- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms #7410 üzenetére
Egyrészt át tudod rakni SD-re a már említett módon, másrészt az obb mappát ki tudod menteni, harmadrészt aki letöltötte, annak a play-en a telepített alkalmazásai között megtalálható lesz, így bármikor visszaállítható. Negyedrészt a backup és restore menü már SD-re ment.
-
trebrona
nagyúr
válasz
rosszkutya #7406 üzenetére
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem minden esetben. [link]
Ezért szokták a full wipe-ot ajánlani, nem csak a factory resetet.
-
trebrona
nagyúr
válasz
rosszkutya #7404 üzenetére
Nem vártak vele addig.
A helyedben én azért a gyári recoveryben nyomnék egy full wipe-ot.
-
trebrona
nagyúr
Sorry az offért, de már ilyen is van:
-
trebrona
nagyúr
válasz
rosszkutya #7398 üzenetére
Szvsz a MIUI pont azért tartalmazza az Updater funkciót, hogy ezek a heti frissítések, amik mellesleg csak a fejlesztői verziókra jönnek, minden gond nélkül feltehetőek legyenek egy gombnyomásra. Gondolom nem véletlen, hogy updater-ből való frissítésnél vissza is állítja a gyári recoveryt. Hogy ez okozhat-e gondot, hogy te custom recovery alól teszed fel nem tudom, de az biztos, hogy nem ez az alap koncepció.
Szerk: nyilván tisztában vagyok vele, hogy a stabil verziókra is jönnek update-ek, csak azok sokkal ritkábban.
-
trebrona
nagyúr
válasz
rosszkutya #7396 üzenetére
Frissítettem, nem tiszta telepítés volt.
-
trebrona
nagyúr
És 5.4.17-en tökéletes a call log is!
-
trebrona
nagyúr
OTA jelzi is. A végén még valóban kapjuk a heti frissítéseket.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #7344 üzenetére
Nem tudom már szerkeszteni.
Ha későbbiekben update-elni akarsz, ne legyen TWRP a telefonon. Updater menüből simán menni fog.
Nekem is fent volt a TWRP, újraindítás mostnál el is indította a TWRP-t. Telepítést (frissítést) nem indította el, úgyhogy nyomtam egy reboot systemet. Ezt követően Updater-ben rom telepítés kiválasztása, betallóztam és le is futott hiba nélkül. Gondolom most szokás szerint fel is flashelte a gyári recovery-t, de engem nem zavar, legalább egyszerűbb az update.Ha baj lenne, TWRP akkor úgyis feltehető, abból pedig vissza tudom állítani a mentésem.
Sört viszont valóban szeretem, úgyhogy egyszer majd egyeztetünk!
-
trebrona
nagyúr
Ami látványos újdonság számomra, bekerült a gyári böngésző.
Hangszórók mintha hangosabbak lennének. Mikrofon probléma nincs, próbáltam hálózaton belül és kívül is.
Call log sajnos ugyanúgy nincs még mindig +36-os számoknál. -
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms #7335 üzenetére
Kapcsolatok => Beállítások => További beállítások => T9 index adatok újraépítése
Nálam írja a neveket és a számot is, ellenben képet csak kimenő híváskor, illetve híváslistában.
Szerk:
Ha kedvencként van elmentve a névjegy, a képet is mutatja bejövő híváskor. Családot nézegethetem.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #7330 üzenetére
Miért nem teszed fel a multit? Azzal a call logon kívűl nincs semmi gond.
(#7327) mclane_ :
SD gondra ezt a megoldást kaptam, miuiandroid.hu-n:
A külső SD nekem ok. Csak néztem a play - en egy kis progit (patch) ami root joggal megadja a jogokat a programoknak az írásra. Pl a torrent.
Én nem próbáltam, mert nem használok olyan alkalmazást, aminek kellene a mentésre.
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #7320 üzenetére
Közben új fejlemény, ha a telefonkönyvben +36 helyett 06-tal van mentve a név, működik a call log...
(#7323) mclane_:
Valószínűleg nálad is ez a helyzet.
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #7318 üzenetére
Parancsolj:
Ugyanez nem mentett számmal:
-
trebrona
nagyúr
válasz
rosszkutya #7314 üzenetére
Azért ennyire nem reménytelen a helyzet. Mikrofon egyébként is csak hálózaton kívül volt néma, hálózaton belül jó volt. Nálam legalábbis. (5.4.3 béta) Csinálj egy tiszta telepítést (factory reset, full wipe) mondjuk TWRP-vel és megoldódik a problémád!
Mégiscsak jobb működő mikrofonnal később update-elni, ha esetleg lesz frissítés...
Szerk: kifelejtettem egy lépést, én a multi előtt feltettem az 5.3.27 bétát, és utána a multit. Mindent tiszta telepítéssel, nem tudom, hogy ez számít-e? Mire belaktam az 5.3.27-et jött ki a multi.
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #7308 üzenetére
Telefonkönyvben lévő kontaktoknál nincs log, csak azoknál amik nincsenek elmentve. (5.4.2 multi)
5.4.3 bétánál még volt log.
(#7312) Dominó85:
No végre, öröm bódottá!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #7309 üzenetére
Ne nevezz át semmit Update-re! Telefon belső SD-re másold a TWRP-t eredeti formájában. Updater menüből indítsd a gyári Recovery-t, ott update from SD, betallózod a TWRP-t.
Ha lefutott NE reboot system, hanem aksi ki. Pár másodperc után aksi vissza, Power+ Vol- kombó, és indul a TWRP.
-
trebrona
nagyúr
válasz
rosszkutya #7265 üzenetére
Esetleg Autostartot engedélyezd az összes Google cuccosnak, hátha!
-
trebrona
nagyúr
Most értem haza, wifin egyből frissítette magát 5.4.3-ra. Hívást próbáltam, kristálytiszta mindkét félnél.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #7184 üzenetére
1: Updater (Frissítés)
-Töltsd le a kiszemelt ROMot
-Másold fel a telefonra
-Indítsd el a Frissítés programot ( Ezt megteheted a Biztonsági központ mappa/Frissítés, vagy Beállítások/A telefonról/Rendszerfrissítések gomb alól
-Ezután keresni fog frissítést
-Ha végzett:
1 :vagy feltelepíted azt amit talált ( OTA )......
2 :vagy nyomsz egy menü gombot ( bal alsó ) és kiválasztod a "ROM telepítés kiválasztása" menüt,majd kiválasztod az általad a telefonra másolt ROMot
-Elindul a telepítés
-Ha végzett újraindul -
trebrona
nagyúr
Egyébként van aki folyamatosan frissítgeti? Már 5.4.2-nél járunk...
(#7177) Dominó85:
Gyári updater app.
-
trebrona
nagyúr
2.5.0.0 TWRP-vel tettem fel én is, nem kell újabb.
-
trebrona
nagyúr
Már 5.4.1 is kint van...
-
trebrona
nagyúr
válasz
superTibcsi #7134 üzenetére
Settings => Additional settings => Storage => Storage settings
-
trebrona
nagyúr
válasz
superTibcsi #7129 üzenetére
Mivel android verzió váltás is, ezért ajánlott a tiszta telepítés TWRP alól. Tehát full wipe + factory reset!!
-
trebrona
nagyúr
válasz
superTibcsi #7123 üzenetére
Mikor feltetted a TWRP-t, ne reboot system, hanem aksi ki.
Utána Power+Vol- és indul a TWRP.(#7125) s4tch:
Írtam már régebben is, és működik.
-
trebrona
nagyúr
Most látom, hogy az időzített ki-be kapcsolás is bekerült. Persze lehet, hogy csak nekem újdonság...
(legalsó menüpont) -
trebrona
nagyúr
Nos, feltettem az 5.3.27-es V6 bétát. Szvsz tökéletesen alkalmas napi használatra. Google installerrel fent a google keretrendszer is, root jogot mindennek lehet adni ami igényli, képeket stb. külső SD-re menti, minden eddig általam használt app tökéletesen fut. Eddig úgy néz ki marad. Néhány képernyőkép:
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6952 üzenetére
Esetleg recoveryvel valamelyiket (google-apps-gapps-android-kitkat) nem lehet feltenni?
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #6929 üzenetére
TWRP alól telepített rommal visszaáll a gyári recovery.
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #6927 üzenetére
Miért nekem írod? Én tisztában vagyok vele.
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #6888 üzenetére
Addig is nemsokára lesz 29.0 multilang, csak hogy ne unatkozzunk!
Szerk: Ez nem a te alteregód véletlen? :
Oh boy!Android 4.4.2 (December 2013: lots of bluetooth and security issues) instead of the 'latest' version 4.4.4 (June 2014) ??? !!!
No!!!
WHY on earth does Xiaomi deliver an OUTDATED VERSION on top of delivering us an OUTDATED OPERATING SYSTEM?
(Especially if they make us wait for 18 months! KitKat was released in October 2013...)I can't believe this level of ineptitude!
:\ raimerik
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6878 üzenetére
"In China the TD-SCDMA version of the Redmi 2 has a Sharp display"
Ez alapján a majdani Redmi 2-re vonatkozott a kérdés szerintem.
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #6663 üzenetére
Újabban február közepe.
Aztán majd látjuk...
-
trebrona
nagyúr
Na nem bírtam magammal, frissítettem 26.0.0-ra 15.0.0-ról.
Galéria valóban nagyon tré lett, akad, laggol stb. Ment is fel a QuickPic. Ezzel ugyanolyan "smooth", mint volt.
Viszont a ram kezelése fenomenális nálam. Eddig azért volt, hogy újratöltött dolgokat, ha több minden meg volt nyitva, de most olyan a multitasking, mint egy álom.
Nem bántam meg a frissítést. -
trebrona
nagyúr
válasz
kisszoli0707 #6648 üzenetére
Nyugodtan frissítheted WiFin is. Felesleges túlbonyolítani. Ha most magyar, márpedig azt írtad, OTA frissítéssel az is marad, saját verzió frissítését jelzi és teszi fel.
Szerk: Amúgy én is a 15.0.0-t használom a mai napig.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6602 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6559 üzenetére
Ok, de pl. Pushbulletet használva simán tudnám PC-n "elsöpörni" az értesítéseket nem kellene a telefont kézbe venni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6484 üzenetére
Ugyanez itthon: [link]
Hajrá, hajrá!!!
-
trebrona
nagyúr
Írták már, hogy van saját topikja.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6411 üzenetére
Nillkin így nézzen ki, ahhoz ütni vágni kell.
Másfél évig használtam más telefonon, úgy nézett ki, mint az új. -
trebrona
nagyúr
Kevert témával csak összehoztam, lényeg a roló alatt. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- RAM topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest