- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
JiaFu F1? Ez nekem új. Jiayu G2F-ről már hallottam.
-
HawerKing
őstag
Most ne jojjon senki azzal, hogy "csak 512 mega ram" az 50dodos arkategoriaba azert boven belefer, foleg ha melle ilyen felbontas tarsul mondjuk 4" inchel , a proci is boven jo ilyen aron...
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
bteebi
veterán
Szép nagy. Sokkal jobb lenne, ha inkább csak 3,5-4"-os lenne, mert akkor kényelmesebb lenne második/strapa mobilnak. Jól gondolom, hogy nincs benne GPS (se)? Egyébként tényleg megdöbbentően olcsó .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
nemlehet
őstag
Budget telefonnak megteszi 10k-ért. Itthon még butatelefont sem kapsz annyiért. Bár tényleg kár az 5"-ért sokkal jobban venné ki magát ez a felbontás 3,5-4" és akkor még normális dpi is lenne.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Csapoati
nagyúr
Én sem értem. Ha már alsókategória, akkor minek bele 5"? 4-4,3"-on teljesen életképes lehetne mifelénk is. Más híreknél ugyanezért a kijelzőméret/felbontás kombóért ízekre szednék a kedves gyártót.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ennyiért már hozzávágnak az emberhez egy Lumia 520-at, ha épp jókor van jó helyen, akkor már inkább az.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kelly416
veterán
Hasonló árkategóriában? Mi van ott? Lehet, hogy én nézek túl sok drága telefon tesztet, de nem rémlik, hogy bármilyen okos teló lenne ilyen árban.
Az 512 tényleg fejlövés. Adják ki 4.4-el és 512-vel, vagy legyen benne 1G 4.2-vel, de ez így pont nem lesz jó. Ettől függetlenül nagyon díjazom, hogy ilyenekkel rukkolnak elő, hátha kicsit versenyre kényszerítik a nagyobbakat is.
-
Z10N
veterán
JiaFu F1 ??? :S JiaYu F1 lesz az.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
sagit
veterán
válasz Oppenheimer #9 üzenetére
Függetlenül? Sajnos nem
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
nemlehet
őstag
50 dodóért függetlenül? (ez kb 11-12k forint) Légyszi mutasd már meg hol? Vagy arra gondolsz amikor rabolják a raktárat és tettesnek gyorsan meg kell szabadulni a szajrétól? Mert itthon ahogy nézem függetlenül inkább 35-40k körül megy... Azért hülyeséget ne írjunk már...
Amúgy 512 rammal is teljesen használható tud lenni egy droid. Persze jobb az 1-2 Gb dehát az még a középkategóriába is épphogy kezd általános lenni. Tavaly szeptember meg augusztus körül simán jöttek még 50-60k-ért 512 meg 768 ramos A brandes csodák.... Ez meg nagyon nagyon low-low-low kategória ilyen árazással. Ne legyünk telhetetlenek. Ha viszont tényleg 4 colos lesz akkor érzésem szerint megvan anyám első okostelefonja. Ennyiért ismerkedni tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Z10N
veterán
válasz tariattila #15 üzenetére
Persze ez viccesen hangzik, de nezd meg a cikkiro altal is berakott kepet. Azon tisztan latszik a JiaYu logo a telefonon 2x is es a kep sarkaban is. Ezenkivul a kep neveben is JiaYu van.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
vicze
félisten
válasz Oppenheimer #19 üzenetére
Hát igen a US Fekete Péntekes pár napig tartó raktársöprés, az tényleg a normál ár...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
AT&T and the official Windows Store will be selling the phone for $50 starting today. The price is for an off-contract device. Starting today select AT&T stores across the USA...
Hellószia..
Arról meg ne is beszéljünk, amit fentebb a kolléga is említ. Ilyen akcióban a cikkben tárgyalt telefon kb 0 Ft lenne..
Ne a nagyon nagyon akciós árat akarjuk már összehasonlítani egy normál árral, arról nem beszélve, hogy nem is worldwide az akció.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
bteebi
veterán
válasz osztraksajt #5 üzenetére
Oké, köszi.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
nemlehet
őstag
Ok, hogy off contract, de akkor itthon melyik AT&T csomag lenne nekem a legjobb? Vagy akkor kezdem úgy, hogy akkor függetlenítés? Azért ez nem ugyan az....
Ráadásul ez kicsit olyan mint ha valaki nyer egy Ferrarit aztán váltig állítja, hogy Ferrarit ingyen is lehet szerezni...Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
Régen is jó volt 512.. nem kell szar appokra elharácsolni a helyet...
512-vel jött a Lenovo A390. 80$-ért, nem tudom egyeseknek miért hihetetlen az 50$....
Beszűkült látókör.Ja, és hibátlanul, gyorsan megy. Kell egy jó gyári Rom..Ennyi
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
zdanee
őstag
Xiaomitól bevállalom az 512 MB RAM-ot is, róluk elhiszem, hogy tudják rá rendesen optimalizálni a MIUI-t. De még azt is el tudom képzelni, hogy 1GB RAM-al adják, ha előkapják a két éves Mi-One alaplapokat a raktárból, azzal simán rendben vannak.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Zeki
nagyúr
Ami a nagy durranás az 50 dolláros árban:
- nem noname
- nem 256/256 ram/rom
- van benne elöl is kamera
- normális akku.
- talán van benne 3G is (mert ennyiért sokszor ez sincs benne)Ha ilyen 50 dollárost bárki tud majd rendelni a világban, akkor tarol.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #24 üzenetére
Azért érezd át, hogy arra gondoltam, hogy amilyen akcióban az 520 10k, olyan akcióban ingyen kellene osztogatni a cikkben említett készüléket.
A jókor jó helyen meg majd' mindenre rámondható, attól még nem hasonlítható össze egy direktben mindig mindenkinek marha jó áron adott készülékkel.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
danaudio
aktív tag
Javítsátok a cikket plz, csak 4 collos, (hál ég )
-
kromatika
veterán
Ez most mitől olcsó?
-
zdanee
őstag
válasz kromatika #30 üzenetére
$50 = ~11500 Ft. Ennyiből itthon egy nyomógombos Nokiát kapsz. Ez viszont egy 4" WVGA DualCore mobil 512 MB RAM-al (vagy többel, még nem tudjuk), tehát egy SGS2 szintű telefon, ami bőven használható mindenre. Mindezt egy jónevű gyártótól, aki híres a jó minőségű cuccairól, a remek terméktámogatásáról és a gyakori frissítéseiről.
-
Pítőr
aktív tag
A juayu G2F-re is 80$at írtak, aztán 150$ lett, ez is lesz 100$!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
zdanee
őstag
Szorozd meg kettővel, és még mindig jobban jössz ki, mint az AKAI hulladékokkal. Tudod mit? Szorozd meg hárommal, még úgy is jó.
Amúgy a Xiaomi nem szállít ezres nagyságrendekben, csak a honlapjukon lehet rendelni, fejenként 1db-ot, az ár a végfelhasználói ár, és általában 1 perc alatt fogy el a raktárkészletük. Aztán ezeket az elkapkodott telefonokat árulják drágábban az alibabán. Nem az lesz itt a gond, hogy túl drága, hanem nem lehet majd szerezni[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
olcsó droidot többé nem veszek annyi szent! úgyhogy menjenek vissza kínába a vacak kamerás sz.r.kkal
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Crafter32
őstag
Mindenki arról beszél, hogy az android még néha az atomerőművön is lagol ha nincs jól optimalizálva. Kíváncsi lennék egy ilyen telefon használati értékére és megbízhatóságára. Szerintem nem kellene leírni azt a nyomogombos Nokiát, mert -e két szempontból biztos vagyok benne, hogy jobb.
-
joey04
titán
azon wp van. kihagynám.
-
dsr
senior tag
Ehhez a felbontáshoz ez a kijelző nagy szerintem , de az ár nagyon tetszetős
-
Graphics
Jómunkásember
De mit...?
24-ért csodavárás volt, vagy mi?
Eltelt két év, és azota szerinted nem fejlödött semmi? Khm...
Ez berögződés...ja meh 24-ért nem tudom mit gondoltál...
Vegyél fényképezöt.. telefon nem fotoriporterkedésre van, meg nem a család ledurrantására... ja de, csak nem 24-ért hanem 124-ért... mondjuk nekem 50-ért tudja a Lenovo.. 2*24..
[ Szerkesztve ]
-
nemlehet
őstag
Szerintem se várjál 24-ért csodát. Itthon annyiért mindig belépőszintű készüléket kaptál. Anyámnak volt egy ismerőse aki bement a MM-be, mondta, hogy neki a legolcsóbb okostelefon kell. Aztán jött hozzám sírni, hogy de szar, meg lassú, meg a haver iPhone-ja mennyivel jobb. Tudni kell mit vesz az ember, alsó kategóriás áron ne várj felső kategóriás tudást vagy minőséget.
-
Graphics
Jómunkásember
Én 24-ért vettem Lenovo A390-et. Gyors, menüben lép rendesen, röccenés alig, és ez kintröl ennyi.
Nem tudom a kollega mit vett 24-ért.. de annyiért két éve ultrafos telefonolat dobáltak, MSM7225/7227-tel... a mostani MT6577/72-es SoC durván lelépik azokat...
És persze most megy a sirás mert pár éve befürdött egy szarral, hogy olcso droidot nem vesz... hát na.. mi ez ha nem előitélet...
Google mindenki barátja pedig...
[ Szerkesztve ]
-
sbe561
tag
Hol kapható a Jiayu F1? Még meg se jelent!
-
Mr.Silkó
veterán
Ez nem semmi!
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Ilyen hardverrel+ips kijelzővel vettem most Doogee 100-at 77dodóért, nem röccen, nem akad, asszonynak teljesen jó.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
nemlehet
őstag
Hát az itthoni kínálatot ne mérjük a kínaihoz. Itthon kb semmi értelmeset nem kapni 30 alatt. De még a körül is csak neccesen. A mostani MTK 6577 és társai már értelmes belépőszintet képviselnek, elfogadható kompromisszummal. Én is csak ajánlani tudom, mert van a környezetemben ZTE V889S és teljesen elégedettek vele.
-
atee_13
őstag
Én annak a híve vagyok, hogy jöjjön csak minél több minél olcsóbban. Azzal az átlag vásárló csak nyerhet.
Akinek pedig valami gondja van vele, vagy csak drága telefont akar venni az nem ezt veszi, ennyi.
Én is Kínából rendeltem ZTE v970 akkor fele volt az itthoni grand x in -nek árban, tokkal fóliával és eddig minden a legnagyobb rendben vele már 1 éve.
-
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Focalpriceon vettem, eksönbe 77 dodó volt, megfogták a vámon így+6k=23k-ba került.
a ketyere összerakás O.K., képernyő szintén.
Gyors , és mivel kevés progi van rajta, jól is ugrik, nem gondolkodik.
Droid 4.2.2 van rajta, frissítési menüpont hiányzik
Fényképezője kis látószögü, napfénybe elmegy kategória, a vaku egy vicc.
Rezgés+hangerő jó.
Gyári idöjárás előrejelzés aranyos, a magyar időjárásprogik nem támogatottak a play-on(hogy ez mé aztat nemtom)
Játékokról nemtok nyilatkozni, jewelss-bebled megy rajta.
Ami kissé negatívum, az az, hogy idönként nehezen csatlakozik a már ismert wi-fi-hez, de néhány wi-fi ki-be megoldja, ha már fenn van nem dobja el, és erös is.
A Gps-el küzdök, nem akarja az EPO-t letölteni, így meg nem lát műhódat(a-gps-t sem látom, hogy letöltené).
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Lomha 8V
addikt
Ez korrekt, melós telefonnak kiváló.
-
voyager4.4
senior tag
-
voyager4.4
senior tag
-
pècsimunkás
addikt
válasz voyager4.4 #60 üzenetére
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
voyager4.4
senior tag
válasz pècsimunkás #61 üzenetére
Már el is fogyott... de 1 fél órája még 20k ért volt
[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
-
pècsimunkás
addikt
válasz voyager4.4 #62 üzenetére
Árukeresőn néztem,ott az újabb,MTK6572-es procival , 4.2 Android verzióval van.
-
voyager4.4
senior tag
válasz pècsimunkás #63 üzenetére
Így már érthető
Pislogtam is hogy elfogyott. Pedig ki veszi ezt meg 256mb rammal ? XD Mondjuk gyerkőcnek esetleg.
[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
-
pècsimunkás
addikt
válasz voyager4.4 #62 üzenetére
http://tesco.hu/akcios-termekek/tesco-pecs-hipermarket/muszaki-cikk-multimedia/szorakoztato-elektronika/beex-m1g-dual-sim-kartyafuggetlen-okostelefon
A Tescóban már az ujjab van,ennyiért bőven megéri. Rendes garival ráadásul. Csak azt nem tudom,h autófokuszos-e a kamerája,mert arról nem találok semmit.
Anyámnak ajánlanám is,ha úgy lenne,mert szeret fotózgatni,de a fényképezőgép nincs mindig vele,a telefon viszont igen.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz pècsimunkás #65 üzenetére
Megnyugodhatsz, biztos nagyon tré a kamerája.
-
kzsolt00
tag
Srácok. Lehet már tudni ennyi idő elteltével róla több információt? PL. elsőként az érdekelne, hogy van e valahol tényleg 50$ környékén. Láttam már boltokban 73-80$ körül, de az mégsem 50. Valamint ebayen őrült, 150 $ ért, egyetlen egy eladónál.
Ha megvan a hely, akkor esetleg tapasztalatok érdekelnének, mármint magával a telefonnal.
-
honda 1993
senior tag
Komolyan.... Még mindíg nem képes felfogni mindenki, hogy ennyi pénzért NEM KEVÉS még az 512mb ram sem.
Gondolkodjatok már el egy kicsit. Egy 13.000 ft-os telefonról van szó. És ti képesek vagytok még ezt is fikázni,pedig semmi nem indokolja.
Nézzetek körül a samsungnál vagy a sonynál, nokiánál hogy 13-15.000-ért milyen telefont tudtok venni. SZINTE NINCS IS ENNYIÉRT TELEFONJUK.
Ez a kis kínai pedig még az 70.000 ft os samukkal is felveszi a versenyt[ Szerkesztve ]
XD alias IKSZDé
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.