- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz vadászcsiga #846 üzenetére
Létezik, persze. Az ISO egy viszonyszám, hogy az alap fényértékhez képest hányszorosára erősít az elektronika a kép feldolgozása során.
Nekem OFF cuccomon 120 ezer feletti ISO is létezik.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
Ez teljesen jogos észrevétel, de akkor azt is ki kéne kötni, hogy csak olyan felhasználó mondhat véleményt, akinek az elmúlt egy évben legalább három különböző, legalább középkategóriás telefonja volt legalább pár napig, mert egyébként honnan tudná, hogy a többihez képest milyen a telefon a napi használatban.
Mert akinek van ugyan ilyen telefonja, de a korábbi telefonját 5 évig használta, annak ez a telefon egy űrrakéta, nyilván teljesen le van nyűgözve ettől a telefontól
-
veterán
válasz Silenzio #244 üzenetére
Szerintem nézz utána, hány százalék használ custom romot világátlagban.
Ezt nem tudom, de nem is pont ezt írtam.
A Samsung S9-10, Note9-10 fórumokban a KNOX gyári állapota az elfogadott, mert a rendszer úgy jó, ahogy van (gari lejárta után sem nyitják a rendszert, mielőtt valaki azzal jönne, hogy a KNOX megváltoztatása garivesztő dolog).
A Xiaomi fórumokban pedig a fórumozók jelentős hányada nyitja a bootloadert. Persze lehet, hogy csak azért, mert így akarják kifejezni, hogy teljesen jó a gyári rendszer, de én inkább arra tippelek, hogy különböző módon moddolni akarják a telefonokat a rendszer jobbá tétele érdekében.
-
veterán
válasz madarvtr #243 üzenetére
nem gondolom, hogy elfogult lennék
Szerintem meg az vagy, tehát máris 1:1 a vélemények aránya
A fékút hosszára vonatkozó gondolatod is azt támasztja alá, hogy csak azt vagy hajlandó figyelembe venni, ami a te igazadat támasztja alá, ha valami azzal ellentétes, akkor negligálod. Ez sem azt támasztja alá, hogy objektív véleményed.
Ne érts félre, a telefon nem rossz, de az árának sokat kell csökkennie ahhoz, hogy a Xiaomik legfontosabb erényét, a jó ár/érték arányt ez is fel tudja mutatni.
-
veterán
válasz madarvtr #235 üzenetére
Már megint elfogult vagy. A 37 méter a 30 méterhez képest csak 23 %-al több, viszont az 1440 pixel a az 1080 pixelhez képest 33 %-al több. Ez mérhető is, persze ha te NEM AKAROD látni, akkor nem is fogod látni a különbséget.
-
veterán
válasz Graphics #233 üzenetére
Ezzel a kifejezéssel csak arra a (kétségkívül létező) vásárlói attitűdre akartam célozni, miszerint ahogyan sokan sosem vennének DaciaSUV-ot, ugyanúgy sokan sosem vennének Xiaomi telefont.
Ennek a beidegződésnek a megtörése nem fog úgy menni, hogy piacra dobnak a korábbi Xiaomi telefonokhoz képest 30 %-al nagyobb tudású telefont, de 50 %-al magasabb áron.
-
veterán
válasz madarvtr #231 üzenetére
de vakuljon meg a lovam ha látom egy tenyérnyi kijelzőn, hogy 1080 x 2340 vagy 1440 x 3020
Bocsi, de ez is tipikus Dacia Duster tulajdonosi hozzáállás, miért lenne a jobb a szomszéd Nissan Qashqai autóján lévő Bridgestone gumiabroncs, mint a Dusteren lévő Matador abroncs
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz madarvtr #226 üzenetére
Legyél már egy kicsit objektívebb!
Az összeszerelés nem rossz, de az Umidigi márkától felfelé ez ma már alapkövetelmény.
A kijelző csak másodosztályú, igaz, hogy amoled, de csak 1080 x 2340 a felbontása, a menő telefonok 1440 x 3020 felbontást adnak.
A gyorsaság rendben van, de valamiért a tulajok jelentős százaléka alig várja, hogy leteljen a boot nyitás korlátozó ideje, mert szükségét érzik a telefon tunningolásának.
Telefonálni tényleg lehet vele a távirányító meg sokaknak fontos, sokaknak nem.
Navigáció, net Umidigitől felfelé hasít minden telefonon.
Télen lehet használni, ez kétségtelen
Az akku tényleg jó, a vezetéknélküli töltés pedig valóban a felsőkategóriás telefonok ismérve, jól látod, hogy ez nem az.
A fotó tudása tényleg jó, csak nem mindenki tudja kihasználni (a Mobilarénás tesztben sem sikerült teljesen kihozni a telefonból a maximumot)
A konszenzus szerint 125 - 130 eFt-ot ér a telefon, amikor annyiért bárhol meg lehet venni, akkor lesz jó vétel.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
A teszt szerint a telefon értékelése: TETSZETT
Háááát, nem tudom, szerintem ez a telefon (ennyi pénzért !!!) nem érdemel ilyen minősítést.
A tesztelők kicsit a XIAOMI-s beidegződésük alapján ítéltek, ez a telefon sok tekintetben kiváló telefon, de azért vannak gyenge pontjai is a többi felső-közép kategóriás XIAOMI telefonhoz képest, az ár pedig nem indokolt.
Azért veszélyes hype-olni ezt a telefont, mert a XIAOMI vérszemet kap és egyre feljebb tolja az árat.
A beépített műszaki tartalom alapján ennél a telefonnál már biztosan nem igaz a XIAOMI korábbi igérete, miszerint a haszonkulcsuk sosem fogja meghaladni az 5 %-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest