- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4380 üzenetére
A Waze szerintem pedig jó, mindig azzal megyek, mèg nem vitt a dunába.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4286 üzenetére
Konkrètan jött ma kèt frissítès, azt sikerült letöltenem. Az egyik youtube, ès Chrome.
-
kengyel
nagyúr
Megkérdeztem telefonon a WayteQ.t, hogy ugrik e a garancia, a Dev-rom felrakással. Ha nem nyitott BL.-l viszed be a telefont, nem ugrott a garancia. Ezt jó volt tisztázni, mert semmi konkrétum ezzel kapcsolatban, nem volt.
-
kengyel
nagyúr
Még egy kérdés ! Ha a béta rommal adom le szervizelni, azzal is kötelesek javítani , vagy vissza kell tennem a stabilt ?
-
kengyel
nagyúr
Én is beadtam a derekam, most hasít felfelé, a dev-rom.
-
kengyel
nagyúr
Ezt nem állítottam, csak azt nem értem, a többiek hogy nem kapták meg. Nekem a magyar régióra volt állítva, és manuális keresést követően, feldobta a Pie frissítést. Nem biztos hogy visszavonták, csak ilyen szakaszokban engednék ki ?
Nem ismerem a Xiaomit, sem a frissítési ütemterveit, majd kiderül.
(#3905) w333
Nekem is, a stabil, az bizony stabil.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #3891 üzenetére
A majd eladás előtt gondoltam visszatèrni, mert nem sok mindenki fogja megèrteni, a bèta romot. Ha meg nem nyitok, akkor esèlyem sincs, a stabil rom eladására.
Nálam, ki tudja meddig marad, mindíg cserèlem a telefonokat. -
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #3888 üzenetére
Jól írod, ha kipróbálom.
Az a gondom, ha nem nyitok BL.-t, akkor maradnom kell bétán, mert nem tudok a stabilra visszamenni. A másik dolog számomra, ki tudja mikor adom el, és akkor érdemesebb a stabil rommal eladni, a gazdája meg azt tesz rá, amit éppen akar.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Aryon87 #3876 üzenetére
Az a bajom, naponta használom a GPS.t, ès abba bele ne kavarjon. A kèt hetente èrkező update, lehet hogy szuper, csak nem minden esetben. Nekem, most a telefon stabilitása a fontos, a kamera másodlagos.
Ezek miatt töröm magam rajta, de már mindenki felrakta, ès nem panaszkodik.Moz Olyan kèt hete ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #3873 üzenetére
Próbáld meg a magyart, nekem azon jött Ota. De most, a dev-en töröm a fejem.
-
kengyel
nagyúr
Most reggel a Waze.t használtam, nehezebben talált jelet, mint Oreo alatt.
-
kengyel
nagyúr
Egy valami nem működik a Pie alatt, az pedig a három betűs navigáció. Nem baj, marad a Waze.
-
kengyel
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3714 üzenetére
A kamera esti módon kívül , van valami változás benne ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3711 üzenetére
Most a stabil Pitéről, váltottál a Dev-re ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3660 üzenetére
Èn is azt vártam, csak nem èrtem, mièrt nem került bele.
-
kengyel
nagyúr
Most jelzett az OTA, Miui V10.1.1.0 PEAMIFI -tölthető. Stabil, 1.7 GB-mérettel.
Security Patch : 2018. November 1. -
-
kengyel
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3502 üzenetére
Ez-az, akkor melyik régión érdemes hagyni ?
-
kengyel
nagyúr
Akkor innen kellene letöltenem, a Dev-romot. Ha ezzel vinném szervizbe, ezért nem szólnának ?
-
kengyel
nagyúr
Egy gyors kèrdès !
Feloldott kèpernyőnèl, alulról felfelè húzva, megnyilik a Google kereső. Ezt , hogy lehet kikapcsolni ? -
kengyel
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3057 üzenetére
Mèg nem akarom variálni, várok az Ota frissítèsre. Ha ott nem jönne, akkor mehet az általad leîrtak szerint.
Köszi a leírást ! -
kengyel
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3055 üzenetére
Ès ha visszarakom a 10.0.2 stabil romot, úgy fel lehet rakni ? Nem sűrgős az esemèny, csak kèrdezem.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #2885 üzenetére
Az eddigi telefonoknál sem alkalmaztam, mindig visszavett a teljesítményből. Ennél a telefonnál még nem próbáltam, gondolom itt is teljesítmény csökkenés lenne. De aki ezt bekapcsolta, biztos többet tud erről nyilatkozni.
-
kengyel
nagyúr
válasz
enginev3.0 #2857 üzenetére
Ez már nekem is megfordult a fejemben, valami kameravèdőt kellene beszereznem. Amugy nèztem, mèg nem látok rajta karcokat.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Az sms, mms, beállításokat, hol találom meg ? Ha küldök egy mms.t, semmi jelzèst nem kapok. -
kengyel
nagyúr
Srácok !
Ha megnyitom a kamera alkalmazást, egy pillanatra homályosan nyílik ( 1-másodperc ), és csak utána tisztul ki.
Ez, nálatok is így történik ?
-
kengyel
nagyúr
Most sima töltővel töltőm a telefont, egy Redmi Note 5A-töltőjével. Így is gyors a töltése, 40%-ról, 1.óra 10.-percet írt ki. Nem semmi !
-
-
kengyel
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden, ami Unreal Engine
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Autós topik
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest