- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
azbest
félisten
válasz
laspring #2083 üzenetére
csak, hogy tele van a t**e azzal, hogy 8 éve, különböző termékek kapcsán ezt játszák vele. A vákuumba kiáltott szó, minden xiaomi felé intézett üzenet. Azt hiszem azon durrant el az agya, hogy mindenféle kommunikáció megszakadt közte és a cég közt, az ígért teszt verziókról és haladásról nem kapott infót.
Viszont ma valaki írta, hogy béta tesztelőként kapott ma egy új update-t: [link] 37.1MB "Fix for Wifi issues" szöveggel.
Ezért törölte, mert talán mégis történik valami, csak borzalmasan rossz a kommunikáció. -
azbest
félisten
válasz
laspring #1905 üzenetére
lehet, hogy attól is függ, hogy mi más van még telepítve, esetleg a háttérben valami cibálja a procit. Vagy akár a netszologáltatótól is függhet időnként, hogy bizonyos tartalmak másképp viselkednek. Ez azért is lehet, mert más gerinchálózaton át, más adatközpont felől kapod, mint például én (a nagy szolgáltatásoknak több adatközpontja van, amelyek közt elosztják a terhelést és hogy melyiket használja az eszköz, az a netszolgáltató kapcsolatától függ).
Nekem múltkoriban sem nagyon jelentkezett, amikor youtube elakadásokról volt szó, de előtte például amikor youtube app váltás volt nálam jött ki másik fajta probléma, amire lehet más nem panaszkodott
Nekem mostanában nem volt a youtube-bal prolbéma, az oreo frissítésre a kijövetele utáni hétvégén tértem át, ott sem volt bajom vele. Legközelebb megint hétvégén fogom használni.
-
fefe65
csendes tag
válasz
laspring #1907 üzenetére
Nálunk a Youtube napi 1-2 órát biztos megy, és azóta jó, ettől még lehet persze, hogy nálad más a gond.
Szerintem nálam nem a wifi kapcsolattal volt a gond, hanem a router és a szolgáltató közti kapcsolattal lehetett valami probléma. Meg a favágó módszer sokszor gyorsabb, mint napokig találgatni mi lehet a gond, azért ajánlottam neked a cserét, ha nem jön be, akkor legalább ezt ki lehet zárni. -
azbest
félisten
válasz
laspring #1902 üzenetére
nézd meg, hogy a play store-ban keres-e frissítéseket, vagy esetleg beragadt valami. Elvileg 2.03.04 a play store szerinti aktuális verzió, de lehet újabb vlaójában. Ha a play store frissítésekkel baj van, akkor érdemes egy gyári visszaállítást csinálni. Amikor nagy verziógrás van rendszer frissítéskor, benne van a pakliban, hogy valami app behülyül. A készüléked lehet átugrott egy csomó korábbi frissítést, ahogy a legutolsó 6-osra váltott, attól függően, hogy milyen régóta állt a raktárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest