Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Schuler888 #150 üzenetére
Én oltás párti vagyok. Nálunk mind3 gyerek megkapta a kötelező oltások mellett a neisvac, bexero, és varicella oltást is. A B tip meningococcus sporadikus, nem endemias fertőzés, ritka ,de ha pont a te gyermeked kap fulminans meningitist, akkor nagy baj van. Az influenza vírus nagyon gyorsan mutalodik. Ott nehezebb jó vakcinát gyártani. De azért aki veszélyeztetett, annak érdemes beadni. Nálunk én minden évben beadatom az SBOn, a család többi tagja nem szokta, senki nem volt még influenzás.
-
"A matek meg meg egyszerubb: minel tobbet vagy fertozo emberek kozott annal valoszinubb, hogy elkapod."
Azért ez nem egészen így van. 10 éve dolgozom SBOn, soha nem lettem beteg, még influenzajárvány idején sem, és egyéb fertőző betegséget sem kaptam el. Viszont 1-2 alkalom az oviban, hogy megyek a gyerekért, és olyan náthás tudok lenni, mint az állat. A gyerekek felső légúti vírusai, na azok a killerek. -
Pécsen életveszélyes kerékpározni. Pláne most, hogy már négykor sötét van. Az elmúlt pár hét alatt több cserbenhagyásos kerékpár gázolás is beesett hozzánk az SBO-ra. Főleg a Magyarürögi szerpentines rész az életveszélyes és a Mecsek oldal. Két tragédia is volt, ahol nem volt bukó, pedig kellett volna.
-
Engem, mint mentőorvost az szomorít el, hogy kvázi mindenki "játéknak" tekinti ezeket az eszközöket. A cikk írója sem visel bukót, se egyéb védő felszerelést! Pedig 25km/h-val nagyon nagyot lehet borulni. Egy bukó bizony megmentheti a szürkeállomány jelentős részét. De nem, ezzel még ittasan is lehet menni, mert jogilag olyan, mintha gyalogos lennél... No komment. Egy ittas gyalog is tud akkorát esni, hogy az idegsebészeten ébred a mámorból, egy hét lélegeztetés után, miután lement az agyödémája, mert becsövezték és evakuálták a subduralis vérzését... Nemhogy biciklivel vagy rollerrel. Három fiam van. Egyik sem ülhetett addig biciklire, míg nem volt hajlandó felvenni a bukót. Nincs bukó, nincs roller, bicaj, stb. A szomszéd kisfiú azt mondta, ő már nem hordja, mert már nagy hozzá és nem kell. A múltkor a Zsolnay negyedben csak az én két fiamon volt bukó, és vagy 30 gyerek bringázott a meredek lejtőkön. Helikopterrel nem egyszer voltam úgy gyerekért, ha lett volna rajta bukó, még mentő se kellett volna.
-
A kijelző eléggé visszás, állítólag könnyen beázik. Mondjuk nem nagyon tolta lejjebb a.sima árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A modern mikromobilitási eszközökben rengeteg lehetőség van, és bár csomó tényező kezdi nehezíteni az elektromos rollerek használatát, összességében még mindig érdemes rá valódi alternatívaként gondolni.
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- ESR kijelzővédő, tempered glass Samsung Galaxy S24 Ultra - hoz.
- Samsung S24 Ultra Spigen Ultra Hybrid tok
- Eladó Spigen Liquid Air tok OnePlus 12-re - új
- Pixel 9 és 9 Pro Spigen ZeroOne Edition, Athlex és Liquid Air tokok - 3 db. egyben - ingyen posta
- Borofone Tag (AirTag funkciók, Apple Find My kompatibilis)
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest