- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok 1 hete használom ezt az órát! Azt szeretném kérdezni, hogy mit kapcsoljak ki ahhoz, hogy nekem is 7-9 napot kibirjon? Nekem folyamatosan bluetooth kapcsolatban van a telefonnal. A többi más ki van lőve. 1 nap után 86 %-on van az akku. Szerintem tuti nem fog elmenni 8 napot. Mit tanácsoltok?
-
zsinyeg
csendes tag
Ma vettem mi watch 2 lite-ot. Véleménye szerint ma 439794 lépést azaz 1459,99 km-tettem meg.
-
laci1892
őstag
válasz
spiderpig820 #96 üzenetére
-
laci1892
őstag
Üdv mindenkinek
A napokban készülök venni ilyen órát, és szeretném megkérdezni tőletek hogy, mi az általános vélekedés az óra kapcsán?
Másrészt...
Látom több alkalmazással is működik az óra, de melyik a legjobb? Melyiket kell hozzá letölteni?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Veszko
újonc
Sziasztok!
Csak nekem nem méri a nappali alvást, ha pl. éjjeles meló után alszom? 🤔 -
juvegamer
tag
válasz
Shinnokina #87 üzenetére
Nyomd meg az oldalán a gombot és akkor bejönnek ezek, lapozni is lehet lentről felfele.
-
Shinnokina
tag
hali. én vagyok idióta, hogy ezeket, amiket a tesztben említenek? sehol nem találom?
* légzőgyakorlatok, iránytű, magasság- és légnyomásmérő, stopper, időzítő, ébresztő, telefon megkeresése
* Sportmódból összesen tizenegy áll rendelkezésre (futás, futópad, kerékpár, szobakerékpár, szabad stílus, séta, túra, terepfutás, nyílt vízi úszás, medencében úszás, krikett) -- nekem csak négy jelenik meg -
Micuir_M
tag
Egy kérdés és egy tapasztalat:
Azokat az adatokat, amiket az óra a telefonos app-be szinkronizál, a weben valahol meg lehet nézni? Vagy csak telefonon? Csináltam magamnak Xiaomi fiókot, de nem látja a workoutokat és az órát sem.
A tapasztalat: a fiamnak és nekem is ilyen óránk van. Elmentünk egy erdőben sétálni kb. 3 km-t, a két óra által mért távolság között kb. 400m különbség volt! Ennek mi lehet az oka?
-
Elk_hound
tag
válasz
juvegamer #81 üzenetére
A telefon a pontatlanabb.
Mivel a ÓRA-rólnem vagyok hajlandó lemondani azt van a bal csuklómon, a jobbon meg egy karperec a telefonnal való kapcsolattartás miatt. A Watch Lite-ot csak futáshoz veszem fel, de a két eszköz mindig pár lépésen belül mér amíg együtt vannak rajtam. Hasonlóan ha párommal sétálunk, egy egész napos túra végén annyi a különbség a kettőnk eszközei között, amennyivel messzebb volt a féfi WC a nőitől.
-
juvegamer
tag
Húúú, nem sokan járnak erre. Azért még azt megkérdezném hátha valaki még is olvassa, hogy a bejövő hívások esetén miért nem írja ki, hogy ki hív?
-
juvegamer
tag
Üdv!
Én is pár napja vettem egy ilyen órát de eddig nem vagyok elájulva tőle. Sajnos ugye a kijelző az sima TFT nem amoled azért ez látszik. A legnagyobb problémám most az, hogy az órához letöltött alkalmazás (Xiaomi Wear) eléggé szívja az akksit, legalább is amióta telepítettem többször "kiabált" a telefonom (Huawei mate 20 lite), hogy nagy fogyasztó fut a háttérben és mindig ez az app volt megjelölve.
Maga az alkalmazás se egy nagy durranás szerintem, a Huawei appja sokkal jobb ami a telefonomon gyárilag fenn van. Ezek után nem is tudom vegyek-e Xiaomi telefont mert terveztem, hogy azt veszek mivel a Huaweit kinyírták.
Szóval eddig az a benyomásom, hogy a Huawei termékei jobbak voltak. -
Dhampir
félisten
válasz
internetezoo #76 üzenetére
Köszönöm!
Klassz kis szerkezet, ám amolyan hagyományos óra jellegű. A szögletes vagy az ívben hajó keskeny okos óra, okos karkötő megjelenése másabb.
-
Dhampir
félisten
-
Bertiee
senior tag
Korrektnek tűnő teszt a kütyü pontosságáról: itt
-
Micuir_M
tag
Sziasztok, talán olvassa valaki: ez az óra hogyan számolja a kalóriákat? Az adataim jól vannak megadva és sokkal kevesebbet számol, mint más appok, illetve netes kalkulátorok.
Pl. 35 perc lassú kocogásra számolt 491 kcal-t egy netes kalkulátor (az átlagos pulzusszámmal), az óra meg kb. 180-at. -
unravel
őstag
Nekem olyan bőrirritációt csinált amit még nem láttam magamon. Úgyhogy vettem egy másik márkát. És begyógyult a karom.
-
Rysystem
csendes tag
Itt van minden, elvégeztem rajta. Elvileg így, működnie kellene.
-
Rysystem
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég tettem szert egy ilyen órára és sajnos, nem akarja valamiért az alkalmazások értesítéseit küldeni (pedig szinte mindent végig zongoráztam: az engedélyeket, az akkumulátor kímélőt [Nincs korlátozás], az értesítések engedélyét]). Xiaomi telefonom van. Korábban volt egy okoskarkötőm, Mi Fit app-nál és ott, nem volt ilyen 'hiba'.
MIUI alatt, milyen beállítást kell még eszközölnöm, hogy végre, értesítéséket kapjak?
(Mi Note 10 Lite, ha ez mond valamit). -
atosan
veterán
Üdv,
Ma beszereztem egy ilyen órát. Az volna a kérdésem, hogy a gps az automatikusan ki van kapcsolva? Ha nem, akkor hol tudom kikapcsolni? -
kicsizee
aktív tag
szervusz. én kb egy hónapja használom a mi watch lite-ot, vegyes érzelmekkel.
A GPS pontosan mér összehasonlítva a teló GPS-ével, lépések is ülnek, alvásadatok plusz mín usz 5 perc a mi band 5höz viszonyítva, elfogadható.Ami mellett viszont nem tudok elmenni, hogy a GPS-el mért adatokat akár az appban, akár a Stravában szinkronizálva nem tudom kilométerekre - lebontani, csak egy összessített adatot látok mért táv, mért idő, átlagidő és nagyjából ennyi. Van "klassikus" amazfit bip lite-om még a múlt századból, meglesem majd azon, hogy hogyan méri ezeket az adatokat.
nekem a mi watch lite akárhogyis igyexem 5 napnál nem bír többet 30 pecres pulzusmérés, napi kb 30 értesítés és ugyanennyi óramegtekintés, valamint este 23.00tól reggel 7.00 ig DND mód mellett. az amazfit bip litem always on screeen mellett hasonló használat mellet kb 16 napos üzemidőket produkált (még ma is simán elmegy 9 napot).
a mi watch litem csak akkor szinkronizál, ha adathálózaton (mobil, wifi) van, nem elég neki a bluetooth kapcsolat -> ezt nem is értem. nincs benne készülék fololdásának lehetősége.
ha ezekkel együtt tudsz élni (én valahol 40 € körül vettem), akkor kényelmes, pontos a dolof, de ha már 60 €-ért veszel, akkor lehet érdemes az amazitek körül is szétnézni.
az amazfit zepp appot, az meg xiaomi waert használ - kinézetre mindkettő gagyi, a mifit app kiforrottabb
üdv z
-
kicsizee
aktív tag
Sziasztok
2 kérdésem lenne hirtelen:
1: sehol sem találom az órával való telefon feloldást úgy mint a mi bandeknél
2. első full töltéssel nálam két és fél napot húzott le az óra. Itt is szükséges 3-5 ciklus az akksi kapacitásának maxra növeléshez? (napi pár értesítés max 50, és félóránkénti pulzusmérés ami be van állítva). Vagy így elsőre már akkuhibásnak néz ki? Csak azért kérdem mert az összes mi band (a hatost kivéve), haylou ls02, amazfit bip u és még pár "okosórám" volt, de egyik sem produkált ilyen alacson akkuidőt még az első töltés után sem.Köszi a segítséget
-
internetezoo
senior tag
válasz
Elk_hound #52 üzenetére
Ma néztem meg a boltban. A gyalog módban van a perc/km, futó módban csak lépés számlálás. Fordítva kell, futás közben kell az aktuális tempó sebesség perc/km és érthetetlen miért a lépések száma van helyette. Gyaloglás közben ki nézi mekkora tempóval megy? Vagy ez az új mánia a kínaiaknál. A nagyobb Mi Watch órában rendesen perc/km futásnál.
-
Elk_hound
tag
válasz
internetezoo #51 üzenetére
Igen, mutatja a km-t és az időt, egész km-nél rezeg/jelez. Utóbbit tudom értékelni, mert előbbieket optikai rásegítés (olvasószemüveg) nélkül inkább véleményezem, mint látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest