Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
válasz
zsizsef #3528 üzenetére
Amikor párosítottam Zeppel akkor még fent volt a MiFit is.
Zeppen mindent ugyanúgy beállítottam mint MiFiten (de azthiszem nem is kellett mert automatán ugyanarra állt be ami a MiFiten be volt állítva) majd a telefon beállítások menüpontjában a MiFit alkalmazásban tiltottam az értesítéseket és minden engedélyt elvettem tőle. Csak miután megbizonyosodtam, hogy minden funkció rendben működik Zeppel ezután töröltem a MiFitet.
-
Steve1207
veterán
válasz
zsizsef #3228 üzenetére
Nem értem miért majréztok amúgy ennyire, ilyenkor az adatlapok elíráshalmazok még, de aki globalt rendelt globált kap, aki meg cn-t az cn-t, amikor érkezik a készlet.
A fontos újítások amúgy is ki voltak emelve már ezelőtt is a szivárogtató képeken. Lesz benne pár új edzés mód, plusz kapunk nagyobb kijelzőt és vezeték nélküli töltést, ezek megegyeznek mindegyik verzióban. Amíg az NFC amúgy is kérdéses, addig azzal változattól függetlenül problémás a fizetés így is úgy is. Én sajnos abban nem látok sok előrelépést, amíg pl egy FitBit is problémákkal küszködik, akkor egy 10e ft-os xiaomitól ne várjunk csodákat. -
lócitrom
őstag
válasz
zsizsef #2161 üzenetére
ja. kisebb üldözési mániám volt, mikor láttam, hogy mintha új build lenne megjelenőben. 24 óra alatt a második. csak annyi jutott eszembe, hogy: "f@szom, az előző is éppen csak elkészült..."
(#2159) Imy
bár nem olvashattad, de írtam már párszor fórumon, hogy pont ez a szívás GB-ben... bennem felmerült, hogy ez lehet nem is Band 4 egyáltalán. nálam egy global van meg egy NFC és utóbbi (mivel ezt is kínai piacra szánják) kinézetre általában azonos a kínaival. minimális eltéréseket látok. pl ilyen felirat nincs rajta, mint ami a tiéden és az érintkezők mérete sem is egy picit eltér meglátásom szerint. dobozról vannak képek? meg magáról a ketyeréről, annak rendszeréről? Notify & Fitness segítségével meg kellene nézni még a hardververziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- Synology routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest