- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
válasz
trebrona #166 üzenetére
Igen, én is megtaláltam. De elégedetlen vagyok vele
na de ez már akkor az én hibám marad.
Van olyan akinek ilyen tokja van? Mi a véleménye? A hangszórója ma megdöbbentett, mennyire veszít így az élményből? Használatban mit jelent, pl.: súly, fogás, tapintás, oldalt mennyire jön fel, zavaró e a kijelzőnél?
-
pigmeus
tag
Szerintem is egy ritka jó dolog. Én kimondottan hasznosnak érzem, mind a felnyitást és a zárást. De remélem eljön majd, hogy ezt is fogja tudni. Meg ha már "okos" akkor tudja már basszus
Időközben leesett, hogy a Huawei azért tudhatja a töltést mutatni, mert a rom az lolli alapon nyugszik.
Meglepődtem ezen a telefonon. Nem tudtam, hogy mit is várhatnék tőle, de pozitív. Egy kicsit a romról azt hittem jobban rá lehet állítani az ember igényeire. A ledes hozzácsatolást hiányolom, nem is találtam meg. -
pigmeus
tag
a Cm rom sem tartalmazza?Sajnos egy kicsit visszalépésnek érzem. Nagyon hasznos infókat ad a cm pl.: töltés közben a képernyőzáron megjelenítette a töltésből hátralévő időt, illetve az előző telefonomhoz a dupla kattintásos ébresztést és zárást.
Ha jól látom, akkor az értesítési ledek színét sem lehet párosítani progihoz,igaz? -
pigmeus
tag
Sziasztok, nem tudjátok h ebben van e dupla koppintásos ébresztés? Ha van azt h lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest