- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
http://m.portfolio.hu/vallalatok/telekom/tarolnak_a_kinai_okostelefonok.5.197398.html
-
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #3445 üzenetére
Biztos nem láttam akkor. Köszi az infót amúgy.
-
batai15
félisten
Használja valaki a gyári böngit? a szöveg kijelölés tetszik benne nagyon, meg asszem képes a könyvjelzőimet leszikronizálni?
-
batai15
félisten
Én nem használok 2 simet így ilyen gondom nincs
Más , a telefon nagyon jó. Reggel mobilnet nélkül pár másodperc alatt jelet talált és végig tartotta míg betekertem a meló helyre. (8 km)
És akkuban is nagyon jó mert végig zenét halgattam (27 perc) és 5 % -ot merült ez idő alatt.
Ha Kéritek dropboxra dobok fel lumia 820 vs redmi képeket.
Egy dolog ami nem begyere hogy van mikor nem zárja le a képernyőt megadott idő után(1 percre van állítva)
Erre van megoldás ? -
batai15
félisten
Lehet az lesz akkor. Egy tprw mentést csinálok és meglátjuk. Bár az eggyik komment alapján mennie kell.
-
batai15
félisten
[link]
Köhöm valaki? -
batai15
félisten
Sziasztok, lenne egy kis gondom.
Eddig minden nagyon fain volt a telefonnal, de tegnap óta a miui launcher nem olyan vaj sima mint előtte,igazából pl ha mappát nyitok meg akkor érhető tetten igazán, ez lenne a kisebbik gond. De pl ha tárcsázóba nyomok egy home gombot akkor egy pillanatra fekete kép és ugrik az asztalra. Eléggé idegesítő a dolog nem tudom mi okozza. Reboot volt, azok az appok amiket napokba szedtem le törölve, dalvik és cache ürítve és mégis. Előre is köszi!+ -
batai15
félisten
[link]
ezzel vajon működne a hongmin is a téma használata ha nem a marketről van? -
batai15
félisten
válasz
Laza... #3240 üzenetére
Így van tudom
Ha lenne.A hongmi külsőre nem nagy szám, jobb lenne ha mi2 féle kereked forma lett volna na mindegy, de amugy meg veri sebességben és maga a rendszer is haver note 3 telóját. Kézzel lábbal váltana valami másra.. xD
Nemsokára jön elvileg fehér hátlap és akkor sokkal jobban begyere lesz majd külsőleg is! [link] -
batai15
félisten
[link]
Érdemes ezt telepíteni? állítólag lehet még reszelni kicsit ezen azon-- -
batai15
félisten
Észre vettem hogy a kijelző széle csöppet vibrál.
Max fényerőn látszik, kisebben nem . Mással is volt már ilyen?
Storno, rosszul láttam. -
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #3156 üzenetére
Köszi. Próbálok még a,widget lockerrel dolgozni,de sajna ott igy nem megy a zseblámpa,a zár képernyőn..:-(
-
batai15
félisten
Nekem is nagyon begyere minden szempontból így a hongmi 2 hét után.Pedig meg fogadtam hogy androidot többet soha, de a hongmi és a miui ban kellemesen jót csalódtam.
Amugy meg, ki milyen témákat használ? Mert keresek olyanokat amiben nem kínai betűkkel van kiírva az infó a lock screenre.
Tudtok mondtani pár ilyet? -
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #3061 üzenetére
nekem is multi lang van,de az ota nem ajánlotta fel a csomagot.
-
batai15
félisten
na pont az ujj romról akartam kérdezni hogy érdemes e felrakni.
-
batai15
félisten
válasz
Dominó85 #3040 üzenetére
Egyet értek a nillkin az eggyik legjobb minőségű, és fogású tok. Nem mellesleg a telefon méretét sem növeli vészesen. a fólia amit mellé adnak nem nagy szám, de a tok elég jó. Eddig minden telefonomom ilyen volt kezdve az alcatel ot995, one x, nexus,. 4x hd telókig és nagyon jók voltak.
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #2976 üzenetére
mi mitől van?amugy ugy hogy nekem nincs paypal stb,ismerős rendeli nekem ezeket.
-
batai15
félisten
akku statisztikánál 85% szokott lenni azandroid rendszer. ez igy normális? érdemes a gyári dolgokból valamit tiltani ?mert akkuval most nem vagyok meg elégedve.
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #2856 üzenetére
PErsze, ha "betáraz" akkor gyorsabban fog indulni. Csak próbáltam érzékelteni a dolgot, hogy mennyire begyere a miui. MOndjuk valami miui felülethez passzoló óra widgetet nem tudtok? illetve pár jó témát amik szerintetek jók?
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #2854 üzenetére
Úgy tűnik meg oldotta a dolgot! 3 ujra inditás után is meg van a játék.
Egyébként nagyon jó a miui ram kezelése.
Ujra inditás után:
Soha nem volt még ilyen jól optimalizált telefonom(tudom hogy nem vindows, tehát a sok szabad ram nem feltétlen jó) de a galaxy nexusomba is 1 giga ram volt ,stock adnroiddal, 1 widgettel és ennyi. Ott sokszor 100 körül volt, felszabadítás után viszont nem volt több 250 körül. -
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #2852 üzenetére
Ja akkor nem is kell recoverybe rakni igaz?
És ezzel a progival mit kell csinálni? melyiket kell telepíteni? -
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #2845 üzenetére
a recovery menüt milyen kombóval hozzam be?
illetve mit mentsek le? az egész romot?
Stabil rom alatt mit értesz? én így vettem a telefont, nem raktam fel semmit.
Full magyar rom ami nekem fenn van: (miui verzió) : MIUI-JHBCNAL 5.0
ez a stable? -
batai15
félisten
Nagyon jó a telefon, de! 2. alkalommal fordul elő hogy a modern combat 4 egyszer csak eltűnik a telefonomról. 3. alkalommal telepítem újra
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #2836 üzenetére
Ja mondjuk így már más..
-
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #2828 üzenetére
Az nem jo, mert nem lehet minden ugy fényképezni
-
batai15
félisten
képernyő mentést milyen Bill. kombóval tudok csinálni?
-
batai15
félisten
MEgolva, köszi!
-
batai15
félisten
Nem is tudom hogy minek van a téma importálása ha sikít hogy nem a marketről töltöttem.
-
batai15
félisten
MÉg egy krédésem lenne. GYári appokat amik fölösek, mit lehet tiltani? illetve valaki mondta hogy témák mi creditbe kerülnek, da ha regisztrálok akkor kapok párat ingyen. Hova is kel regelni? előre is köszi!
-
batai15
félisten
AMugy valaki használja a gyári browsert ?
-
batai15
félisten
[link]
ez jó lehet? -
batai15
félisten
Venni akarok ebayről értelmes töltőt, mert ez az át alakító konnektorba ragad... Milyet vegyek?
-
batai15
félisten
Beléptem a klubba. Eddig nagyon begyere a telefon.
-
batai15
félisten
[link]
Létezik hogycsak ennyibe kerülne a piston füles?
Amugy akinek van, mennyire van meg elégedve vele? -
batai15
félisten
Na úgy néz ki csütörtökön meg lesz a hongmi
fóliát milyet ajánlotok? illetve tokot? nillkint sajna nem találok ebay-en.
-
batai15
félisten
Na eldöntöttem hogy veszek hongmit. Ha találok használtan akkor úgy, ha nem akkor neten rendelek
-
batai15
félisten
válasz
m4csk4fogo #2577 üzenetére
Neked lehet mást jelent, de én tudom miért kérdeztem
Némileg pontosabban be tudom lőni , mint hogy annyit mondanátok hogy 2 napot bír . pl. -
batai15
félisten
JÓ nem értitek
haggyuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged