- A tokok után a bele való
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy boltot, ahonnan tudnék szíjat rendelni az órához.
Előre is köszönöm!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
wéercé
junior tag
válasz
spiderpig820 #117 üzenetére
Szia!
Köszi!
Az is megvolt, ezért is próbáltam újra a régi telefonnal párosítani, de most valamiért azzal sem párosul. -
spiderpig820
aktív tag
Az előző telefonon a fiókban válaszd le, elvileg utána jó lesz.
4B
-
wéercé
junior tag
válasz
nagysandor79 #115 üzenetére
Szia!
Igen, a beállítások menüben, a bluetooth menüpontban a resetet többször is próbáltam.
Valami az órával lehet, mert most már nem csak az új telefonnal, hanem a régi telefonnal, amivel eddig évekig használtam, sem tudom párosítani. -
wéercé
junior tag
Üdv.
Új telefont vásároltam, (Xiaomi-t).
Sehogy sem tudom párosítani az órát a telefonnal.
Eddig nem volt gond ezzel, pedig teljesen más típusú telefonnal használtam.
Mi lehet a hiba, hol hibázhatok?
Köszönöm! -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok.
olyan kérdésem lenne, hogy telefont újra raktam. el is felejtettem hogy le töltsem az alkalmazást, és újra párosítsam a telefonnal. tegnap viszont kerékpározás előtt elindítottam a gps-t , majd próbáltam szinkronizálni de mivel nem volt alkalmazás nem tudtam, vajon van valami mód hogy elő csaljam a nyomvonalat? -
Micuir_M
tag
Sziasztok, kb. két éve használom ezt az órát teljesen megelégedve. Viszont tegnap óta szinkronizál,.és utána az app-ban lényeges több lépést ír ki, mint ami az órán látszik.
Találkozott már valaki ilyennel? Ha igen, hogy lehetne javítani úgy, hogy az app-ból.ne törlődjenek az adatok?
Köszönöm előre is!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Látom, annyira nem pörög a topik, de azért megkérdezem, hátha tud valaki válaszolni... Vettem egy ilyen órát, mert a sportórámat egyre kényelmetlenebbnek érzem. Már több éve használom (Garmin Fenix 3), de valamiért mostanra vált kényelmetlenné a mérete miatt. A tudásával semmi bajom, sportoláshoz továbbra is azt fogom használni, de a hétköznapokra ezt a Mi Watch Lite-ot szántam. 1 nap tapasztalat után nem értek 1-2 dolgot. Beállítottam rá egy ébresztést, miszerint hétfőtől péntekig reggel 6 órakor ébresszen. De mivel a mai napon kivételesen nem kellett ilyenkor felkelnem, kikapcsoltam ezt az ébresztést. Ennek ellenére reggel hatkor ébresztett. A másik dolog, amit nem értek, az az értesítések kezelése. Ha én nem olvasok el egy értesítést, akkor azt vettem észre, hogy bizonyos idő után újra jelez nekem. Ezt ki lehet valahogyan kapcsolni? Tehát hogy egy értesítést csak egy alkalommal jelezzen?
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
thebear007 #16 üzenetére
Én nem tudtam, hogy te 50m mélyen szoktál kezetmosni
Pont, hogy úszáshoz,fürdéshez jó, de ne ebbe búvárkodj.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
orkati
tag
Sziasztok! Azt megtudná mondani valaki, hogy mennyire erős a rezgése? Mondjuk egy Mi band -hez képest?
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Ezt a strava szinkronizációt hogyan kell megoldani? Én az istennek nem jövök rá. Strava account és app is van, de a mi fitness-ből sehogy sem tudom kiszedni az adatokat.Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok! Ha használtba olcsón hozzájutok akkor mit kell cselekednem (ha pl. nem választották le az alkalmazásnál) ? Mi kell hozzá? Mi jiók és xiaomi wear?
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
SoldierL
senior tag
Nem tudom ti, hogy csináljátok nekem 3-4 napot bír.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok 1 hete használom ezt az órát! Azt szeretném kérdezni, hogy mit kapcsoljak ki ahhoz, hogy nekem is 7-9 napot kibirjon? Nekem folyamatosan bluetooth kapcsolatban van a telefonnal. A többi más ki van lőve. 1 nap után 86 %-on van az akku. Szerintem tuti nem fog elmenni 8 napot. Mit tanácsoltok?
-
zsinyeg
csendes tag
Ma vettem mi watch 2 lite-ot. Véleménye szerint ma 439794 lépést azaz 1459,99 km-tettem meg.
-
laci1892
őstag
válasz
spiderpig820 #96 üzenetére
-
laci1892
őstag
Üdv mindenkinek
A napokban készülök venni ilyen órát, és szeretném megkérdezni tőletek hogy, mi az általános vélekedés az óra kapcsán?
Másrészt...
Látom több alkalmazással is működik az óra, de melyik a legjobb? Melyiket kell hozzá letölteni?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Veszko
újonc
Sziasztok!
Csak nekem nem méri a nappali alvást, ha pl. éjjeles meló után alszom? 🤔 -
kicsizee
aktív tag
Mindkettőtök bekapcsolt valamilyen aktivitást amit gps alapján mér? Mert ha csak simán lépéseket számol, abból csak megsaccolja a megtett távot.
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
juvegamer
tag
válasz
Shinnokina #87 üzenetére
Nyomd meg az oldalán a gombot és akkor bejönnek ezek, lapozni is lehet lentről felfele.
-
Shinnokina
tag
hali. én vagyok idióta, hogy ezeket, amiket a tesztben említenek? sehol nem találom?
* légzőgyakorlatok, iránytű, magasság- és légnyomásmérő, stopper, időzítő, ébresztő, telefon megkeresése
* Sportmódból összesen tizenegy áll rendelkezésre (futás, futópad, kerékpár, szobakerékpár, szabad stílus, séta, túra, terepfutás, nyílt vízi úszás, medencében úszás, krikett) -- nekem csak négy jelenik meg[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
Micuir_M
tag
Egy kérdés és egy tapasztalat:
Azokat az adatokat, amiket az óra a telefonos app-be szinkronizál, a weben valahol meg lehet nézni? Vagy csak telefonon? Csináltam magamnak Xiaomi fiókot, de nem látja a workoutokat és az órát sem.
A tapasztalat: a fiamnak és nekem is ilyen óránk van. Elmentünk egy erdőben sétálni kb. 3 km-t, a két óra által mért távolság között kb. 400m különbség volt! Ennek mi lehet az oka?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
Elk_hound
tag
válasz
juvegamer #81 üzenetére
A telefon a pontatlanabb.
Mivel a ÓRA-rólnem vagyok hajlandó lemondani azt van a bal csuklómon, a jobbon meg egy karperec a telefonnal való kapcsolattartás miatt. A Watch Lite-ot csak futáshoz veszem fel, de a két eszköz mindig pár lépésen belül mér amíg együtt vannak rajtam. Hasonlóan ha párommal sétálunk, egy egész napos túra végén annyi a különbség a kettőnk eszközei között, amennyivel messzebb volt a féfi WC a nőitől.
-
juvegamer
tag
Húúú, nem sokan járnak erre. Azért még azt megkérdezném hátha valaki még is olvassa, hogy a bejövő hívások esetén miért nem írja ki, hogy ki hív?
-
juvegamer
tag
Üdv!
Én is pár napja vettem egy ilyen órát de eddig nem vagyok elájulva tőle. Sajnos ugye a kijelző az sima TFT nem amoled azért ez látszik. A legnagyobb problémám most az, hogy az órához letöltött alkalmazás (Xiaomi Wear) eléggé szívja az akksit, legalább is amióta telepítettem többször "kiabált" a telefonom (Huawei mate 20 lite), hogy nagy fogyasztó fut a háttérben és mindig ez az app volt megjelölve.
Maga az alkalmazás se egy nagy durranás szerintem, a Huawei appja sokkal jobb ami a telefonomon gyárilag fenn van. Ezek után nem is tudom vegyek-e Xiaomi telefont mert terveztem, hogy azt veszek mivel a Huaweit kinyírták.
Szóval eddig az a benyomásom, hogy a Huawei termékei jobbak voltak. -
Dhampir
félisten
válasz
internetezoo #76 üzenetére
Köszönöm!
Klassz kis szerkezet, ám amolyan hagyományos óra jellegű. A szögletes vagy az ívben hajó keskeny okos óra, okos karkötő megjelenése másabb.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sajnálatos, hogy a Huawei Watch Fit-ből a barométer kimaradt, a Xiaomi Mi Watch Lite-ból meg a véroxigénszint mérő hiányzik.
Tudnátok ajánlani olyan ár-érték arányban jónak tartott okos eszközt, amely a GPS, barométer, véroxigénmérés funkciókat egyaránt tartalmazza?
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
Korrektnek tűnő teszt a kütyü pontosságáról: itt
-
Micuir_M
tag
Sziasztok, talán olvassa valaki: ez az óra hogyan számolja a kalóriákat? Az adataim jól vannak megadva és sokkal kevesebbet számol, mint más appok, illetve netes kalkulátorok.
Pl. 35 perc lassú kocogásra számolt 491 kcal-t egy netes kalkulátor (az átlagos pulzusszámmal), az óra meg kb. 180-at.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
unravel
őstag
Nekem olyan bőrirritációt csinált amit még nem láttam magamon. Úgyhogy vettem egy másik márkát. És begyógyult a karom.
¯\_(ツ)_/¯
-
Rysystem
csendes tag
Itt van minden, elvégeztem rajta. Elvileg így, működnie kellene.
-
Rysystem
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég tettem szert egy ilyen órára és sajnos, nem akarja valamiért az alkalmazások értesítéseit küldeni (pedig szinte mindent végig zongoráztam: az engedélyeket, az akkumulátor kímélőt [Nincs korlátozás], az értesítések engedélyét]). Xiaomi telefonom van. Korábban volt egy okoskarkötőm, Mi Fit app-nál és ott, nem volt ilyen 'hiba'.
MIUI alatt, milyen beállítást kell még eszközölnöm, hogy végre, értesítéséket kapjak?
(Mi Note 10 Lite, ha ez mond valamit). -
atosan
veterán
Üdv,
Ma beszereztem egy ilyen órát. Az volna a kérdésem, hogy a gps az automatikusan ki van kapcsolva? Ha nem, akkor hol tudom kikapcsolni?Maine Coon
-
kicsizee
aktív tag
szervusz. én kb egy hónapja használom a mi watch lite-ot, vegyes érzelmekkel.
A GPS pontosan mér összehasonlítva a teló GPS-ével, lépések is ülnek, alvásadatok plusz mín usz 5 perc a mi band 5höz viszonyítva, elfogadható.Ami mellett viszont nem tudok elmenni, hogy a GPS-el mért adatokat akár az appban, akár a Stravában szinkronizálva nem tudom kilométerekre - lebontani, csak egy összessített adatot látok mért táv, mért idő, átlagidő és nagyjából ennyi. Van "klassikus" amazfit bip lite-om még a múlt századból, meglesem majd azon, hogy hogyan méri ezeket az adatokat.
nekem a mi watch lite akárhogyis igyexem 5 napnál nem bír többet 30 pecres pulzusmérés, napi kb 30 értesítés és ugyanennyi óramegtekintés, valamint este 23.00tól reggel 7.00 ig DND mód mellett. az amazfit bip litem always on screeen mellett hasonló használat mellet kb 16 napos üzemidőket produkált (még ma is simán elmegy 9 napot).
a mi watch litem csak akkor szinkronizál, ha adathálózaton (mobil, wifi) van, nem elég neki a bluetooth kapcsolat -> ezt nem is értem. nincs benne készülék fololdásának lehetősége.
ha ezekkel együtt tudsz élni (én valahol 40 € körül vettem), akkor kényelmes, pontos a dolof, de ha már 60 €-ért veszel, akkor lehet érdemes az amazitek körül is szétnézni.
az amazfit zepp appot, az meg xiaomi waert használ - kinézetre mindkettő gagyi, a mifit app kiforrottabb
üdv z
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
kicsizee
aktív tag
Sziasztok
2 kérdésem lenne hirtelen:
1: sehol sem találom az órával való telefon feloldást úgy mint a mi bandeknél
2. első full töltéssel nálam két és fél napot húzott le az óra. Itt is szükséges 3-5 ciklus az akksi kapacitásának maxra növeléshez? (napi pár értesítés max 50, és félóránkénti pulzusmérés ami be van állítva). Vagy így elsőre már akkuhibásnak néz ki? Csak azért kérdem mert az összes mi band (a hatost kivéve), haylou ls02, amazfit bip u és még pár "okosórám" volt, de egyik sem produkált ilyen alacson akkuidőt még az első töltés után sem.Köszi a segítséget
-
internetezoo
senior tag
válasz
Elk_hound #52 üzenetére
Ma néztem meg a boltban. A gyalog módban van a perc/km, futó módban csak lépés számlálás. Fordítva kell, futás közben kell az aktuális tempó sebesség perc/km és érthetetlen miért a lépések száma van helyette. Gyaloglás közben ki nézi mekkora tempóval megy? Vagy ez az új mánia a kínaiaknál. A nagyobb Mi Watch órában rendesen perc/km futásnál.
-
Elk_hound
tag
válasz
internetezoo #51 üzenetére
Igen, mutatja a km-t és az időt, egész km-nél rezeg/jelez. Utóbbit tudom értékelni, mert előbbieket optikai rásegítés (olvasószemüveg) nélkül inkább véleményezem, mint látom.
-
htom127
aktív tag
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Edzotermi edzeshez, vagy hasonlo mozgasformakhoz hasznalja valaki az orat?:)Samsung Galaxy A55 5G
-
Elk_hound
tag
válasz
pauliboy23 #45 üzenetére
Ez jó hír. Az egész "játékban" fontosabbak tartjuk az évek során összejött adatokat, mint a cserélgetett pár dolláros kütyük aktuális marketingjét. ( Persze ha valami annyira más mint a MiBand 4 a 3 után, akkor nem kell magyaráznom a nönek, miért vegyük meg...
)
-
Elk_hound
tag
A problémám nekem is ezzel van.
Maga az óra tényleg nagyon jó, futáshoz használom, de az hogy a Xiaomi saját ökoszisztémájába sem illeszkedik, kiábrándító.
Általában/állandóan egy MiBand Pulse-t hordok (jobb kézen, az értesítési funkciók, aktivitásfigyelés, alvásfigyelés miatt. Balon napközben órát, mert azt látom is, ha meg már olvasni kell ilyen apró biszbaszt, sajnos már szemüveg után nyúlok. Akkor meg nyúlhatok telefon után is... )
Óra helyett eddig sporthoz, szabadidős tevékenységhez MiBand 3-t majd 4-et viseltem , amin az időt a főképernyőn még látom, valamint így is megvolt a kapcsolat a telefonnal. MiFit-ben lehetett váltani az eszközök közt és Google Fitnesz-el is szinkronizált.
Erre ez itt lengeti nekem a kezét animáltan, magában.
Páromnak rendeltem egy MiBand 6-ost, (a 4 utódjául, mert jól néz ki ) de ahogy elnézem már az is Weart használ majd. Asszony lehet hogy újraértelmezi az eszköz repülő üzemmódját, amikor rájön hogy ez ígysz.rnem túl jó. -
gyuri2008
veterán
Mi fit appal nem működik az óra?
-
Astery
senior tag
válasz
internetezoo #38 üzenetére
Ha napi szinten használod sportoláshoz akkor ne spórolj - vegyél egy rendes sport órát ... szerintem. Ez nem az. Az árához képest ez nem is elvárható tőle.
-
internetezoo
senior tag
válasz
spiderpig820 #37 üzenetére
Nekem ez még nincs, csak nézegetem. Futás közben kell a perc/km, nem utólag. Egy másik videó szerint van current pace. Csak hát gyenge az akksi futáshoz, naponta kellene töltögetni.
-
spiderpig820
aktív tag
-
internetezoo
senior tag
Most veszem észre, hogy nincs perc/km. De nagyon fontos a xiaomi szerint a megtett lépés futás közben. Felejtős.
-
internetezoo
senior tag
Értem. A GPS futómérő kijelzőn a betűk mekkorák?
Találtam: videót: https://youtu.be/l9UKpwDveWU?t=334[ Szerkesztve ]
-
jan herz
tag
válasz
internetezoo #33 üzenetére
Folyamatos GPS használat mellett 10 órás üzemidőt mértem, úgy hogy pár százalék töltés még maradt is, hazáig pont elég volt.
-
internetezoo
senior tag
Aki fut vele naponta 5 km-t az megtudná mondani meddig bírja? Nekem Amazfit Bip van, de ki tudja meddig tart a gyurmaragasztó. Amúgy gyárilag csak egy cérnavékony ragasztó volt. Az üveg is betört és nem úgy hogy a betonra esett hanem a műanyag nyílászáró ajtó vastag üvegéhez nyomódott.
[ Szerkesztve ]
-
htom127
aktív tag
Üdv
Az útvonalakat ki lehet valahogy nyerni az alkalmazásból (Gpx, kml export)? Esetleg más alkalmazásba szinkronizálni?" Bazinga !"
-
Hajszal
csendes tag
Sziasztok!
Csütörtökön vettem az órát, az alábbi problémával szembesültem:
- tegnap délután óta a lépéseket és a kalóriákat az óra nem szinkronizálja a telefonnal
- ha az órán átállítom a számlapot, akkor az az óra app-jában is változik
- ha az app-ba állítom a számlapot, az órán változik
- a workout-ot az óra méri, majd szinkronizálja az app-ba
Azaz mindent szinkronizál oda-vissza a kalóriákat és a lépéseket kivéve.
Az órát és a telefont már újraindítottam, az app-ot is újra telepítettem, újra is párosítottam a telefont és az órát.
Tudtok segíteni mi lehet a gond?
Köszi! -
spiderpig820
aktív tag
A hivatalos alkalmazáson kívül lehet számlapot cserélni másikkal is?
Melyikkel?4B
-
spiderpig820
aktív tag
A xiaomishop.hu -tól most 16.000 forintért elhozható holnap estig
4B
-
jmuranyi
tag
Köszönöm a tesztet, részben ennek hatására vettem egy ilyet.
Amire nekem kell, azt tudja. Pulzusmérés, GPS távolságmérés elég pontos.
Tegnap jött egy frissítés, így a bejövő hívásokat már nem csak elutasítani,
hanem lenémítani is lehet az óráról. -
Tschubi
tag
Tudom, lassú vagyok, de csak most vettem észre, hogy a garbós csajon fordítva van az óra.
-
gyonyoruwok
tag
-
vilmose33
őstag
válasz
alkatraz3000 #19 üzenetére
Telefonodon állítsd be,hogy ne zárja be az app-ot, mindig menjen a háttérben. Hátha meg oldódik.
A jövő most van
-
alkatraz3000
senior tag
január eleje óta használom. Nagyon ötletes és kellemes kis kütyü lenne, csak egy bizonyos idő után elfelejt notificationt küldeni. Nem értem mi okozza, frissítés sem segített.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
clon
senior tag
válasz
thebear007 #16 üzenetére
vicces, hogy a technika világában minden Apple koppintás lett, holott ők is koppintották (nem felvásárolták hanem Kínai módra lemásolták) csak nekik már volt nevük és így hozzájuk kötik pl. az óra formát.
Érdekes, hogy a Casio vagy a Rolex nem vitázik a kerek óra forma miatt -
válasz
pauliboy23 #15 üzenetére
Ohh, köszi, elkerülte a figyelmem.
-
-
pauliboy23
senior tag
-
Köszi tesztet, érdekelt ez az óra.
Mi Watch megjelenéséről semmi hír továbbra sem? November már messze jár...
-
Azie
őstag
Valóban, csak a " folyamatos mozgáskövetés helymeghatározással pedig 20 órán keresztül opció" jutott el a tudatomig, fel sem merült, hogy egy időtartamot betűvel írnak ki ugyanebben a mondatban. Egyébként a 9 nap is elég vékonyka a hibridekhez képest. De köszi
********* https://www.whiskybase.com/profile/azie ******* https://boardgamegeek.com/user/XAzie ******* "Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Jó kis eszköznek tűnik, egy remek teszt alapján!
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
Azie
őstag
Sajnos nekem ez a naponta töltögetés egy óránál nem jön be.
********* https://www.whiskybase.com/profile/azie ******* https://boardgamegeek.com/user/XAzie ******* "Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
spiderpig820
aktív tag
Nagyjából egy hete van nálam, eddig azt hozza, amit vártam. A lépésszámláló egy-két lépéssel tér el attól, amit a Mi Band 4 mér.
Eddig tökéletesen elégedett vagyok vele.4B
-
janeszgol
félisten
Szép az óra, jól áll a karodon. Hát engem pont az NFC érdekelne inkább (az óra, zeneléptetés, értesítés mellett). Majd utána is nézek, milyen olcsóbb NFC-s karórák, karperecek vannak.
Hogy csak elutasítani lehet a hívást nekem ez logikus. Mert ha fogadni szeretném, akkor előkapom a telót, vagy valami BT-s fülesen/fejesen megnyomom a megfelelő gombot. Írja ki, hogy ki hív, illetve el lehessen utasítani (ehhez ne kelljen előkapni a telót), ennyi elég.
-
Inkább egy amazfit x az ami megfelel az igényes igényeimnek.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Dottorei
tag
kb az elsők közt vettem, mi band 4 aztán most 5 helyett lett főleg futáshoz használom. Pulzus vicc mint minden csuklósnál, a barométer talán 2-szer működött azóta semmit sem mér, a távot jól méri a beépített műholdvevőnek köszönhetően.
-
trebrona
nagyúr
Harmadik hete használom, igen jó kütyü. Alvás monitorozása MiBand 4-en MiFit-tel pontosabb volt, illetve szerkeszthető, ez itt hiányzik. Minden másban hozza azt amit ígér.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Mi Watch Lite Kínában Redmi Watchként mutatkozott be NFC-vel, ami a globál verzióból ezúttal is kimaradt, cserébe a kedvező ár ellenére is van GLONASS támogatással dolgozó GPS és minőségi kijelző.
- Apple iPad Smart Keyboard A1829 magyar billentyűzetes tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest