- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szegal #33080 üzenetére
Ehhez a környezeti kijelző (ambient display) funkció van, kicsit máshogy működik, mint MIUI-on, mert nem a képernyőzárat mutatja, hanem csak az órát és az éppen érkezett értesítést fekete háttérrel. Ezt az opciót találtad meg? Hogy őszinte legyek, Mi3-on 8.1-nél újabb Android verziót nem próbáltam, de azon/az előtt még tuti működött. Talán majd mizoli meg tudja mondani, mi a helyzet újabb verzióknál.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szegal #33075 üzenetére
Szia,
Error7-et akkor szoktunk kapni, ha csatolva van a system partíció, amikor elindítjuk a MIUI telepítést (mondjuk ha wipe-oltad, az csatolva hagyja). Olyankor csak a Mounts menüben ki kell venni előle a pipát és települ gond nélkül.
A hibaüzenettel még nem találkoztam, de ha a szenzorok sem mennek, lehet valamelyik ROM piszkálta a firmware-t, bár nem emlékszem, hogy valaha is történt volna ilyesmi Mi3-nál... Mindenesetre ha MiFlash-sel felraksz egy fastboot ROM-ot, az segít.-----
Más: ma volt a MIUI12 Globál verziójának bemutatója, pár másodperc erejéig szeretett Mi3-unk is szerepelt a vetítésen:
A régi szép idők látszódnak a néni mögött... -
mizoli
addikt
válasz
szegal #33073 üzenetére
Ha már összevont system partíciód van és a TWRP megy, teheted fel a romokat.
Elnézést, hülyeséget írtam, magához a custom rom flasheléshez nem kell root, csak nekem teljesen elképzelhetetlen, hogy nincs
Egyébként a Magisk kell a roothoz, amit a TWRP-ből tudsz feltenni, ha akarod. De miért ne akarnád?Nálam a Magisk 19.1 verzió van a Mi3-on az AEX 5.8 romhoz. Már írtam az Android verziót. A SafetyNet rendben.
A custom romokban általában nincs Google. Az Android verziónak megfelelő opengapps csomagot le tudod szedni, és TWRP-ből telepíteni, ha kell. Én a pico csomagot szoktam használni.
Arra figyelj, hogy van olyan rom, ahol a rom telepítés után közvetlenül fel kell tenni a google csomagot, tehát még újraindítás előtt. -
mizoli
addikt
válasz
szegal #33070 üzenetére
Szia.
Custom romhoz természetesen root kell, és custom recovery. Javaslom olvasd el az összefoglalót.
Én évek óta az AOSP Extended v5.8 (Android verziója 8.1.0) romot használom a Mi3 telefonomon.
A Mokee romra még mindig jönnek frissítések, ha minden igaz, de már nagyon régen néztem rá.Biztos, hogy MIUI 10 van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Fotó állvány eladó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged