- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
violino
csendes tag
Üdv!
Nekem is betojt a GPS a telefonomon.
Ahogy olvasgattam a topicot, ez ennek a készüléknek a gyengéje.
Egy újra telepítés segíthetne ezen a problémán? -
violino
csendes tag
válasz
darvinya #23585 üzenetére
Az a probléma, ezzel a megoldással már nem élhetek, mert elszállt az, amit visszaszeretnék tenni!
Az elsődleges kérdésem továbbra is fenntartom.
Hogyan lehet visszaállítani a régebbi szoftvert a telefonra? Mert az előző szoftver frissítésekor nem jelentkezett a mobilinternet sz@rakodása és a telefon névjegyzékének eltűnése. -
violino
csendes tag
válasz
infectedmann #23582 üzenetére
Mivel csak a telefon memóriájára lehetett beírni ott. Ezért tünt el a frissítéskor.
-
violino
csendes tag
válasz
trebrona #23567 üzenetére
Rosszul tettem fel a kérdést. Nem a meglévőket szeretném exportálni, hanem az újonnan beírtat SD-re tenni.
Az előző LG telefonomat a cirka öt év alatt nem sikerült leamortizálnom , pedig többször is kellett a KDZ nevű szoftverezővel helyrepofoznom. Ez annál bonyolultabb?
-
violino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Én is benyaltam a legutolsó frissítés szépségeit.
A telefonjegyzékem elszállt. A mobil internetem is pocsék lett. A többiről még nem tudok, de kegyetlenül bepörögtem rajta. Az előző frissítéseknél nem tapasztaltam gondot, de ez kivágta a biztosítékot. Vodafone-os kártyám van.
Segítséget kérnék . Hogyan tudom az előző szoftverezésre visszaállítani a telefonomat? Előző készülékeimnél már csináltam ilyet, de ezzel még nem kellett ilyenhez folyamodnom. Nagyon megköszönném a segítséget!violino
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest