- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Apple Watch
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
jofiucska #3731 üzenetére
És mi volt előtte? Android 8.1? Mert akkor történt változás, új verziószámok lettek, de stabil alatt mást ne keress, semmi változást nem fogsz látni
Más: Találtam egy jó fekete romot, ez végre tetszik, valami stock black a neve
Persze csak kamu stock, de elég jó, végre fehér betűk vannak és nem szürkékJa és megint más:
Végre bejutottam a Xiaomi boltba, kedves kis bolt, minden kint van, mindent megfogdostam, és megnyomkodtam, persze az idióta vásárlók itt is lezárnak néha készülékeket, pl az Mi 8 Pro-t nem tudtam feloldani pont ezért, de jól néz ki a telefon, bár nekem a hátulja elég kamuszagú, hogy átlátszó, szerintem inkább csak van ott valami kép vagy ilyesmiA többi cucc is nagyon jó, minden készülékből van minden fajta szín, porszívó is, robot is, laptop is
Tetszett
Nem vettem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest