- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielgalaxy
aktív tag
Hogy legyen pozitív hozzászólás is: itthoni boltból lett véve, a legfrissebb rendszer van rajta, a Netflix L1, a tablet képe szerintem brutálisan szép, és én a hangjával is elégedett vagyok. Gyakorlatilag amire vettem (tanulás és munka házon kívül, PSP emuláció, streaming) azt röccenés nélkül tudja, médiafogyasztásban még túl is teljesíti. És emellett itthon is rengeteg tok, védőfòlia, stb kapható hozzá, és nem kell ezeket Kínából vadászni. Én még lényegesen olcsóbban vettem, azóta sajnos bőven feljebb ment az ára, de még most is jó vétel ez a tab.
-
danielgalaxy
aktív tag
Kifejezetten nem vagyok fóliapárti, de mivel ezen nincs Gorilla glass, valami csak kéne rá. Ki mit ajánl, mennyire nehéz felrakni egy ekkora képernyőre? Mennyire csökkenti a reszponzivitásàt , színeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest