- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
válasz
vegyszer #5916 üzenetére
Engem mindenki óva intett az üveg használatától, mert ugye vagy nem ér ki a széléig a lekerekites miatt vagy nem illeszkedik rendesen, stb. Volt rajta nillkin fólia, sosem sikerült szösz mentesen feltennem. Vagy 3 darabot el...tam erre... Aztán vettem egy olyan üveget ami alapból tetszett, jól is feküdt, de a szelfi kameranal bemegy alá a por a rossz tervezés miatt. Végül vettem ugyancsak nillkin üveget. Igaz nem ér ki a széléig, ahogy a fólia sem. Viszont cserébe nem karcolodik és nem lesz undorító 2-3 hónap után. És szennyeződés mentesen fel tudtam tenni. Nillkin tempered glass amazing h+ pro a neve. Itthon drágább, én az arumania.hu-rol rendeltem, mert gyorsan kellett. De AliExpress-rol kb fele annyi, ha tudsz várni.
-
unskillful
aktív tag
válasz
vegyszer #5916 üzenetére
Szia!
Az NFC-s mobil fizetést folyamatosan használom az OTP Simple alkalmazásával (mondjuk nekem OTP-s a "fő" kártyám, de a be van állítva egy Revolut-os kártyám is és azzal is tökéletesen működik.) Annyi, hogy a Simple alkalmazásnak megnyitva kell lennie amikor fizetni akarok. Igazán "tuti" tempered glasst nem találtam a telefonra, pedig már több mint egy éve nyúzom, így eleinte sima fóliákat (általában nilkin) használtam, viszont kb fél éve nincs rajta semmi, és azt kell hogy mondjam hogy nem karcolódott meg egyáltálan pedig zsebben hordom. A Global Miui-t én nagyon gyorsan cseréltem a xiaomi.eu verzióra, mert sokkal jobbnak találtam, viszont 4-5 hónapja már már arról is átálltam Lineage OS Official 15.1-re, ami gyakorlatilag egy nagyon jól személyre szabható stock droid. Jelenleg naponta kap frissítést (vélhetően már a pie-t készítik elő) és dec. 5-i biztonsági frissítéssel van. Nem hiszem hogy ezen a telefonon még valaha vissza térek a Miui-ra, pedig nagyon szeretem a miui felületet... -
válasz
vegyszer #5916 üzenetére
Beállítások, értesítések és állapotsor, akkumulátorkijelzés.
Téma helyett én nova launchert használok, nem tudok már az extra funkciók nélkül meglenni.
NFC-t én csak OTP Simple alkalmazással használom kv automatánál, mert ott nem megy a visa kártyám.
Fóliából még a gyárit nyúzom- -
-
kigyi_23
addikt
válasz
vegyszer #5858 üzenetére
Sufni GSM soha sem ajánlott. Nem fogja ajánlani senki sem őket saját felelősségére (legalábbis a normális ember nem csinál ilyet). Persze vannak kereskedők akik ezzel foglalkoznak sufni gsm ide vagy oda jó hírnévre tettek szert.
Redmi 3 pro-ról váltottam én is még a Mix 2 megjelenése körül. Most már lehet megszabadulok tőle, de nem azért, mert lassú vagy rossz csak kezdem unni
Ennyi ideig egy telefon ritkán van nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest