- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
smallcurrant #2578 üzenetére
Ha mindkét helyen ugyanannyi, akkor miért variálsz?! Egyértelmű, hogy a hivatalos helyről kell megvenni.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
smallcurrant #2575 üzenetére
A xiaomishop nem csinál mást minthogy megrendelik neked a telefont Kínából búsás haszonnal. Szervíztapasztalat egy van azt hiszem egy kollégának bezőldült a kijelző vagy mi volt és hamar megjavították. A kérdés az hogy mit raktak be helyette mert nem valószínű hogy gyárit. Amúgy hivatalos shoppból vedd az a +25000 megéri a 2 év official garit a sufni GSM árához képest.
-
ShadowLac
addikt
válasz
smallcurrant #2567 üzenetére
Xiaomi .hu.
Xiaomishop .hu NEM HIVATALOS!!
-
jp
csendes tag
válasz
smallcurrant #2567 üzenetére
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
smallcurrant #2230 üzenetére
Igen, vezeték nélküli füles. Nem tudom milyen vezetékes fülesed van, de nekem jobban szól, mint a Piston2 vezetékes átalakítóval.
Mi9 igen. Mi5-ről, azelőtt pedig Mi4c-ről.
-
hroberto
veterán
válasz
smallcurrant #2230 üzenetére
Maga a telefon tölthető vezeték nélkül. Csak kell venni hozzá egy Qi töltőt, és ennyi. Nem kell dugdosni a kábelt.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
smallcurrant #2228 üzenetére
Füles kérdést megoldottam egy ~6 ezer ft-os Redmi Airdotsal.
"meg nincs benne vezeték nélküli töltési lehetőség sem, ami jelen pillanatban nem zavar, de 1 év múlva lehet, hogy mondjuk kipróbálnám, de nem lenne rá lehetőségem (nem egy olyan funckió, amire azt mondanám, hogy erre nekem egyáltalán nem lesz szükségem)."
Az tuti, hogy ezentúl csak vezeték nélküli töltéssel bíró készüléket veszek. Mind kocsiban, mind otthon valami eszméletlen kényelmes. Lerakod és tölt. Kocsiban berakod a tartóba(igazából csak odaemeled és magától megfogja a karom) és tölt.
-
pataig
tag
válasz
smallcurrant #2225 üzenetére
Hasonlóan gondolkodunk! Az kétségtelen, hogy egy újabb hibalehetőség, de ahogy látom több gyártó is használják ezt a megoldást... persze ettől még egy hiba lehetőség marad!
Youtube-n néztem videókat, de ott számomra nem tűnt fel lényeges különbség....
Sőt mivel még nálunk nem nagyon terjedt el így az esetleges szoftveres bug-ok is kérdésesek még...mert tudjuk, hogy minden telefonnál van....
Mobilarénás tesztet már én is várom! -
Zsoleszhun
addikt
válasz
smallcurrant #2221 üzenetére
A kijelző dinamikatartománya, élethűbb színek+kontrasztarány röviden. A t pro képeit még nem láttam.
-
pataig
tag
válasz
smallcurrant #2219 üzenetére
Én is vacillálok ez a két telefon között!
A pop-up kamera hosszú távú működése számomra még kérdéses, bár azt mondják egyelőre jó! Nagyobb akksi van ugye a 9 T Pro-ban, teljes kijelző....
Nehéz eldönteni melyik lenne a jobb hosszabb távon... -
Zsoleszhun
addikt
válasz
smallcurrant #2219 üzenetére
Technikai adatok alapján, a MI9 T fél évvel frissebb, nagyobb az akkuja, van 3.5mm jack, nincs infraport, noch mentes viszont a szelfi kamerája motorikusan jön elő, a kijelző védelme "csak" GG5 (lehet, hogy ugyanaz az amoled panel de nincs feltüntetve a HDR 10, DCI-P3 ) és a kamerákál kevesebb MP szám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest