- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke81
újonc
válasz
calamites #519 üzenetére
Én is így tartottam logikusnak, de ennek ellentmond az, hogy két telefon közül az egyik jóval részletesebb összegzést adott, mint a másik, holott ugyanaz a Huawei Health alkalmazás (ugyanazzal a mentett profillal).
Részletesebben:
- Samsung Galaxy A6+: időtartam, kalória, átlagtempó, átlagsebesség, átl. pulzus
- mára pocsék akkumulátorú, de imádott Samsung Galaxy Note 8: időtartam, kalória, átlagtempó, átlagsebesség, átl. pulzus... plusz átlagos lépésritmus, átlagos lépéshossz, lépések száma és szintemelkedés(!)
- az okosóra (Huawei Watch Fit): minden, amit a Note 8, kivéve a szintemelkedéstEzek miatt úgy tűnik, hogy valamit mégis hozzáad az infókhoz a telefon.
-
Pityke81
újonc
Sziasztok, egy egyszerű kérdésem lenne.
Huawei Health alkalmazást feltelepítve a telefonra, a szabadtéri séta és futás során érzékeli a telefon a magasságkülönbséget? Az egyik régi telefonom nem érzékelte; egy másik igen, de azt már napi 2x kell tölteni, így muszáj váltanom.Tetszik ez a telefon, de csak akkor veszem meg, ha ez a típusú magasságérzékelős GPS benne van. (A telefonhoz csatolt okosórában csak sima GPS van, így az nem tud magassági adatokat továbbítani.)
Köszi szépen előre is minden választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest