Hirdetés
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- IFA 2026: Új TCL táblagépek két méretben, kétfajta kijelzővel
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- IFA 2026: Két új TCL telefonban debütált a papírszerű NXTPaper AMOLED kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- iPhone topik
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinerold
tag
A MIUI kezelő felülete jobban tetszett mint LG-é. A hardverben gyorsaság szinten nem találtam különbséget 3G-ig. 4G LTE viszont csak az LG-be van ezért ez alma. Kijelző, hang szintén egyforma. Energia felhasználás szinten viszont a G2 jobban teljesít. Ennek oka az lehet hogy a MIUI rendszer szerintem még nem kiforrott és olyan appok futnak a háttérbe (kilőni nem lehet mert a rendszer része) ami plusz fogyasztást idéz elő és az akku hamarabb merül. (Nekem átlagos használat mellett 2 napot simán kibírt az MI3 az LG G2 3-4-t is.) Erre utalhat az az észrevétel is hogy az MI3 gyári beállításokra történt visszaállítás után az Antutu 35-36 ezer pontot ad, viszont néhány napos használat után ez az érték visszaesett 19-ezerre. Egyébként a telefont már eladtam de nem ezek miatt, hanem mert el múlt az újdonság varázsa. Várom az újdonságokat!
-
migabi24
nagyúr
Megérkezett tegnap az MI3 16Gb. Tesztelés folyamatban! Összehasonlítás az LG G2-vel.
Na erre kíváncsi leszek
-
kano
nagyúr
Megérkezett tegnap az MI3 16Gb. Tesztelés folyamatban! Összehasonlítás az LG G2-vel.
Na és milyen?
-
skylinerold
tag
-
skylinerold
tag
Tudtommal az S800 nem 4G-képes!
-
Tesomatee
tag
Én majd xiaomiworldről akarom két hét múlva rendelni(remélhetőleg akkor már nem csak preorder statusban lesz a 64gb. Igaz hogy az S800as verzióban van 4g? Olvastam ilyen pletykákat valahol de a leírásokban ezt sosem láttam.
-
tupacamaru
veterán
Az én 64gb-ot is holnap!
Honnan rendelted ha szabad tudni?
-
skylinerold
tag
Van egy srác Monoron aki garanciával magyarítani tudja csak ajánlani tudom! Ő csinálta a Lenovo K900-t is!
-
skylinerold
tag
Elvileg holnap adják postára, DHL.
Az én 64gb-ot is holnap!
-
tupacamaru
veterán
Elküldtem a linket! Holnap adják postára vagy kapod kézhez!
Elvileg holnap adják postára, DHL.
-
skylinerold
tag
Ez a leírás honnan van? Én is rendeltem egyet, elvileg holnap küldik, legalábbis remélem. És azt is hogy az enyémben MSM8974AB lesz.
Elküldtem a linket! Holnap adják postára vagy kapod kézhez!
-
tupacamaru
veterán
Én január elején rendeltem egy mi3 64Gb-t várhatólag februárban megérkezik nagyon kiváncsi vagyok rá!
Úgy látom a gyártó most már más cpu-val is szereli!Model NO.: xiaomi mi3 phone
-Xiaomi Mi3 mtk6589T Quad Core 1.8GHz
-5.0 Inch IPS Capacitive FHD Screen 1920*1080P
-Dual Camera(1*Front camera:2.0MP,1*Back camera:13.0MP with flash LED and touch focus)-WLAN, WiFi Display,WiFi Direct,5GHz WiFi
-Dual Card Dual Mode
-2G: GSM :850/900/1800/1900MHz
-3G: WCDMA :850/900/1900/2100MHz
-Support GPS
-Bluetooth 4.0Ez a leírás honnan van? Én is rendeltem egyet, elvileg holnap küldik, legalábbis remélem. És azt is hogy az enyémben MSM8974AB lesz.
-
skylinerold
tag
Én január elején rendeltem egy mi3 64Gb-t várhatólag februárban megérkezik nagyon kiváncsi vagyok rá!
Úgy látom a gyártó most már más cpu-val is szereli!Model NO.: xiaomi mi3 phone
-Xiaomi Mi3 mtk6589T Quad Core 1.8GHz
-5.0 Inch IPS Capacitive FHD Screen 1920*1080P
-Dual Camera(1*Front camera:2.0MP,1*Back camera:13.0MP with flash LED and touch focus)-WLAN, WiFi Display,WiFi Direct,5GHz WiFi
-Dual Card Dual Mode
-2G: GSM :850/900/1800/1900MHz
-3G: WCDMA :850/900/1900/2100MHz
-Support GPS
-Bluetooth 4.0 -
tupacamaru
veterán
Memória kártyát tényleg nem lehet beletenni. OTG viszont van.
-
Tesomatee
tag
Lenne azért néhány kérdésem. A Nexus 5 és a Mi3 közül szeretném valamelyiket. A Mi3 jobban tetszik, mert van benne microSD hely viszont van néhány kérdésem:
-van-e benne OTG port?
-Lehet-e rá kötni külső megjelenítőt (mert a Nexusra igen)
-Gorilla Glass vagy ilyesmi van-e? Mi védi a kijelzőt?Ami a Nexusban nem tetszik az a formája, a "kis akksi", és az átlagos kamera. Ha viszont az lesz, akkor remélem arra is lesz MIUI ROM

Szia!
Én is eme két telefon között vacilálok. Nekem az egyetlen kételyem hogy lesz-e frissítve. Lesz-e majd 4.3-4.4 android. (hivatalosan nem Cyanogemmel meg stb-vel) De amit tudok megválaszoltam neked

0. nem bővíthető
1. ezt nem tudom
2. Igen
3. Igen gorilla van -
pumukli21
csendes tag
fuu de szép :-)
-
beriv
tag
Lenne azért néhány kérdésem. A Nexus 5 és a Mi3 közül szeretném valamelyiket. A Mi3 jobban tetszik, mert van benne microSD hely viszont van néhány kérdésem:
-van-e benne OTG port?
-Gorilla Glass vagy ilyesmi van-e? Mi védi a kijelzőt?Ami a Nexusban nem tetszik az a formája, a "kis akksi", és az átlagos kamera. Ha viszont az lesz, akkor remélem arra is lesz MIUI ROM

Mi3 nem bővíthető memóriás úgy tudom.
-
Adamyno
tag
-van-e benne OTG port?

-
Baranya24
tag
Nem értem, te SoC-ot veszel, vagy egy eszközt a szolgáltatásaival? Komolyan kérdem. Te fizetsz egy termékben található SoC hardveres funkcióiért? Azt veszed? Azért veszed? Én nem. A felhasználók sem, mert kutyát nem érdekli milyen a vas belül, mit tud(na ha támogatva lenne) mit nem, az a lényeg, hogy az eszköz és os/appok kettőse milyen szolgáltatásokat tud nyújtani neked, milyen sebességgel, komfortérzettel és milyen áron. Erre legjobb példa talán az Apple, rossz példának meg ott az Intel Atom procija a licenszelt Power VR gpu-val, azok hw képességeivel és a Win alatta tökéletesen meg nem valósított kihasználásával.
Az Intel Atom + PowerVR kombinációval kíváncsi lennék mi bajod?! Gondolom még nem volt a kezedben használat céljából. -.-"
-
spect80
őstag
-
blade zte
őstag
-
Joachim21
őstag
-
G.Peter
aktív tag
-
mumk1
addikt
-
Zol80
csendes tag
Jól néz ki nagyon. Csak kár, hogy a Tegra 4 távol-keleti normás, itthon nem is működne, a Snapdragon verzióban meg nincs LTE. Pedig simán vennék.
-
Sir Ny
senior tag
„a Gfxbench oldalán látható Samsungos eredményekből, többek közt a Snapdragon 800-al szereltekből , de akár az Antutu pontszámokból is le lehet vonni egy laza 20%-ot”
A Samsungok GFXBench eredményivel pont, hogy semmi gond nincs

Mi az, amit a Tegra 4 GPU-ja nem támogat ? OpenGL Es 3.0, de sebaj, majd az NVIDIA az általuk amúgy is pénzelt stúdióknak megmondja, hogy még véletlenül se merjék hozzányúlni.tehát a felhasználónak nem lesz semmi hátránya, de lehet fantazmagóriák alapján szidni a terméket (amely mindent tudni fog, amit rajta kívül a másik 1 milliárd eszköz a piacon), és az NV-t hogy extrákat kínálnak a tegra mellé. bravo!
szerk: offba raktam, ez nagyon nem ide való. akár törölni is lehet, nem fogok most megsértődni

-
smkb
őstag
Anandék szerint meg nincs, de igazából mindegy is, az okostelefon használók/vásárlók 80%-át nem is érdekli ez az egész téma.
„Ha annyira érdemes lesz a fejlesztőknek Open GL ES 3.0-ra fejleszteni, mert olyan borzasztóan nagy arányt hasítanak ki a piacból az ezt az apit támogató gpu-k, akkor fejleszteni fognak rá.”
Gyakorlatilag a közép- és felső kategóriában már most is csak ilyen van, és képzeld, már fejlesztenek is rá.
„totálisan irreleváns”
Attól, hogy te annak tartod még nem lesz az

Ha meg erről a szponzorálásról most hallasz először, akkor nem tudom eddig melyik bolygón éltél. PC-n már tizenegy éve csinálják, mobil fronton meg 2010 óta. A THD kifejezéssel biztosan találkoztál már, és az is biztosan csak a véletlen műve, hogy a MADFINGER Games eddigi összes játéka Tegrás eszközön lett demózva/bemutatva (az extra, csak a Tegra platformon előhozható effektekkel egyetemben, amik biztosan nem véletlenül kerültek bele).
A Qualcomm is együttműködik amúgy több stúdióval, csak ők nem fekszenek rá (már) annyira a témára, mint az NVIDIA.Miért hallanék most először? Nem értelmezted azt amit írtam látom. Arról szólt a mondandóm, hogy itt nincs dominanciájuk a vga piacon, a PC-sel szemben. Az meg hogy pár játékot a Tegra támogatásért megpénezltek egy dolog. Jelentéktelen kb az Andoridos játékfelhozatalban. Szinte mindnek van nem Tegrás verziója, ami alig néz ki kevésbé látványosnak. Sehol nincs a PC-s TWIMTBP-hez képest az NV Androidos játékok pénzelése.
Az meg, hogy pár stúdió elkezdett dolgozni Open GL ES 3.0 apival, az egy dolog. 100%, hogy menni fognak azok 2.1-esen is. Amire meg ez elterjed, kinn lesz a Kepleres Tegra5. NV mindig jól lavírozott ezekkel a tech know how-kkal. Hiába verte a mellét az AMD a dx 10.1-el, vagy később a DX11-el. Az NV mindig ügyesen kibekkelte. Jól lövik be, mikor kell adott technológiával a piacra lépni, és mikor tök felesleges. Az AMD pont ezt bukja mindig be.
-
Tidzsimon
őstag
Elfogadnám, bármelyik verziót.
-
G.Peter
aktív tag
Arról tudtok valamit, hogy Mi2A-t és Mi2S-t továbbra is lehet-e majd kapni?
-
vimes
senior tag
Elég takaros lett, a hw is "rendben van
". -
tjb007
nagyúr
"A Samsungok GFXBench eredményivel pont, hogy semmi gond nincs
"Pont, hogy van. Ezért is végeznek annyival előbbre, mint a Nexus 5.
http://arstechnica.com/gadgets/2013/10/galaxy-note-3s-benchmarking-adjustments-inflate-scores-by-up-to-20/
A screenshoton is látszanak a GFXbenchmark aka GLbenchmark bejegyzések.
"OpenGL Es 3.0, de sebaj, majd az NVIDIA az általuk amúgy is pénzelt stúdióknak megmondja, hogy még véletlenül se merjék hozzányúlni."
Az NV ezen a piacon anyagilag nagyon kis szereplő. Tizede sincs értékben pl a Qualcommnak, és készpénzállománya meg kb vicces zsebpénz a Qualcommhoz képest. De megemlíthetjük bátran a Samsungot is. Messze nincs meghatározó szerepük a mobil vga piac befolyásolásában. Ha annyira érdemes lesz a fejlesztőknek Open GL ES 3.0-ra fejleszteni, mert olyan borzasztóan nagy arányt hasítanak ki a piacból az ezt az apit támogató gpu-k, akkor fejleszteni fognak rá. Csakhogy ez az NVidiától függetlenül is igen messze van, úgyhogy totálisan irreleváns, hogy 2013 végén támogatja e vagy sem. Pont annyira, mint a Google/Android által letojt OpenCL.
Ha meg ennek ellenére le tudja pénzelni a studiókat, akkor az meg a piacot uraló gyártókra nézve szégyen.
Anandék szerint meg nincs, de igazából mindegy is, az okostelefon használók/vásárlók 80%-át nem is érdekli ez az egész téma.
„Ha annyira érdemes lesz a fejlesztőknek Open GL ES 3.0-ra fejleszteni, mert olyan borzasztóan nagy arányt hasítanak ki a piacból az ezt az apit támogató gpu-k, akkor fejleszteni fognak rá.”
Gyakorlatilag a közép- és felső kategóriában már most is csak ilyen van, és képzeld, már fejlesztenek is rá.
„totálisan irreleváns”
Attól, hogy te annak tartod még nem lesz az

Ha meg erről a szponzorálásról most hallasz először, akkor nem tudom eddig melyik bolygón éltél. PC-n már tizenegy éve csinálják, mobil fronton meg 2010 óta. A THD kifejezéssel biztosan találkoztál már, és az is biztosan csak a véletlen műve, hogy a MADFINGER Games eddigi összes játéka Tegrás eszközön lett demózva/bemutatva (az extra, csak a Tegra platformon előhozható effektekkel egyetemben, amik biztosan nem véletlenül kerültek bele).
A Qualcomm is együttműködik amúgy több stúdióval, csak ők nem fekszenek rá (már) annyira a témára, mint az NVIDIA. -
Bembee12
aktív tag
-
blade zte
őstag
1. Tegra 4
2. Kár, hogy pont nem ez lesz. Az s800ab-s változatot el sem kezdték gyártani. -
FragMaster
addikt
-
törölt tag
Kevesebbért ugyan annyit nem fizetek, akármilyen a körítés. Akinek így jó, elhozhatja. Ha tudja, mert jóformán kapni sem lehet. Biztos nagyon jó ha így terjed.
Mobilod milyen van?
-
FragMaster
addikt
Nem értem, te SoC-ot veszel, vagy egy eszközt a szolgáltatásaival? Komolyan kérdem. Te fizetsz egy termékben található SoC hardveres funkcióiért? Azt veszed? Azért veszed? Én nem. A felhasználók sem, mert kutyát nem érdekli milyen a vas belül, mit tud(na ha támogatva lenne) mit nem, az a lényeg, hogy az eszköz és os/appok kettőse milyen szolgáltatásokat tud nyújtani neked, milyen sebességgel, komfortérzettel és milyen áron. Erre legjobb példa talán az Apple, rossz példának meg ott az Intel Atom procija a licenszelt Power VR gpu-val, azok hw képességeivel és a Win alatta tökéletesen meg nem valósított kihasználásával.
Kevesebbért ugyan annyit nem fizetek, akármilyen a körítés. Akinek így jó, elhozhatja. Ha tudja, mert jóformán kapni sem lehet. Biztos nagyon jó ha így terjed.
-
tupacamaru
veterán
Tetszik, hátha még így néze ki tényleg:

[link] -
smkb
őstag
tjb007-nél a pont.
Plusz egy olyan soc-t meg kár sztárolni, ami jóformán nem is kapható, de ha az is lenne sem lenne annyira "okos", mint a konkurencia ha vannak funkciók amelyeket nem használnak ki, ha nincsenek.Nem értem, te SoC-ot veszel, vagy egy eszközt a szolgáltatásaival? Komolyan kérdem. Te fizetsz egy termékben található SoC hardveres funkcióiért? Azt veszed? Azért veszed? Én nem. A felhasználók sem, mert kutyát nem érdekli milyen a vas belül, mit tud(na ha támogatva lenne) mit nem, az a lényeg, hogy az eszköz és os/appok kettőse milyen szolgáltatásokat tud nyújtani neked, milyen sebességgel, komfortérzettel és milyen áron. Erre legjobb példa talán az Apple, rossz példának meg ott az Intel Atom procija a licenszelt Power VR gpu-val, azok hw képességeivel és a Win alatta tökéletesen meg nem valósított kihasználásával.
-
hemaka
nagyúr
Kiprobalnam mit tud a kicsike.

-
FragMaster
addikt
Elég vicces kijelenteni a Tegra4-ről, hogy hulladék... még mindig nem látom mitől is az. Mi olyan használt funkció van Android alatt, amit a Tegra 4 gpu-ja nem támogat. Mihez kevés, hol, mely alkalmazásban jön ez ki. Komolyan érdekel, mitől hulladék a jelenleg Android alatt legerősebb SoC. (Eddig egyedül au NV Shield, a Google és Apple termékekről derült ki, hogy nem csalnak a tesztek alatt a SoC teljesítménykorlátozó kikapcsolásásval, így pl a Gfxbench oldalán látható Samsungos eredményekből, többek közt a Snapdragon 800-al szereltekből , de akár az Antutu pontszámokból is le lehet vonni egy laza 20%-ot, és máris helyreáll a rend, mennyire is ótvar hulladék a Tegra4)
tjb007-nél a pont.
Plusz egy olyan soc-t meg kár sztárolni, ami jóformán nem is kapható, de ha az is lenne sem lenne annyira "okos", mint a konkurencia ha vannak funkciók amelyeket nem használnak ki, ha nincsenek. -
smkb
őstag
„a Gfxbench oldalán látható Samsungos eredményekből, többek közt a Snapdragon 800-al szereltekből , de akár az Antutu pontszámokból is le lehet vonni egy laza 20%-ot”

Mi az, amit a Tegra 4 GPU-ja nem támogat ? OpenGL Es 3.0, de sebaj, majd az NVIDIA az általuk amúgy is pénzelt stúdióknak megmondja, hogy még véletlenül se merjék hozzányúlni."A Samsungok GFXBench eredményivel pont, hogy semmi gond nincs
"Pont, hogy van. Ezért is végeznek annyival előbbre, mint a Nexus 5.
http://arstechnica.com/gadgets/2013/10/galaxy-note-3s-benchmarking-adjustments-inflate-scores-by-up-to-20/
A screenshoton is látszanak a GFXbenchmark aka GLbenchmark bejegyzések.
"OpenGL Es 3.0, de sebaj, majd az NVIDIA az általuk amúgy is pénzelt stúdióknak megmondja, hogy még véletlenül se merjék hozzányúlni."
Az NV ezen a piacon anyagilag nagyon kis szereplő. Tizede sincs értékben pl a Qualcommnak, és készpénzállománya meg kb vicces zsebpénz a Qualcommhoz képest. De megemlíthetjük bátran a Samsungot is. Messze nincs meghatározó szerepük a mobil vga piac befolyásolásában. Ha annyira érdemes lesz a fejlesztőknek Open GL ES 3.0-ra fejleszteni, mert olyan borzasztóan nagy arányt hasítanak ki a piacból az ezt az apit támogató gpu-k, akkor fejleszteni fognak rá. Csakhogy ez az NVidiától függetlenül is igen messze van, úgyhogy totálisan irreleváns, hogy 2013 végén támogatja e vagy sem. Pont annyira, mint a Google/Android által letojt OpenCL.
Ha meg ennek ellenére le tudja pénzelni a studiókat, akkor az meg a piacot uraló gyártókra nézve szégyen.
-
tjb007
nagyúr
Elég vicces kijelenteni a Tegra4-ről, hogy hulladék... még mindig nem látom mitől is az. Mi olyan használt funkció van Android alatt, amit a Tegra 4 gpu-ja nem támogat. Mihez kevés, hol, mely alkalmazásban jön ez ki. Komolyan érdekel, mitől hulladék a jelenleg Android alatt legerősebb SoC. (Eddig egyedül au NV Shield, a Google és Apple termékekről derült ki, hogy nem csalnak a tesztek alatt a SoC teljesítménykorlátozó kikapcsolásásval, így pl a Gfxbench oldalán látható Samsungos eredményekből, többek közt a Snapdragon 800-al szereltekből , de akár az Antutu pontszámokból is le lehet vonni egy laza 20%-ot, és máris helyreáll a rend, mennyire is ótvar hulladék a Tegra4)

Mi az, amit a Tegra 4 GPU-ja nem támogat ? OpenGL Es 3.0, de sebaj, majd az NVIDIA az általuk amúgy is pénzelt stúdióknak megmondja, hogy még véletlenül se merjék hozzányúlni. -
Cyberpunk
félisten
-
mumk1
addikt
-
Cyberpunk
félisten
-
smkb
őstag
A T4i CA9 magokból építkezik, tehát high-end telefonba nemigen való, végső soron egy felpiszkált T3 icera modemmel. A T4 már a processzor részéről modern, de a gpu nem igen éri el a konkurenciát tudásban (sebességben meglehet). Ez így 2013 végére nem valami acélos úgy, hogy jóformán a telefonpiacon nincsenek jelen. Már nincs sok a T5 bemutatásáig se, abban ha minden igaz végre modern kepler alapú gpu is lesz.
-
HawerKing
őstag
Minden esetre barmi kerul bele ha igy nez ki akkor is remek telo
-
lenox
veterán
Mondjuk nekem a snapdragon 800 is vicces egy telefonban, ugy ertem overkill, de ez biztos az en bajom,
-
zdanee
őstag
-
törölt tag
-
b4zsi-
őstag
Tiszta Nokia N9 androiddal
-
zdanee
őstag
Tegra 3 processzor alatt természetesen a Tegra 4-et kell érteni. Ami minket persze nem érint, Európában csak a Snapdragon 800 fog működni.
-
FragMaster
addikt
A T4i CA9 magokból építkezik, tehát high-end telefonba nemigen való, végső soron egy felpiszkált T3 icera modemmel. A T4 már a processzor részéről modern, de a gpu nem igen éri el a konkurenciát tudásban (sebességben meglehet). Ez így 2013 végére nem valami acélos úgy, hogy jóformán a telefonpiacon nincsenek jelen. Már nincs sok a T5 bemutatásáig se, abban ha minden igaz végre modern kepler alapú gpu is lesz.
-
ak76
senior tag
A következő telefonom.

-
lenox
veterán
Mert az még nagyobb hulladék, mint a sima t4.
Azt hittem, hogy az kevesebbet fogyaszt, es integralt modemje van, tehat jobban illeszekedik telefonra, a 'nagyobb hulladek'-ot nem tudom ertelmezni.
-
vadkörte
addikt
-
zseko
veterán
Ez nagyon tetszetős, szívesen kipróbálnám

-
FragMaster
addikt
-
atosan
veterán
Valóban az LG l szériára hasonlít, pofás darab.
A többi is így néz ki? -
lenox
veterán
-
mumk1
addikt
-
fornettisuti
veterán
Már régóta várom ezt a telefont.
A TV-re is kíváncsi vagyok. -
pusszycat
nagyúr
-
Sir Ny
senior tag
nincs kártyahely
-
pusszycat
nagyúr
Tegra 3 mit keres a cikben?

-
Kasya
nagyúr
Nem.latok.benne.Lumiat...nem, nem szabad...
Szep lett. Kivancsi vagyon a nemzetkozi verziora.
-
Kovax12
tag
-
mumk1
addikt
Sajna a Snapdragon-os változatot csak decemberre ígérik. Egyet csak kellene venni, tetszik, hogy RAW-ba is tud fotózni.

-
Retekegér
MODERÁTOR
Küllemre mintha kicsit lumiás beütése lenne. A Tegra 4 telefonos szereplésére pedig nagyon kíváncsi vagyok.
-
törölt tag
Baromi jól néz ki! És a HW is komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Leghamarabb 2030-ban enyhülhet a memóriahiány az SK Hynix vezére szerint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Októbertől javul a Windows 11 biztonsága, de többen nem fognak neki örülni
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro V 15 ANV15 FHD Gamer notebook -i5 13420H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1185G7 32GB RAM 512GB SSD IPS - 2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFÁS SZÁMLA
- Videokártyák RTX4060/4070/Super/Ti
- BombaÁr! HP ZBook Power G10 i7-13800H 32GB 512GB RTX A1000 6GB FHD 400nit 100%sRGB 1 év garancia
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!

".

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)