- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
Helyzetjelentés:
Akaratom ellenére frissült Oreóra a Box. Hogy-hogy azt nem tudom mert az autó frissítés ki volt kapcsolva. Mindegy. Eddig semmi gond nem fagy, nem hisztizik. HBO GO szűz voltam mai napigSimán felment, telefonon regisztráltam miután kiírta a kódot amivel a készüléket regisztrálja. Aztán észlelés és minden f@szán elindult. Kipróbáltam egy sorozat résszel és az sem fagyott stb. Mondjuk több óra folyamatos nyúzás még nem volt, de eddig jónak tűnik. Egy korábbi hozzászólásomban már említettem mióta a routerem is Xiaomi azóta nincs gond. Van-e összefüggés vagy nincs azt nem tudom...
-
vidra1221
tag
Kb. bő 1 hónapja van meg a box. 6.0 rendszerrel érkezett (by Eu.st) Nem akart frissülni egyszer sem hál istennek. Első időkben a YT rengeteget cseszekedett, lefagyott, akadtak a videók. 2K ill. 4K videók hol mentek hol nem. 1-2 telepített játék, Redbull Tv jó, Netflixel sem volt gond (max 1-2x tényleg) a próba hónap alatt. Legproblémásabb a YT volt. Aztán beszereztem a Xiaomi routerét és lekopogom, azóta a YT-t mintha kicserélték volna. Semmi fagyás, semmi makacsoskodás. 2K, 4K videók döccenés mentesen hasítanak. És a többi alkalmazás is szépen megy. Hogy ez a jobb, modernebb router miatt, vagy a márkaazonosság, vagy mindkettő miatt van nem tudom. Egy biztos most jó. Modjuk én nem kodizok meg ilyenek, a VLC-t használom külső háttérrel filmnézésre. Szóval gondoltam megosztom ezt a tapasztalatot mert ahogy olvasom gyakorlatilag a hozzászólók 90%-a rossz tapasztalatokról számol be. Aztán lehet, hogy csak Ők írnak ide mert szeretnének orvosságot a problémájukra. Aki meg elégedett az meg elvan az eszközével szépen.
-
vidra1221
tag
-
vidra1221
tag
válasz
Levente1991 #2125 üzenetére
Szerintem a Samsungon (S6) nincs ilyen, vagyis eddig nem leltem. A gyerekeknek Xiaomi telójuk van, majd ha hazaérnek kipróbálom, de jó lenne a sajáttal is.
-
vidra1221
tag
Ma nekem is megérkezett a box. Android 6.0 val. Frissíteni nem frissített kivéve az alap alkalmazásokat. Yt rendben jó, Külső vinyót viszi VLC-vel szépen. Aztán mondom kipróbálom a mobilról(Galaxy S6) történő képek, videók nézegetését,illetve a képernyő tükrözést (lehet ilyet egyáltalán?) Kell valamit a boxon elindítani? A YT videóknál ott a cast ikon de bepróbálkozik és hibára fut, legalább is a telefont azt írja ki. Képek esetében pedig rámegyek a megosztás -> tartalom megjelenítésére (smart wiev) ott próbál eszközt keresni de semmit nem talál.
Mit csinálok rosszul? -
vidra1221
tag
Olvasok itt minden félét jót s rosszat (inkább rosszat) de ennek ellenére csábít az eszköz. Mi box 3 tulajoktól kérdezném, hogy ha csak FHD-s filmeket szeretném lejátszani külső HDD-ről FHD-s TV-n (semmi 4K meg NAS meg ilyenek) illetve YT, jövőben esetleg Netflix-HBO vagy hasonló meg egy kis játék akkor nyugodtan választhatom ezt az eszközt? Az új Oreo-s frissítés nyavalyái javítva lettek azóta? Mondjuk ES-tól rendelném a cuccot ők még lehet, hogy 6.0-s darabot küldenek. Apropó ha még valakinek 6.0 verzióval érkezik a box akkor beüzemelés után a frissítést ha nem akarom akkor nem frissíti ugye? Vagy ilyenkor minden áron frissít és addig nem használható?
Kösz a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged