Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Azt tudni kell, hogy a Vodafone minden hívás után küld egy sms-t, hogy mennyi az egyenleged. Ez ingyenes. Itt látom, hogy mennyit vontak le.
A vodás topikba említette valaki, hogy nála is a Xiaomi telefonon amíg nem aktiválta a Xiaomi az új SIM kártyát, addig levonták 2db SMS árát, ami 2x38Ft. Ha ehhez hozzá adjuk a 19-et, ki is jön a 95Ft.
A kérdésem ettől még áll, hogy hogyan tudom aktiválni, hogy ne számoljanak fel ennyi plusz költséget?
zsola400: érdekes, mert nem használtam sosem a Xiaomi fiókot. Ezek szerint akkor szabadna csak levonni a 2db SMS árát, ha be vagyok lépve a Xiaomi fiókba?
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi Mi4c telefon, aminél vissza állítottam a gyári állapotot és rá ment a legutóbbi Multi ROM.
Belekerült a telefonba egy Vodafone-os SIM kártya, aminél 19Ft/perc.A probléma az lenne, hogy minden perc után nem 19Ft-ot, hanem 95Ft-ot vonnak le. Kaptam egy olyan választ erre, hogy a Xiaomi minden hívás után elküld 2 aktiváló SMS-t, aminek ára 38Ft/db. Elvileg így jön ki a 95Ft.
Kérdezném, hogy ez hogyan szüntethető meg, hogy ne vonjanak le mindig +76Ft-ot a híváson kívül?
Köszönöm!
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
HUNNIA1920 #9714 üzenetére
Elnézést, elhamarkodottan kérdeztem.
A hangerő fel + bekapcsoló gomb egyszerre megnyomásával beléptem a Recoverybe. Géphez csatlakoztatva a telefont rámásoltam a legutóbbi ajánlott ROM-ot, amit Recovery-ből simán tudtam telepíteni.
Csak azért írtam le, ha esetleg más is így járna, bár gondolom túl nagy titkot nem árultam el.
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Csináltam egy teljes visszaállítást. Telefon újra indult, Recovery-be be pipáltam mindent, hogy töröljön, mikor végzett, kiírta, hogy biztos újra akarom indítani, mert nincs op. rendszer a telefonon. Újraindult a telefon és az MI feliratnál megáll.
Az első hozzászólás telepítés részéből melyikkel kell kezdnem, mert gondolom legyalultam mindent?
-
HUNNIA1920
őstag
Mennyire jó ötlet a legutóbbi MIUIHU 8-as ROM-ra ráfrissíteni az új MIUI 9 ROM-ot, amit a telefon fel is ajánl?
Pl. fényképek megmaradnak? -
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Kijött az új MIUI 9-es 7.8.24-es MIUIHU ROM.
Próbálta már valaki? -
HUNNIA1920
őstag
válasz
galbi1972 #7842 üzenetére
Igen, ez volt nálam is, az Istenért nem akart belépni a Recovery-be. Persze ez annak volt köszönhető, hogy a gépemen egyszer valamiért babráltam a Xiaomi USB driver-ével és emiatt nem tudta most Recovery-t rátenni. Aztán egy másik gépen meg minden gond nélkül ráment a legújabb Recovery a leírás szerint.
Azt tudom, hogy ezek után óvatosabb leszel a ROM telepítésekkel, mert utána csak a szenvedés van vele. Eleve ha egy ROM jól működik, akkor nem feltétlen érdemes újabbakkal kísérletezni. -
HUNNIA1920
őstag
válasz
galbi1972 #7840 üzenetére
Nekem elég nagy szenvedés után sikerült feltennem a 7.5.25-öst, ha visszaolvasol, akkor láthatod. Igaz nálam a BL nyitásával és a Recovery telepítésével voltak gondjaim.
Pár napja nekem is jelezte a telefon, hogy frissíthető 7.6.8-ra, amit a telefon le is töltött és újraindítás után már a Recovery fogadott, ahol csak be kell tallózni a letöltött ROM-ot és már fel is teszi. Legalábbis én tegnap így telepítettem.
Aztán lehet megbánom, mert az éjjel tétlen állapotban mindjárt le is ugrott 40%-ot az akksi. Ugyanez volt a régi februári kiadással is. Remélem csak egyszeri eset. -
HUNNIA1920
őstag
válasz
HUNNIA1920 #7686 üzenetére
A sok vergődés után sikerült a mutatvány. Végül igazam lett és a Windows miatt szívtam ennyit. Egy másik gépen minden ment elsőre, a Recovery azonnal jó lett és rá is ment az új ROM.
Igaz elkövettem azt a hibát, hogy feltettem a nemrég kitett MIUI 7.5.24-ös ROM-ot, ami gondolom megint zárta a BL-t, de egyelőre lekopogom jónak tűnik ez is, remélem nem szívok vele annyit, mint a februári kiadással. Kérdés, hogy ha kijön hozzá egy újabb Magyar MIUI, akkor azt rá lehet-e frissíteni, mert az előzővel azt sem lehetett. -
HUNNIA1920
őstag
Sajnos így sem jó, nem is megy végig a Recovery telepítése, a program miután kéri, hogy nyomjak 1 gombot, villan egyet és kilép, aztán ennyi.
jety91: a MiPCSuite miután elindul, ezt írja: "You need to update device to use Mi PC Suite. Update your device befor connecting." Egyébként abszolúte nem is látja a program.
Szerintem itt valami driver gond lesz van a Windows 10 szórakozik.
Szerk.: az is érdekes, hogy a telefont még gyári alaphelyzetbe sem tudom állítani, mert miután újraindul megáll töltés közbe és csak újraindulás után indul el a "régi" rendszer, tehát nem állít vissza semmit se.
-
HUNNIA1920
őstag
-
HUNNIA1920
őstag
Android 7.0 NRD90M
MIUIHU 8 7.2.9 FejlesztőiEz volt az a verzió, amit a sokáig tökéletes Android 5.1-ről frissítettem fel, tehát nem tiszta telepítés volt. Az utolsó stabil ROM a MIUIHU 6.12.22-es (MIUI 8) ROM volt, és kb. február óta szenvedek a telefonnal. Tegnap eljutottam a BootLoader nyitásáig, ezen tovább még nem jutottam.
Az is fura, hogy vannak programok, amik egyáltalán nem is érzékelik a telefont, hiába van rádugva a gépre. Általában "Device not found" van mindenhol. Nagy nehezen sikerült a MultiTool-al valahogy "láttatni" a telefont, amivel hiába rakom fel a TWRP-t, újraindítás után töltésnél megáll az egész, Recovery-be sehogy sem lép be. Igazából ez nem is érdekelne, de enélkül sehogy sem tudom visszatenni vagy a régi 5.1-et vagy valami másik ROM-ot, de ilyet soga többé, ami zárja a BL-t.
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
yusukee #7708 üzenetére
Hát én feladom. A leírt összes lehetséges recovery felrakást kipróbáltam, de nem jó. Vagy kiírja, hogy telepítés kész vagy valamit kiír, de olyan gyorsan be is zárja, hogy nem tudom elolvasni. Persze Recovery-be nem indul újra se így, se úgy.
Egyelőre marad így. Remélem egyszer kiadnak hozzá valami olyan szoftvert vagy telepítési módot, amivel én is meg tudom csinálni, mert a jelenlegi módok egyike sem jó.
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
HUNNIA1920 #7699 üzenetére
Mivel tegnap a leírással nem tudtam végig vinni a bootloader nyitást, így próbaként rányomtam a MiFlashUnlock programnál a nyitásra és elvileg megnyitotta, legalábbis 100%-nál kiírta, hogy a nyitás sikeres.
Újabb probléma, hogy Recovery módba nem tudom újraindítani a telefont, se Android alól, se a hangerő fel + bekapcsoló gombbal sem. A telefon bekapcsol, feljön az MI.com és az ikonja, de kb. 20 másodperc után kikapcsol.
Próbáltam rá TWRP Recovery-t telepíteni, elvileg az is sikeres volt, de mégsem tudom azzal újraindítani.
Valami tipp?
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
HUNNIA1920 #7688 üzenetére
Kérelem elvileg elfogadva.
4. Jelentkezz be a telefonon azzal a belépéssel, amivel a nyitást kérted! FONTOS! Mint mondtam EMAIL címmel! Kapcsold be a Mi Fiókodban az Eszköz keresést(Find my device)
Ez megvan.
Jelentkezz be a http://i.mi.com oldalon az EMAIL CÍMEDDEL! Egy ellenőrző kódot küld a rendszer SMS-ben, lehet elsőre nem jön meg, 1-2 próbálkozásra mindig megjön! A kód beírása után már hozzá van kapcsolva a telefonod a fiókodhoz. Ezt ellenőrizheted a fenti sor bal oldalán "X connected" feliratra kattintva.(X a csatlakozott eszközök száma).
Itt nem tudom milyen sms jön, de maga a program nem látja a telefont. Azt írja, hogy kapcsoljam be a telefonon az Eszközkeresést, de az be van kapcsolva. Innen nem tudok továbbmenni.
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
A leírás szerint szeretném nyitni a bootloader-t. A Magyar nyelvű leírásnál, az 1. pontban, ahol kérni kell a nyitást és ott meg kell adni a nevet, országot, telefonszámot, stb, azt írja, hogy "Please input yout name". Ide mit kell írnom, mert sem a MiAccount-os nevet, se a saját nevemet nem fogadja el, azt írja, hogy "Please input correct name"?
-
HUNNIA1920
őstag
Köszi és neked is Martine!
Esetleg érdemes lenne várnom a jelenlegi frissítésére, ami majd javítja a hibákat? Csak mert úgy látom elég sokat kéne mókulni ezzel a ROM telepítéssel, aztán visszaemlékezve a régi Motorola Defy-s időkre, valahogy nem vágyok erre a ROM-olgatásra.
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Olvastam g_g_g fórumtárs 7077-es hsz-ét, amiben leírja, hogy az android 7-es MIUI frissítést érdemes kerülni. Na most én beleestem abba a hibába, hogy még februárba ráfrissítettem és azóta szívok vele. Nem mennék bele, hogy mi a hiba, van egy pár, persze ettől még használható a telefon.
A kérdésem az lenne, hogy ha visszatelepítem az utolsó 5.1-es alapú MIUI-t, akkor érdemes mindent legyalulni és teljes újratelepítést végezni vagy valahogy megoldható, hogy a fényképek, sms-ek stb. megmaradjanak. Csak azért, mert ha jobb a teljes 0-ázás, akkor kimentek mindent.
A másik dolog, hogy W10 alatt nem látja a telefont a gépem. Eddig látta, de egyik nap rádugtam és nem látom a telefonon tárolt fájlokat. Van a Windows 10-hez valami bugfix, ami ezt orvosolja?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Milyen autót vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest