- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz zojjektum #1947 üzenetére
Úgy néz ki, sikerült megoldani.
A rendszerbeállítások alatt, a beállítások visszaállítása menüben van egy olyan pont, hogy alapbeállítások, és azzal ha minden igaz, megoldódott a problémám.
Szóval valóban az lehetett, hogy elállítottam valamit, amiről nem is tudtam...
Legalábbis, nagyon remélemHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
2 napja vacakol a telefonom.
Bejövő hívásnál sokszor nem jelenik a híváskezelő. Van, hogy a képernyő sem kapcsol be alvó állapotból, van, hogy az éppen futó alkalmazásból nem lép ki, csak csörög.
Miután nem tudom felvenni, a nem fogadott hívások listájában látszik, hogy ki hívott, és onnan vissza is tudom hívni. Csak és kizárólag a hívásfogadással van bajom egyelőre...
A kérdésem az volna, hogy találkozott-e már más is ezzel a hibával, és ha igen, házilag orvosolható-e, vagy küldjem szervízbe?
A telefonon egy dolgot nem próbáltam, a gyári visszaállítást, mert nem szeretném a szoftvereimet, és a fényképeimet elveszíteni; mivel mindent a belső memóriára töltöttem le, külső SD kártyát nem használok.
A telefonon természetesen a legújabb szoftver fut, 2 simmel használom, és a hiba mindkét sim esetében jelentkezik.
Segítségeteket előre is köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Mától telepíthető a Pie a telefonra
Nálam már az futHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest