- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Ahogy írod, anno személyre kellett szabni a rendszert, mert voltak hiányzó funkciók, stb.
De akkor, mint adatvédelem nem is merült fel, mert még nem volt aki befogadja és feldolgozza, stb.
Most már mindegy, mert ez lett az üzlet.
Védett kulcsok vesztése, viszont nagy veszteség, és azt nem szerzed vissza, pl: Sony, Samsung kamera modul DRM-je egyedi, annak elvesztését csak gyártó adja ki újra.
Téves, hogy BL visszazárás és gyári ROM visszarakás után visszakapjuk, mert azok csak általános kulcs.
Az egyedi kulcsot más honnét kapja, hogyan, passz.
Mára marad úgy ahogy van, ha nem válik be repül, s jön a következő telo. -
Steve1207
veterán
Én egyetértek amúgy, az Mi8 nagyon a "jó" határon mozgott már, mert kiforrta magát a rendszer, erre jöttek az újak, amik ismét tele voltak bakikkal. Elejében nem is akartam nyitni, mert kb megfelelt mindennek úgy, ahogy volt.
Szerintem túlságosan is a felhasználókra bízzák a tesztelést még mindig, de sokat fejlődtek meg kell hagyni. 2019-es év közepét/végét érzem választó vonalnak, amikortól már rendesen lehetett használni egy gyári rendszert úgy minden hiba nélkül.
A következőnél már tuti nem szöszölök ilyesmivel, mert időigényes azért, de ez a teló amíg megy szerintem le se cserélem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Xbox Series X|S
- RAID
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest