- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Képzeld, én pont olyan lakásban lakom, ami 80 körül épült és a szobákban alapból nincs földelt konnektor. Persze aminek kell a földelés, azt megoldottuk, a PC-nek a fürdőből van táp hozva. Nekem is van ilyen hosszabbítóm és nyilván olyan dolgokat dugok bele, aminek nem kell földelt csatlakozó (telefon, tablet töltő, éjjeli lámpa, led világítása, akku töltő. De pl a tv-nek, vagy hifi cuccnak sem kell földelés, vagy a régi dell notebook töltőknek sem.
-
XtremLor
őstag
"Egyetlen egy problema van ezekkel amit meg kell emliteni, olyan eszkozt nem lehet csatlakoztatni aminek foldeles kell."
A kommenteket a legelejetol olvasd el, 2hsz-nel mar leirtam. Ki hasznalja esz nelkul? Honnan tudod nekem mi van racsatlakoztatva? Ne irjal valotlant, adapterek vannak rajta amiknek amugy se kell fold. Beke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest