- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
cheerokko06t #11916 üzenetére
Mi Band Notify-t használok, és bizony ha nincs lockolva úgy kipucolja a memóriából mint a huzat. A gyári MIUI gesztusvezérlést is lecseréltem mert nekem az oldalélek nem játszanak, másik progival pedig teljesen testre szabható hol és milyen gesztus legyen, ezt is lakatolni kell. Értem én h elég egyszer megcsinálni, de az alkalmazásváltóban még mindig ott fog csücsülni (vagyis foglalja a helyet). De akkor mondom a másikat: hiába van alapértelmezettnek megadva a Google kamera, dupla gombnyomásra csak a gyárit nyitja meg. Ne mondd h ennek így kell működnie... És ez a sok apróság az, ami miatt nekem nem felel meg a MIUI plusz vedd hozzá amiket pár hsz-szel feljebb írtam.
hroberto: ha végigolvastad a kommentjeimet, nem a vasra panaszkodok hanem a MIUI-ra (lehet h vkinél a kettő ugyanaz, de tudok különbséget tenni). Tudom, minek vettem akkor ilyen telefont? Próbáltam megszeretni/hozzászokni, de a fentebb említett dolgok miatt cserélek rajta romot (csak épp a Mi8-nál vhogy nem úgy sikerülnek a custom romok mint a korábbi telefonjaimnál).
-
Smiro
senior tag
válasz
cheerokko06t #11916 üzenetére
like
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest