- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhn
tag
válasz
Sordoran #7885 üzenetére
Az kimaradt a leírásból, hogy 7-8 hónapon keresztül ezt használtam mobil app fejlesztésre / tesztelésre. Azaz napközben folyamatosan töltőn volt (a laptop USB portján keresztül). plusz mivel telefonálós telefon is volt, ha meg hívás volt akkor ugye pár percekre levettem a töltőről. Ez a fajta használat meg tudtommal nem tesz jót az akksinak.
-
mhn
tag
válasz
dilajoska1 #7883 üzenetére
Ok, köszönöm, hagyjuk az AccuBattery-t
, viszont tényleg érezhetően gyengébb az akku kapacitás.
Szóval a tesztetktől függetlenül szerintem akksit kellene cserélni a telóban.
Mik a lehetőségek? Honnan célszerű beszerezni csere akksit? -
mhn
tag
Sziasztok!
Érzésre kezd nagyon gyengülni a telefonom akku kapacitása.
Kipróbáltam 2 akku appot. Az Ampere szerint a health "Good", a AccuBattery szerint viszont a health csak 77%.
Nem tudom az Ampere esetén a good alatt mit értenek, de érzésre a 77% közelebb áll a valósághoz.Szerintetek mennyire megbízhatóak pl az aliex***.com-ról rendelhető akksik.
Alapvetően 2 fajtát találok. Az egyik ugye "original" 3300mAh, a másik meg valami Losoncoer storeban található 4750mAh-ás változat.A kérdésem, hogy van e valakinek tapasztalat ilyen Kinából rendelt akksikkal kapcsolatban.
Ha "ezeket" inkább ne, akkor honnan lehet megbízható minőségű akksit rendelni hozzá?
Köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest