzővel?
-
fradi81
veterán
Van egy tabletem amin nincs üvegfólia, beraktam egy fehér hátterű appot és elforgatva lehet látni a szivárvány színeket, a tempered glass ezt szerintem felerősíti. De bármilyen átlátszó műanyag vagy üveg is ezt csinálja szóval ez ilyen. Az hogy valakinek nem tapadt hozzá a kijelzőhöz más téma.
-
fradi81
veterán
válasz
szetcsuszott #7034 üzenetére
Mostanában nem olvastam itt késői csörgés hibát, szerintem ettől nem kell tartani.
[link] -
fradi81
veterán
válasz
Black_Raven #6954 üzenetére
"Mivel ahogy írtad nem igazán klappol/tapad rá."
Amit én vettem jól illeszkedik nem levegős, csak lehetnek rosszak is.
-
fradi81
veterán
Hali, észrevettem hogy újabban nem jön gmail értesítés a telóra. Ha asztali böngészőben belépek gmailbe, akkor kapom meg telóra is hogy levelek jöttek, ötlet?
-
fradi81
veterán
Hali
A STB részben nem lehet kiválasztani cisco márkát, így szerintem a T-s távirányítót nem helyettesíti. De ha a tv-hez van ilyen infra kivezetés, akkor az legalább bekapcsolja egyúttal az stb-t is.
-
fradi81
veterán
válasz
SenorGrande #6397 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- Mobilinternet
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest