- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheerokko06t
csendes tag
Nem tudom, nekem pl. a Mifitet sosem kellett lelakatolni, meg amúgy semmit. Az akkukímélőt egyszer kikapcsolom pár alkalmazásnál (Messenger, Viber, bár lehet mostanában már enélkül sem lenne vele gond) , aztán csókolom. Persze a minden másnapi romolásnál már akár ez is unalmas, de szerintem a stabil még mindig csak simán stabil. Az utóbbi idők összes leírt problémái közül egyet sem tapasztalok. Csak használok mindent. A sok fölösleges app meg... Én sokról nem tudok. A tisztítók mind a Biztonságon belül vannak. Mi van még? Szóval van egy alap Biztonság app, talán az a visszajelzés vagy mi, szerintem annyira nem zavaró, beteszed egy mappába és viszlát .
Szerintem az összes telefonon akad legalább ennyi, vagy még több. Főleg, ha meg sem nyitod. Akik meg a kínaiak kémkedése miatt aggódnak, de közben egy xy által fabrikált vegytiszta androidnál már nem, amin mellesleg amúgy is minden alap app a Google sajátja.... Hát szerintem mindegy. Tőlem pl. kémkedhet a YouTube. Mit tud csinálni? Max betol az arcomba egy reklámot,de azt meg így is úgy is tolna! Sosem tiltok semmit, minden működik, jó az üzemidőm. És nem csak minden második héten.
Egy reggel megnyitott excel tábla még most is benne a memóriában, szóval a memóriakezelést sem érzem szembetűnően rossznak. Nem tudom elképzelni, hogy ez így miért nem felel meg valakinek, és inkább szenved vele 3 naponta valami alternatív rendszerrel, lényeges funkciók elvesztésével, igaz most pár napig nincs érintéses fizetés, szar GPS, rossz gesztusvezérlés, de "aaaz úgy mégis jobb"!
Ettől még mindenki azt csinál, amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest