- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
HUNited #12073 üzenetére
Hát csak vedd bele azt, hogy fél éve a telefon 130e volt, most használtan 80-ért már több telefon is van a hardveraprón. Ergo fél év alatt buktál 50e, ha pedig használod 2 évig és akkor eladod 30-35ért, sokkal kevesebbet buksz (fél évre vetítve 25e).
1-1 év alatt meg minimális változások vannak a készülékekben úgy is.
De mindenki a saját pénzét költi, szóval tiszteletben kell ezt tartani, hogy valakinek megéri a kütyümániája miatt az, hogy félévente új telefonnal játsszon.
-
enemi
senior tag
válasz
HUNited #12073 üzenetére
Én magam is 1-1,5 évente cserélek telefont...Addig ameddig "még ér valamit",érezhetően nem romlik az aksija...Fájdalommentesebb valamennyit ráfizetni,mint egy fiókba suvasztott, lestrapált telefon mellé zsebbe nyúlni egy teljes összegért.
Jah,és leszoktam róla,hogy az éppen tegnap kiadott telefont vegyem meg...inkább egy kiforrott,már felszínre került esetleges hibákat is jobb betudni.(vagy mit is akartam mondani)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest