Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Google Pixel topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
válasz
Peaceliker #6349 üzenetére
Hát valószínűleg az lesz, csak bosszant, mert MIUI 10-el tökéletesen működött ez is.
-
siskad
őstag
Gyári tok van rajta, fólia nincs, úgyhogy ez nem hiszem hogy probléma lehet. Meg majdnem biztos vagyok benne hogy szoftveres bug, mert ha előtte gombbal felébresztem és úgy ujjlenyomattal úgy nem csinálja, csak ha kikapcsolt kijelzőnél ujjlenyomattal. Így ha pl. legutoljára lámpa alatt használtam a telefont, lezártam, majd mondjuk 20 perc múlva feloldom 2 méterrel arrébb, ahol már nem éri annyira a fény, akkor rögtön írja is hogy ne takarjam le felül.
-
siskad
őstag
Erre esetleg valaki?
-
siskad
őstag
Korábban írtam hogy nálam sokszor bekapcsolódik a zsebmód frissítés óta, majd rögtön el is tűnik. Ma kitapasztaltam hogy mitől van. Ha egy fényesebb helyen vagyok és ott lezárom a telefont majd egy sötét(ebb) helyre megyek és kikapcsolt kijelzőnél ujjlenyomatolvasóval oldom fel akkor állandóan írja hogy ne takarjam le a szenzort. Valaki meg tudná nézni, hogy ez neki is ilyen e? (9T Pro, MIUI 11.0.3.0) Elég idegesítő.
-
siskad
őstag
Találtam mégegy zavaró dolgot, szintén ujjlenyomatos feloldáskor villan néha egyet a kijelző (felveszi maxra a fényerőt, kb. 1 tized mp-re) ha automata fényerőre van állítva.
(#6220) Gomez1984: Azok közül sem tapasztaltál semmi hibát amiket írtam? (Zseb mód, kijelző villanás, az értesítéseknél nem éled fel a kijelző)
-
siskad
őstag
válasz
beyruth82 #6206 üzenetére
Szuper, még szerencse, hogy egységesen működik.
A másik hiba amit észrevettem, hogy 10-ből 2-3-szor ha kikapcsolt kijelzőnél ujjlenyomat olvasóval oldom fel, akkor bekapcsol a zseb mód és kiírja, hogy ne takarjam le a beszéd hangszóró környékét, majd el is tűnik 2 másodperc múlva. De csak akkor csinálja ha így oldom fel. Semmilyen fólia nincs rajta és biztos hogy szoftveres hiba, mert MIUI 10-el nem csinálta. Meg megnéztem hardver tesztben is a közelségérzékelőt és ott is rendesen működik. -
siskad
őstag
MIUI 11-el nektek sem éled fel a kijelző ha értesítést kaptok? Be van kapcsolva, de nem működik. (9T Pro)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest