- Az idei év valószínűleg leggyengébb készülékét mutatta be az Alcatel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
MIUI 11-el nektek sem éled fel a kijelző ha értesítést kaptok? Be van kapcsolva, de nem működik. (9T Pro)
-
siskad
őstag
válasz beyruth82 #6206 üzenetére
Szuper, még szerencse, hogy egységesen működik.
A másik hiba amit észrevettem, hogy 10-ből 2-3-szor ha kikapcsolt kijelzőnél ujjlenyomat olvasóval oldom fel, akkor bekapcsol a zseb mód és kiírja, hogy ne takarjam le a beszéd hangszóró környékét, majd el is tűnik 2 másodperc múlva. De csak akkor csinálja ha így oldom fel. Semmilyen fólia nincs rajta és biztos hogy szoftveres hiba, mert MIUI 10-el nem csinálta. Meg megnéztem hardver tesztben is a közelségérzékelőt és ott is rendesen működik. -
siskad
őstag
Találtam mégegy zavaró dolgot, szintén ujjlenyomatos feloldáskor villan néha egyet a kijelző (felveszi maxra a fényerőt, kb. 1 tized mp-re) ha automata fényerőre van állítva.
(#6220) Gomez1984: Azok közül sem tapasztaltál semmi hibát amiket írtam? (Zseb mód, kijelző villanás, az értesítéseknél nem éled fel a kijelző)
-
siskad
őstag
Korábban írtam hogy nálam sokszor bekapcsolódik a zsebmód frissítés óta, majd rögtön el is tűnik. Ma kitapasztaltam hogy mitől van. Ha egy fényesebb helyen vagyok és ott lezárom a telefont majd egy sötét(ebb) helyre megyek és kikapcsolt kijelzőnél ujjlenyomatolvasóval oldom fel akkor állandóan írja hogy ne takarjam le a szenzort. Valaki meg tudná nézni, hogy ez neki is ilyen e? (9T Pro, MIUI 11.0.3.0) Elég idegesítő.
-
siskad
őstag
Erre esetleg valaki?
-
siskad
őstag
Gyári tok van rajta, fólia nincs, úgyhogy ez nem hiszem hogy probléma lehet. Meg majdnem biztos vagyok benne hogy szoftveres bug, mert ha előtte gombbal felébresztem és úgy ujjlenyomattal úgy nem csinálja, csak ha kikapcsolt kijelzőnél ujjlenyomattal. Így ha pl. legutoljára lámpa alatt használtam a telefont, lezártam, majd mondjuk 20 perc múlva feloldom 2 méterrel arrébb, ahol már nem éri annyira a fény, akkor rögtön írja is hogy ne takarjam le felül.
-
siskad
őstag
válasz Peaceliker #6349 üzenetére
Hát valószínűleg az lesz, csak bosszant, mert MIUI 10-el tökéletesen működött ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest