- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
morfondőr #1596 üzenetére
Itt a pontos link a Xiaomi telefonok gyári fejlesztői és stabil ROM-okhoz.
A Redmi 2 (HM2014811, 1/8GB-os) telefonhoz az alábbi névvel kezdődő kettő ROM (fejlesztői és stabil) közül bármelyiket választhatod.http://update.miui.com/updates/v1/fullromdownload.php?d=wt88047&b=X&r=cn&n=
A fentihez hasonló de ...wt88047_pro... nevű a 2GB-os verzióhoz való.
Mellékelnék egy képet, de nem engedi a RIOS R6 motor.
Kb a képernyő alsó harmadában a NOTE 3 ROM-ok után következő harmadik vagy negyedik kell, ha ráviszed az egeret, akkor a böngésző alján látod a nevet.Persze ez csak akkor érvényes ha HM2014811 a telefon tipusa!!!
Ha nem gyógyul, akkor miuiszerviz.hu kb 12 ezer.
Win vagy Linux alól csinálod?
-
-
herdsman12
őstag
válasz
morfondőr #1591 üzenetére
Kínai gyári stabil és fejlesztői ROM-ok, a szürke gomb a Fastboot ROM-okhoz vezet.
Az angol nyelvű fórumon talán a 811 verzók vannak.
Multi ROM-ok, talán tavasszal megszünt a fejlesztés, így vissza kell keresni a régebbi verziókra.
MIUIHU ROM-ok, a Redmi 2 aktuális (dátum szerint) topik első hsz alatt megtalálod.
Csak a Fastboot ROM-nál számít, hogy 1 vagy 2GB-os verzió kell, max az újabb verziókat nem bírja az 1GB.
A 2014811 1GB-os verzió más néven Wt88047 vagy HM2XWC (nem Pro).[ Módosította: radi8tor ]
-
herdsman12
őstag
válasz
Jamcsabi #1587 üzenetére
Kb fél éve (még Android 4.4.4) próbálkoztam a beépített SIP kliens használatával, de nem csak nálam nem működött rendesen.
Külső programok működnek rendesen.
Most, (Android 5.1.1) annyi a változás, hogy (eddig) elérhető a NeoPhone nomadikus számom is. -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
tboy1991 #1428 üzenetére
Melyik szót nem érted?
Leírtad, hogy tapasztalatod szerint 0 a készülék, én meg azt próbáltam udvariasan jelezni, hogy itt nem reklamálnak a tömegek, hogy náluk is hasonlóan rossz a helyzet.
Jó ideje nyüstölök egy Hongmit, most egy Redmi 2-őt, de még nem találkoztam befagyással.
Az összehasonlítás meg csak poén volt, ki is maradt, hogy volt már itt olyan ROM is, amivel "csak" telefonálni nem lehetett.
Nem fogunk sokat vitázni, csak hsz-tam. -
herdsman12
őstag
válasz
tboy1991 #1426 üzenetére
Hát nem is tudom, hogy mit írjak erre, talán olvass vissza és láthatod, hogy nem a befagyásokról szól ez a topik. Szerintem a befagyott miui se rosszabb, mint a ..ar kamerás cm.
-
herdsman12
őstag
Itt is van többféle lehetőség:
Névjegyek több fiókban, család, céges, stb. Aztán választható, hogy egy fiókot vagy az összest látod.
Vagy a Névjegyzékben az összes megjelenítése és "Csoportok" készítése, ezt szabadon szerkesztheted. Az "Inteligens csoportosítás" is jó buli, akinek munkahelyet írsz, az automatán ide kerül.A Törlés is megy egyben, csak arra kell figyelni, hogy a megjelenítés arra a fiókra, ill a telefonra legyen állítva, amit törölni akarsz.
-
herdsman12
őstag
válasz
CoolBoy323 #1362 üzenetére
-
herdsman12
őstag
Ha ez az 5.9.17., akkor akár maradhat is, bár a tiszta munka egy "Tiszta telepítés" lenne.
(Lehet, hogy csak belépéssel olvasható.) -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
1051 hsz hova lett?
-
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
Sima Hongmi újabb verzókban láttam beépített reklám blokkolót.
Redmi 2- ben nem találkoztam vele, ezért felnyomtam az AdAway-t, esetleg ennél jobb blokkoló létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest