- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
Saját hülyeségemből kifolyólag kb 1,5-2 órát ment ugyanaz a kêp a telefonomon a teljesen minimum fényerőn. Szerintetek ezzel sokat ártottam az amolednek, vagy azért ennyit még ki kell bírnia?
-
Griff55
senior tag
A lighinthebox webshopról mi a véleményetek? Brutál jó áron kínálnak 128-as és 256-os Mi8-at valamint OP 6-ost is.
-
Griff55
senior tag
válasz
Steelheart2 #2199 üzenetére
Normál sebességnek látod, de attól függetlenül az 120 és 240 fps.
-
Griff55
senior tag
Elől Nillkin H+ pro-t használok, az nem ér ki az üveg széléig. Nem bízom a full cover üvegekben, sokszor csúnyán fednek. Ez a synthetic fiber tok egyébként nem szedné fel szerintem a full cover üvegeket se, mivel a tok pereme egy vonalban van az üveggel (magyarul ha arccal lefele teszem le a mobil t, akkor az üvegen fekszik). Nálam ez nem probléma mert vigyázok rá, és a telefon is megtartja a karcsúságát.
-
Griff55
senior tag
Én a nillkin synthetic fiber tokon használom. Nagyon príma és premium tok
és végig védi a szélét körben
-
Griff55
senior tag
válasz
walakyb #2037 üzenetére
Ebben az esetben akkor már inkább magának csinálja meg az ember.... Szétszedéshez és javításhoz is remek videók vannak. Az alkatrészeket meg ha körültekintőwn vásárol az ember, akkor ali-n szinte minden megtalálható.
(Legutóbb pl azt néztem ha csak a hátlaphoz szeretnék új ragasztót, mivel ezek a fránya üveg telefonok mind ragasztottak, akkor egy sima hátlap levétel után újra kêne ragasztózni...de az alin van rendes Mi8 hátlaphoz igazított 2oldalú ragasztó. )
Szóval ha valami nem komoly hardveres probléma, akkor az ember magának is meg tudja szerintem. -
Griff55
senior tag
Frissítésekre visszatérve, szerintem nem kell aggódni. A régrbbi modellek is meg szokták kapni az újabb MIUI-t. A 2 éves redmi note 3 pro-m is marshmallow-n volt miui 10-el és ugyanaz mint mi8-on a miui 10. Az android főverzió szerintem kevésbé számít. Az új UI-t meg tolja a xiaomi a régiekre is.
A Mi8 meg szerintem simán megél 2 android főverzió ugrást. -
Griff55
senior tag
válasz
Vencel88 #1830 üzenetére
Én már korábban írtam erről a fórumban, nekem is ilyen. Nem tudok ellene tenni, tokban tartom, mégis ez van. Fényképezni lehet vele, de ettől még zavaró.
Egyébként ha megnyugtat sokkal drágább telefonoknál is előfordul (iphone 7 plus vagy iphone x-nél, oneplus 5 és 6 modelleknél...) Szóval előfordul. Legrosszabb esetben szétszeded és portalanítod, de amíg nem látványos ne bosszankodj rajta. -
Griff55
senior tag
Szerintetek lesz olyan frissítés, vagy beállítás, hogy youtibe-on a notch körüli részt is kitölthessük?
-
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #1327 üzenetére
Stabilra meg nekem azóta se jött a 10.0.3 😖
-
Griff55
senior tag
Használ valaki Nillkin QIN bőr fliptokot? Az enyém most érkezett meg egy Nillkin H+ pro üveg kíséretében. Előző telefonomon is ezt az üveget használtam, szerintem egyik legjobb.
-
Griff55
senior tag
Hozzám azóta se érkezett meg a global frissítés.. bár azt hittem a következő frissítés már P lesz
-
Griff55
senior tag
Nekem nem jön a frissítés
pedig global stable-ön vagyok... valami ötlet?
-
Griff55
senior tag
Észrevette valaki, hogy gépen kevesebb szabad tárhelyet mutat a fájlkezelő a telefonon, mintha a telefonon nézem meg a beállításoknál. Ez miért van? Most melyik a helyes? Kb 4-5 Gb a differencia ami azért nem kevés.
Hol vannak az elveszett gigabyte-ok? -
Griff55
senior tag
Global stable android pie-t mikor szándékozzák végre kiadni? Mindjárt november és még semmi.. mikor beta már mióta azon fut
-
Griff55
senior tag
Egy jólsikerült mai képem -
Griff55
senior tag
[link]
Próbáltam a porról képet csinálni, az aló lencsét nézzétek -
Griff55
senior tag
Sajnos ez a rohadt kameraporosodás továbbra is fennáll... És az open dispute már lejárt... Az eladó ilyenkor már gondolom nem nagyon törődik a vásárlóval. (Tudom, akár házilag is szét lehetne kapni, de ezeknél a ragasztott üvegtelefonoknál egy agyrém...
-
Griff55
senior tag
Nektek elforog a youtube app? Minden másnál hibátlan, csak a youtube nem akar elforogni, ha megnyitok egy videót. Ha csak simán böngészem a videókat akkor elforog, de ha megnyitok egy videót akkor nem...
-
Griff55
senior tag
Megérkezett nekem is a tok
-
Griff55
senior tag
Használja valaki itt a Nillkin carbon fiber tokot? Ma fog az enyém megérkezni (ez jobban is védi a kamerát mint a gyári)
-
Griff55
senior tag
F.sza.. akkor besz.ptam, mert pont az alsó poros... Majd holnap lövök vele pár napos képet, hogy látszik-e. Amúgy csak közelről világítva látszik, és az is úgy, hogy ha kicsit oldalról esik rá a fény. Ha a fotózásnál nem látszik akkor együtt tudok élni vele.
Szóval akkor nincs házi mód ezellen?
-
Griff55
senior tag
Tényleg nem látni szinte semmit rajta, csak az én szőrszálhasogatásom ez.. most már lámpafénynél akárhogy világítom nem látszik. Túl jó még a szemem, másnak odaadtam, hogy nézze meg, de nem látott semmit. Ha közvetlenül rásüt a nap akkor látni egy minimálisan... Bár akkor is bosszantó
-
Griff55
senior tag
válasz
retesz147 #692 üzenetére
Aliról rendeltem Goldway Hongkongtól. Kifizettem a 26$-os szállítást, nem kellett se áfa sem vámot fizetni, 11 nap alatt itt volt. Gariztatást nem érdemes a kínaiakkal csinálni.. drága odaküldeni és nincs rá garancia h visszakapod. Inkább beviszed egy magyar kínai mobil szervizbe ha bajod van vele... Valamit valamiért. Ha olcsón akarod megvenni akkor ezt vállalod
-
Griff55
senior tag
Észrevettem egy elég nagy problémát a mobillal... A telefotó lencse porosodik... Gyári tokkal használom és elég aggasztó, alig 3 hete van nálam a telefon. Más tapasztalt ilyet?
-
Griff55
senior tag
válasz
PowerBuldog #643 üzenetére
Ja de akkor ez a QC 4 tök ugyanaz, mint a PD charging ezek szerint.
-
Griff55
senior tag
válasz
tomboy0013 #626 üzenetére
Javult
-
Griff55
senior tag
válasz
mantequilla #581 üzenetére
Nem valószínű. Kínai belpiacos terméknek készült (kár érte mert nekem is jobban tetszett, mint a sima Mi8)
-
Griff55
senior tag
Vonattal utazom jelenleg a Budapest-Nyíregyháza távot, gondoltam itt a remek alkalom, hogy teszteljem a B20 előnyeit, de rohadtul nem látom ezt a nagy 4G lefedettséget a vodafone-tól... H+ a kapcsolat amit ír, és van, hogy az is elmegy. Nagy ritkán felugrik vmi 4G-re, de ettől sokkal többet vártam. Nálam van a hiba, vagy a máv annyira elhagyatott helyeken halad , ahol elképzelhető ez?
-
Griff55
senior tag
Kíváncsi vagyok, mikor jön stabilra is a pie
-
Griff55
senior tag
válasz
hubertus33 #402 üzenetére
-
Griff55
senior tag
Stable frissítések milyen gyakran érkeznek? Előző telefonomon dev rom volt
-
Griff55
senior tag
válasz
hubertus33 #398 üzenetére
Szerintem se
-
Griff55
senior tag
Tolna valaki egy antutu-t (csak az e-p.nisz kedvéért) hogy mennyit ad miui 10 stabil alatt?
-
Griff55
senior tag
Kicsit furcsa elsőre ez a vertikális recent apps.
Fürgének tűnik eddig , bár szerintem 9.5 alatt is az volt -
Griff55
senior tag
Végre Miui 10 stable!!!
-
Griff55
senior tag
Mi 8 tulajok! Ki hogy használja fotózáshoz? Ai vagy Ai nélkül? Hdr-t kapcsoltok be hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged