- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
-
batai15
félisten
Tehát még egyszer, ne legyél butus , ne egy részt ragadj ki hanem helyezd kontextusba .(lehet meg kéne törölni az avatarod szemüvegét )
Másik, jelenleg mi a3 használok, nem vagyok sértett almás . Sőt ki kérem magamnak, szintén sehol nem írtam hogy az alma az isten. Szóval, ki a fanboy és a sértett ? Valószínűleg az aki sárral dobálózik.
Szerintem engedd el a témát mert a reflektálás nem megy , legalábbis személyeskedés lesz belőle előbb utóbb. Ajánlom az értő olvasás erősítését is.
Látom továbbra sem megy az értelmezés , kérlek hadd ragadjam ki azt a részt amibe személyeskedsz, rendbe ? -
nyisziati
veterán
Szerinted vicc.
Amit leír, az nem feltételezés, hanem tény.
Érdekesség: a támogatói sorrend jól tükrözi a telefon helyezését...Első helyek: Huawei, utána egy Samsung.
Majd a nemfizető Apple éppen hogy befért az első tízbe.
Miközben a legtöbb vlogger iPhone-nal videózik és Final Cuttal vág. És nem azért, mert fizetnek nekik, hanem mert az a legjobb. ;) -
batai15
félisten
-
nyisziati
veterán
Az Android Authority ebben a cikkben részletesen kielemzi a DxOMark-ot, és arra a végkövetkeztetésre jut, hogy a cég "pay-to-win" rendszerben dolgozik. (angol nyelvű)
-
batai15
félisten
Mondcsak ,azt nehéz meg érteni amit írtam ? Most komolyan. Írjam le ugyanazt megint ?
De lásd kivel van dolgod. Jó pár tesztben (ma!, Külföldi stb volt már említve hogy nem kell feltétlenül készpénznek venni a dxomark pontokat ,mert a való életben és helyzetekben nem mindig úgy brillírozik a készülék ahogy állítják ,ez által a sorrend sem releváns ) ezzel nem azt mondom hogy biztosan szar képeket készít,de hogy a nem is tartom a harmadik helyre méltónak az biztos. -
ak76
senior tag
Felőlem aztán....
Az iPhone 11 pro kameráját a saját P30Pro-mat, meg az S10+/Note10 kameráit láttam élőben, a saját kezemben működés közben, a 11 Pro videóban mindegyiket kőkeményen elverte , nappali kamerában már nem annyira egyértelműen, éjszakai felvételekben pedig kb egyáltalán nem, a DXomark felőlem kihozhatja bármelyiket győztesnek, ezek közül az iPhone, meg a Samsung az amelyik egymással konkurál, a GMS mentes Huawei nem alternatíva, a nagyot álmodó Xiaomi meg még elméleti szinten sem az, akkor sem, ha a DX lehidalt a kamerái előtt. -
törölt tag
Nekem alma van, mert a gépem meg Mac, Apple tv jön az itt/ott tv előfizetésem, Netflix, HBO Go, RaiPlay, stb. Így elég jó az ökoszisztéma. Egyedül streaming inkább a TIDAL használom a sokkal jobb hangminőség miatt.
De kétségtelen, hogy sokat fejlődött ez a gyártó is az elmúlt években. Sajnos ebben az árban benne van a Huawei GMS megvonás utáni piaci rés beárazása is és ez a telefon már nem éppen a több évvel ezelőtti ócska Xiaomi, amin mosolyogni lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kockáztat a Xiaomi: megduplázta elitsorozata árát, cserébe bármelyik riválissal és kameraszettjével felveszi a versenyt. Tömegtermék a vége, vagy árazási zsákutca?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest