- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
véletlenül nincs petíció arra, hogy felejtse már el a Xiaomi az Apple utánzását? még barátnőm sem viseli el a rózsaszínt a kijelzőn. komolyan okádék ez az egész GUI. mindennek b@szott nagy kerete meg pereme van, az ikonok meg egyre kisebbek.
felpakoltam az aktuális EU stable kiadást. van-e arra valami orvoslat, hogy legalább az előző ikonméret legyen témaváltás nélkül? nem tudom hova kicsinyítik még ezeket, de egyre irritálóbb ez az irány.
úgy látom egyre kevésbé informatívabb az egész. a szolgáltató nevét és hálózat típusát bizonyos esetekben írja ki. ezt valahol lehet szabályozni csak én nem találtam meg hozzá a beállítást vagy ezzel együtt kellene élnem?
ja és az mi, hogy csak az értesítéseket némítja, az alkalmazásokat nem? először feldobott erről valami értesítést, de pont nem foglalkoztam vele. azóta meg nem győzöm megtalálni az erre vonatkozó globális beállítást. hol van ez elrejtve?
értesítési sávon nem lehet fixen beállítani, hogy lehúzás esetén is maradjon meg az ötös elrendezés?
(#24644) Dhampir
a Xiaomi-nál ez meg az NFC, amitől a telefon rolls royce lesz... nem szólt még nekik senki, hogy filléres tételek miatt kárnak bohóckodnak. -
lócitrom
őstag
valakinek rémlik hogyan lehet beállítani, hogy a hálózat nevében ne a technológiát, hanem a generáció számát mutassa a telefon? úgy értem LTE helyett 4G pl. se root se semmi nincs, szóval ez nem megoldás számomra. emlékeim szerint egy változó szabályozza, de nem rémlik már.
-
lócitrom
őstag
válasz
Szállító76 #23539 üzenetére
havonta egyszer hasonlóba belefutok EU stable kiadáson. a képernyő random kikapcsol(?). reagál mindenre, de le kell zárnom és fel kell oldanom. mintha az távolságérzékelőt rosszul kezelné a szoftver és annak a következménye lenne.
-
lócitrom
őstag
MIUI 10 alapú EU stable kiadásról lehet tudni valamit? van bármi publikus infó róla?
-
lócitrom
őstag
ez fantasztikus meg kétségbe sem vonom a szenzor képességeit, DE a diskurzus arról zajlik, hogy MIUI gyári alkalmazással hogy hozható össze ez az egész. többször volt ez már itt is kérdés. én eddig nemigen olvastam konkrétumot erről, hogy mit hogyan és mért állítson be az ember.
-
lócitrom
őstag
-
-
lócitrom
őstag
válasz
SenorGrande #22779 üzenetére
érdemes lenne akkor legalább MIUI EU stable kiadást kipróbálni, ha még nem történt meg. nem old meg minden anomáliát, de látványosan elviselhetőbb. ha pedig az sem válik be a kollégák tudnak itt még ajánlani pár alternatívát. a Lineage is általánosságban elég jónak mondható.
-
lócitrom
őstag
válasz
SenorGrande #22754 üzenetére
kritikusan állok úgy általában az egész android platformhoz, de még nekem sincs ennyi bajom vele. milyen szoftver fut nálad? egyébként a gyári MIUI erről szól. csilli-villi, de úgy az iOS utánzásán kívül nem sok dolgot tartanak szem előtt. érzésre mennek, nem alaposságra.
-
lócitrom
őstag
egészen véletlenül valaki nem használ Sailfish-t?
https://github.com/bitrvmpd/sailfish-santoni
https://sourceforge.net/projects/sailfishos-santoni/ -
lócitrom
őstag
válasz
mikej95 #22684 üzenetére
hivatalosan nincs, persze. de maga a vas tudja, ahogy még egy marék dolgot.
(#22698) Narancs
összefoglalóban található 7-es droidhoz tartozó TWRP-t töltsd le. aztán töltsd fel vagy írd felül a telefonon lévőt és az összefoglaló végén leírt dm-verify beállítást futtasd le.
-
lócitrom
őstag
válasz
mikej95 #22677 üzenetére
siralom. bár nem teszteltek egyedi rendszereket, de nagyon szeretném érteni, hogy mit értenek "led fix" meg "working volte/vilte" alatt ennek ellenére. van vagy 20, mindegyik tele varázslatokkal... QC-t azt én is teszteltem. egyetlen előrelépés, hogy 3 óra alatt megvan vele a töltés. de röhej, hogy igazából amit ez a hardver tud azt nem lehet kihasználni, ha csak azt veszem figyelembe, hogy a QC3-as töltőim sem tudom kihasználni, ami amúgy most aktuális és a vas is tudná. nem mostanában fogom lecserélni a telefonom, de az az érzésem, hogy a Xiaomi megtartja jó szokását és évek múlva is csak olyan telefonokat fog gyártani, amikkel nem előrébb leszek, hanem hátrébb.
-
lócitrom
őstag
vannak manapság fixek ilyen-olyan jól ismert MIUI anomáliákra? (lásd: LED, mikrofonok, stb.)
-
lócitrom
őstag
válasz
SenorGrande #22296 üzenetére
sajnos tényleg ritka kókány. elég hanyag mentalitással fejlesztenek. pont ma tűnt fel ez ismét számomra. mondjuk kezdetek óta bírálom ezt az egész „nézzenkijóldenembajhogysz@rbughalmaznemlényeg” szoftvert. szóval van jó pár apró botlás a rendszerben. egyik ismét zavarni kezdett. nem emlékeztem, hogy jelentettem-e valaha bármilyen módon is. erre gondoltam a beépített alkalmazással csinálok egy bejelentést. utána megmutatta az eddig leadott jelentéseim. elfelejtettem, de láttam, hogy egy lassan két éves hibát jelentettem, amit sosem vizsgáltak... ahogy a többit sem. szóval erről ennyit. bárhogy akarom elérni őket és jelezni a hibákat, kb. mindig csak annyit látok mindenhol, hogy eltelt egy év, új főverzió és harmadik világbeli fanboy-ok köszöngetik önkívületi állapotban (akár beatles rajongók anno) a nem is tudom mit...? ja igen az új ikonokat, meg háttérképet.
erre a facebook fagyásra van amúgy valami értelmes megoldás? igazából azt sem bánom, ha a világon mindenki érintett benne, de így már híreket se nagyon tudok bogarászni.
-
lócitrom
őstag
MIUI milyen fájlrendszert kezel jobban SD-kártyán? FAT vagy exFAT?
-
lócitrom
őstag
mivel a Xiaomi erőlteti, hogy az alkalmazások szinte kivétel nélkül rendszeralkalmazások legyenek (mármint ami a rendszerrel jön), így root vagy recovery kell, hogy levakarja az ember teljesen, amire nincs igénye. utóbbi a biztosabb, ugyanakkor aki gyakran cseréli/frissíti a rendszert, annak lehet kényelmetlen ez a megoldás.
-
lócitrom
őstag
válasz
janakbacsi #21797 üzenetére
ha ez valahogy működik is nem más, mint egy bug. ezt valószínűleg kifoltozzák ugyanúgy, mint a korábbi trükköket és csókolom.
-
lócitrom
őstag
aha, így már teljesen világos. valóban nincs ilyen opció jelenleg erre gyári szoftver szintjén. talán az Egyéni adatforgalmat nem kezeli időkorláttal, de ez csak az én elméleti elképzelésem. talán ez megér egy próbát.
(#21757) vince
ha más miatt nem is, de az 5 col miatt stabilan tartja magát -
lócitrom
őstag
van egy olyan kis kábelem, ami a micro USB-ből LAN-ba alakít át. gyakorlatban a telefon így kap egy LAN portot. nem tudom az OTG szabványba esik-e vagy egyéb szabványba, de valakinek van-e arról fogalma, hogy így felismeri-e a telefon a rácsatlakoztatott hálózati eszközt vagy sem? teszem azt egy router-t.
-
lócitrom
őstag
ha rendszerfrissítésre gondolsz, van rá mód. ha jól értem, akkor a telefonod már letöltötte a frissítést. ezt a downloaded_rom könyvtárban tárolja a gyökérben. mondjuk emlékeim szerint ezt újraindítást követően törli. de ha nem, akkor szimplán csak töröld és onnantól kezdve nem zaklat ezzel.
-
-
lócitrom
őstag
nagyon rég nem kezelek SIM-en számokat, maximum a retro vasaimban, de úgy rémlik alapból nem jelzi ki a SIM-kártyán tároltakat. importálni kell őket egyébként, ha jól emlékszem. Névjegyek > jobb felső sarokban a "szendvicsmenű" gomb, Importálás és exportálás. itt nézz szét.
-
lócitrom
őstag
válasz
siddis #20818 üzenetére
1-2%-nál nekem nem merül jobban MIUI-val sem. mindazonáltal ezeknek a funkcióknak a java marhára nagy hiánycikk a MIUI-ból máig. míg nem olvasgatok itt az egyedi rendszerekről nem megy fel az agyvizem. hihetetlen, hogy szoftveresen mennyire nem fejlődik a gyártó
egyébként más is tapasztalt olyasmit, hogy egyes alkalmazások már nem küldenek értesítéseket? két példa: Steam, PayPal. ha teszem azt a Steam küldött egy hitelesítőkódot, mert új eszközön léptem be, akkor nem kellett megnyitnom az alkalmazást eleve és jött popup. de úgy, hogy vagy franc tudja mikor nyitottam meg a telefonon az alkalmazást és ennek ellenére gond nélkül megjelent az értesítés. PayPal szintén. történt egy tranzakció és jött az értesítés róla az alkalmazástól. most meg ezek az értesítések csak úgy jelennek meg gyakorlatilag, ha az alkalmazás éppen láthatóan meg van nyitva. valamelyik frissítés óta tapasztalom ezt, csak nem foglalkoztam vele. kb. két verzióval előbbi EU stable volt utoljára, amin megjelentek.
-
lócitrom
őstag
nem találom a bluetooth elrejtését. én vagyok béna vagy kigyomlálták ezt belőle? fixen emlékszem, hogy bekapcsoltam még az ókorban. aztán egy alkalmazás a napokban kérte a láthatóságot. azóta meg istenért sem találom és olykor próbálkoznak különféle eszközök, ami elég idegesítő.
EU stable egyébként.
-
lócitrom
őstag
EU stable frissítés óta tapasztalok olyasmit, hogy az automatikus fényerő-szabályozás néha nem akar működni. orvosolni általában a szabályozás kikapcsolása és visszakapcsolása megoldja. más tapasztal hasonlót?
-
lócitrom
őstag
vagy mondjuk letöltötök egy ilyen hosts fájlt és TWRP-n keresztül. system/etc/ könyvtárba bemásoljátok. vagy root esetén egy megfelelő fájlkezelőn keresztül. a zip tartalmából kizárólag a hosts fájl kell. aki nagyon ragaszkodik az automata megoldásokhoz annak ez persze nem lehet megoldás.
-
lócitrom
őstag
függetlenül attól, hogy a MIUI még mindig messze nem az igazi, elvagyok vele. ritkán kell hegesztenem szerencsére EU szoftvert. de mostanság kellett és nálam nincs a telefonon lecserélve a recovery. így amikor felküldöm a telefonra a TWRP-t nem minden esetben tölti fel rá elsőre. először csak azt hittem biztos kimaradt az agyamnak pár képkocka, de hát a parancssorból látom, hogy marhára nem így van. más is tapasztal hasonló anomáliát?
-
lócitrom
őstag
emiatt merült fel bennem a kérdés. ugyanis azóta a változók megváltoztak, így ez nem igazán működik. bár ez orvosolható. megcsináltam magamnak, csak azt bánom, hogy a mikrofonokat nem tudom pontosan hogy kell paraméterezni és valami all-in megoldást keresek, hogy ne kelljen sokat agyalni, ha frissítek/telepítek.
-
lócitrom
őstag
létezik valami naprakész patch, amivel egyaránt lehet finomhangolni a hangszórók és mikrofonok hangerejét?
valamint LH kernel hogy muzsikál legfrissebb stabil EU alatt? tünetmentes már esetleg?
-
lócitrom
őstag
válasz
lsebestyen #17253 üzenetére
kolléga nem egészen jó irányba ment el. valóban van (azaz volt) ilyen bug, de volt is erre valami megoldás, ami a hangerővel való játszogatásról szólt. újabb rendszerekben is van ilyen-olyan hiba, de emiatt kimondottan főzött rendszer azért nem kell. MIUI fork-ok javasoltak, ha az eredeti esetleg nem jön be, tehát MIUI EU vagy HU. egy nagy hibája biztosan van a MIUI kiadásoknak, mégpedig a biztonsági mentés funkció. bár menteni adott esetben máshogy is lehet. rendszertöltőt minden minimális módosítás esetén kell nyitni és javasolt is akkor is, ha te a későbbiekben sem akarsz komolyabban buherálni.
-
lócitrom
őstag
EU stable frissítés óta másnak sem indul el a módosított Google Camera alkalmazás?
-
lócitrom
őstag
új EU stable-ben látok egy-két apróságot. legalább a három működő színt már megfelelően nevezi. meg az alkalmazáskezelés is változott. valaki talált még benne valami újdonságot előző kiadáshoz képest?
-
lócitrom
őstag
tök jó egyébként, hogy upstream kernelek vannak csak lényegében, amikor a többség a gyártó miatt 7.x-es rendszerre kényszerül. pedig ezek után nem lenne nagy durranás ezeknek a hardcore delikvenseknek Nougat kernelt faragni, ha ez ilyen jól megy.
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #16431 üzenetére
ez nincs hatással erre. van ugyan benne ilyen változó, de alapértelmezettként ez a mod nem engedélyezi. bekapcsolásához ezt a változót kell átírni a konfigurációs fájlban, elméletben:
support_camera_4k_quality
értéke gyárilag false. true-ra történő átírással elméletben engedélyezve lesz. de biztosra ezt persze nem tudom. sosem próbáltam.
(#16458) aelod
elméletben igen. de gyakorlatban nekem MIUI 9 alatt sem az igazi. nagyon buta DNG-ket csinál nálam. némely alkalmazás kifagy, némely meg nem is engedi ezután sem az újabb API használatát. -
lócitrom
őstag
nem bug, hanem elméletben annak a következménye, hogy a dm-verify aktív és ez a TWRP ezt figyelembe veszi. erről volt itt szó tegnap, ha jól rémlik. lazyflasher kell vagy nemes egyszerűséggel olyan TWRP, ami ezt kikerüli.
ellenkező esetben írásvédett módban marad a rendszerpartíció.
-
lócitrom
őstag
válasz
Black_Raven #16350 üzenetére
ez azért elég komoly szintlépés. kár, hogy a Xiaomi még mindig nem tette nyílttá a forráskódot. biztos lenne még benne kraft.
-
lócitrom
őstag
válasz
kidnou #15004 üzenetére
hát így kimondottan én erről nem tudok, hogy emiatt nem merik. ez eleve rossz marketing lenne. de mondjuk erről mindig az jut eszembe, hogy az OTP hogy kib@szott a néppel, amikor a nyitott/root-olt telefonokról és több egyedi rendszerről letiltotta az alkalmazását, mondván biztonsági kockázatot jelentenek
-
lócitrom
őstag
nyugodtan frissíthetsz. viszont azt nem árt kihangsúlyozni, hogy a gyári biztonsági mentés nem működik.
(#14974) bodnar10261
valószínűleg többet ki lehetne hozni a szenzorból, csak csesznek vele foglalkozni. nem egy patch létezik ehhez a telefonhoz hivatalos fórumon, ami vagy az új API-t engedélyezi és/vagy feljavított kamera alkalmazást tartalmaz és komoly eredmények vannak.
hogy mi a rák tartja vissza őket a forrás kiadásától, annak több oka lehet:
1. nem értenek ehhez sem
2. kényes kódokat tartalmaz, amik adatvédelmet és egyebeket sértenek
3. ők sem büszkék a megoldásaikrade a franc tudja melyik mennyire igaz. gyászos ez a MIUI.
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
kijött az új EU stable. viszont én még manuálisan nem frissítettem sosem EU-t újabb kiadásra. TWRP-ben kell telepítés előtt ganézni vagy nem lényeges?
-
lócitrom
őstag
válasz
Black_Raven #13554 üzenetére
valami front tényleg lehet. szinte napi szinten le van írva ez-az, de mintha mégsem....
-
lócitrom
őstag
így ~13000 hozzászólás után ebben semmi új sincs. de ez a fájás nem kéne újra. az akksi meg még mindig polimer. a kommersz alkalmazás pedig azt mutatja meg, amit amúgy nélküle is meg lehet tudni.
más is tapasztal stabil EU rom alatt hotspot problémát? egy bit sem megy át. csatlakoznak az eszközök, de forgalom az nincs.
-
lócitrom
őstag
én foglalkozom a témával. viszont tesztelni nem teszteltem mielőtt állítottam a szűrésen. azóta sem tudom, hogy jobb-e
de ja, kevesen foglalatoskodnak ezzel. ugye nem a népnek kellene ezzel szórakoznia... nekem csak az a gondom, hogy nincs mindig időm felfogni, hogy mi micsoda és annak megfelelően megcsinálni, tesztelni azt. de majd hátha...
-
-
lócitrom
őstag
válasz
blackmoto #13324 üzenetére
hogy érted, hogy hivatalosan nem támogatja? csak mert elméletben ők támogatják egyedül jelenleg. kártyásoknak még valóban nem tették elérhetővé a 4G hívást.
a többi elképzelés meg közlemény puszta fikció meg marketing.
(#13372) vince
arról nem tudok sokat. de most mint átlag halandó szemszögéből néztem. a lényeg, hogy műszakilag eddig náluk adott csak. -
lócitrom
őstag
válasz
#01993216 #13316 üzenetére
ha tényleg minden felállásban tesztelted, akkor ez is kizárható. amíg nem lesz rendes kernel, addig szívás van. bár a 3G is bőven jó hívásra. azt pedig tényleg nem árt tudni, hogy a 9 nem gyorsabb, csak az animáció sebessége 0,5x-ös értékre változott MIUI 8-hoz képest.
ja és hát Lineage kiadásokkal érdemes szemezni VoLTE miatt (is).
-
lócitrom
őstag
válasz
#01993216 #13313 üzenetére
egyébként hogy tesztelted? úgy, hogy közben az a VoLTE kapcsoló be volt kapcsolva a beállításokban vagy ki volt kapcsolva? tudom, hogy a te dilemmád nem mai, de már nem emlékszem minden részletre. hogy értsd mért kérdezem:
elméletben MIUI 9 óta a telefon azt is figyelembe veszi, hogy milyen szolgáltatód van és annak megfelelően inaktív vagy aktív a VoLTE kapcsoló a beállítások között. hogy a telefon ezt egyáltalán most mért és hogyan tudja ellenőrizni az nem világos nekem. fel lehet ugyan oldani kombinációval (*#*#86583#*#*) ennek a letiltását, de mondjuk nincs vele beljebb az ember.
MIUI 8 alatt meg elméletben úgy volt, hogy eleve sz@rt bele és nem volt korlátozva a kapcsoló használata. ugyanakkor ha jól értem így nálad azért ment ennek ellenére. viszont lehet lényeges szempont az is, hogy egyáltalán nálad ki-; vagy bekapcsolva volt a VoLTE? lehet, hogy nem itt van a hunyó elásva, de akkor remélem valaki kijavít majd.
-
lócitrom
őstag
válasz
Sprinti83 #13283 üzenetére
nálam azzal jelentkezett ismét az a hiba, amit már pár ízben említettem: beakad a második SIM és hol nem engedte kikapcsolni, hol nem engedte bekapcsolni.
(#13291) jbnd-007 vá
gyanítom itt már az játszik, hogy a telefon súlya se legyen nagy. speciel engem nem zavar ez a 4100mA, ennyit nekem szó nélkül megér. legalább feltűnik, hogy van a telefon. de gondolom a trendek fontosak. nehogy leszakadjon valakinek a valamije emiatt.(#13299) C0d3r válasz
attól tartok, hogy hardveres lehet. ezt a módszert próbáltam, utoljára 3700mA jött össze(#13290) szanitec
abban a verzióban az a megfelelő beállítás. tehát azzal sem lehet baj. amit kidnou ír az MIUI 9-ben van. -
lócitrom
őstag
válasz
jbnd-007 #13156 üzenetére
nem nagyon lehet összemérni a két vasat. egy 32 bites processzorral szerelt telefont mérsz össze ezzel, ami ráadásul csak 4.x rendszert futtatott. kétségtelen, hogy nem valami svájci bicska a MIUI, de azért van generációbeli különbség a két vas között minden tekintetben. tehát frissítés ide vagy oda, ezen maximum egy jól összerakott kernel javít. de akkor sem lesz meg a Lenovo élmény. a bütykölés jelenleg elkerülhetetlen. aki eleve IT-s közegben mozog, az szaglászik mielőtt hardvert vesz. nem tudom te mennyire néztél szét előtte, de ezek szerint nem ismered még a dörgést a kínaiaknál.
(#13172) padzso
a frissítéseket nem a látható hibák miatt találták ki alapvetően. ez gondolom evidens, hogy nem ikonok színezéséről van szó. hacsak nem elzárva él az ember a külvilágtól ajánlott frissíteni. az nem érv, hogy sok dolgot összekutyulunk és a végeredmény nem az, amit elképzeltünk és emiatt mindent a frissítésre fogunk. ez még csak nem is Windows. az viszont biztos, hogy MIUI-t frissíteni manapság nem létfontosságú.
(#13188) wanted5
utolsó nem N alapú MIUI 8-ra frissíts csak és csókolom. az N alapú 8.5.4.0 eleve semmit sem ad. bár ezt kb. senki sem említi meg. gyakorlatilag ugyanazt tudja, csak egy átirat, ami kicsit balhésabb az elődjéhez képest.
(#13210) szanitéc
nem kell cserélni sehova sem, ha azzal jó. az újabb kiadások nem gyorsabbak. egyelőre tényleg senki sem veszít semmit sem, ha nem vált MIUI 9 alapú rendszerre. az egyedi rendszeresek sem az igaziak. sajnos nincs normális kernel, rendre lehet így olvasni 4G-n alapuló hibákról. ha tényleg csak a „gyorsaság” kell, akkor az animáció sebességét kell átállítani. nekem forr az agyvizem alaphangon, már verziók óta. most ott tartok, hogy vagy fos az akksi éppen félév laza használat után, vagy az van, hogy kevesebbet lát belőle a rendszer. és a random fogyasztási adatokról nem beszélve. ennyit nem ér most ez.
(#13229) jbnd-007
ha találsz olyan telefont, ami maximum 14nm méretű processzorral van szerelve és van mellé legalább 3000-3200mA kapacitású akkumulátor, akkor már nem érdemes 4-ben gondolkodni. elég utánanézni pár ilyen telefon fogyasztásának és világossá válik, hogy jó a fogyasztásuk. fejlődött a technológia meg kicsit alkotott a Qualcomm is.
(#13231) makoj20
nyilván. eleve nem Android főverziót váltasz... -
lócitrom
őstag
válasz
blackmoto #13078 üzenetére
pár napja jeleztem, hogy nálam is érdekes módon valami miatt a rendszer alapjáraton többet evett. ez még csak a kisebbik bajom. az már nagyobb dilemma, hogy hirtelen kb. bő egy hónapja a telefon akksija gondolt egyet és azóta ~3500mA-t tud, amit meg nem tudok hova tenni. folyton mérem eszközzel és azt hittem csak lezabálja valami a telefont meg én használtam többet. de épp az ellenkezője van egy ideje és kb. félórát ha nyomkodtam naponta. előbbi probléma biztosan többeket érint, utóbbi meg szerintem csak engem tisztelt meg...
-
lócitrom
őstag
válasz
bodnar10261 #13034 üzenetére
könyörgöm, eddig is volt Lineage. de csak a 14.x-nek van értelme. 15-nek még nincs. erősen hegesztés alatt áll, alig működik benne valami.
-
lócitrom
őstag
válasz
topyjo #12898 üzenetére
vagy ha már eleve fastboot módban indul, akkor csak töltess be vele egy TWRP-t gépről és indíttasd vele el a rendszert. egyelőre azért a gyereket nem kéne feldarabolni, mert ez a telefon sem éppen egy életbiztosítás és ennek tükrében egyáltalán nem evidens mi is a probléma.
-
lócitrom
őstag
válasz
wanted5 #12684 üzenetére
konkrétan erre a telefonra normális nincs. szinte mind ugyanaz, a minőségben akad néha eltérés. egyszerűen nincs kimondottan jó hozzá. ráadásul azt nem értitek meg, hogy ez nem a fórum része és még ha ez lenne a legkisebb probléma sincs még mindig kezese ennek a fórumnak, aki szerkesztgetné rendszeresen.
-
lócitrom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest